STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku Marcelek też wejdzie w taki rytm. :*
Moja śpi ale pewnie jeszcze się obudzi coś mi dzisiaj popłakiwała wręcz krzyczała w głos aż mi było przykro patrzeć nie wiem co jej mogło być.
Jak to jest z tymi skokami rozwojowymi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 19:54
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
no szczery to on jest ale ja mu tym samym odplacam
tygrysku jeszcze bede mieć jedno usg przed połówkowym a w ogóle to sie zastanawiam czy jutro wieczorkiem nie myknąć do ordynatora ze szpitala na 3d. może by mi zrobił... no ciekawa jestem co tam u moich szkrabów -
No jutro będzie 11 tydzień Ja tam za bardzo nie wdrażam się w temat tych skoków rozwojowych choć nie powiem że się przydadzą
Dea i dobrze że mu się odpłacasz. Też jestem ciekawa jak twoje brzdące się mają.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Pomocy może trochę panikuje ale mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele będzie dostępny pod telefonem. Dziś mam 11 dc cykl na clo i inofemie i mój pecherzyk na lewym jajniku ma 2,8 cm a drugi 1,6 cm endo 7,6 cm ginekolog ktory robil mi usg mówił ze w każdej chwili może pęknać tylko ze ja mam zawsze pregnyl na pęknięcie ale podawany profilaktycznie. W poniedziałek mam isc do swojego gina ale jak do tego czasu nie pęknie to będzie mieć ponad 3 cm... Ile może mieć najwięcej pecherzyk żeby był zdolny do zapłodnienia?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Melduje sie po. Zajebisty jest nasz ordynator. Wszystko ok. Maluchy ważą po 120g i na 100% jeden chłopak a drugie nie wiadomo ale gin mówił że chyba też ale nie wiem czym sie sugerował bo lezało pleckami do monitora i nóżki miało podkulone.ale najważniejsze ze zdrowe
-
Receptę mam i czekają w lodówce ale nie dała skierowania na zastrzyk a też niego nikt mi nie zrobi... Może stwierdziła że jest tak duży ze pęknie sam... Wczoraj po seksie jak przeszłam parę metrów (musiałam auto odstawić bo pod domem mamy jarmark) to zacząło mnie boleć podbrzusze jakiś skurcz chyba... Dziwne...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]