STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
U nas powoli normuje się z karmieniem
Radzimy sobie coraz lepiej
A dzisiaj przy przebieraniu odpadł nam kikut, myślałam że to dłużej potrwa
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:31
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Tygrysku Marcelek też wejdzie w taki rytm. :*
Moja śpi ale pewnie jeszcze się obudzicoś mi dzisiaj popłakiwała wręcz krzyczała w głos aż mi było przykro patrzeć nie wiem co jej mogło być.
Jak to jest z tymi skokami rozwojowymi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 19:54
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
no szczery to on jest ale ja mu tym samym odplacam
tygrysku jeszcze bede mieć jedno usg przed połówkowym a w ogóle to sie zastanawiam czy jutro wieczorkiem nie myknąć do ordynatora ze szpitala na 3d. może by mi zrobił... no ciekawa jestem co tam u moich szkrabów -
No jutro będzie 11 tydzień
Ja tam za bardzo nie wdrażam się w temat tych skoków rozwojowych choć nie powiem że się przydadzą
Dea i dobrze że mu się odpłacasz.Też jestem ciekawa jak twoje brzdące się mają.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Pomocy może trochę panikuje ale mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele będzie dostępny pod telefonem. Dziś mam 11 dc cykl na clo i inofemie i mój pecherzyk na lewym jajniku ma 2,8 cm a drugi 1,6 cm endo 7,6 cm ginekolog ktory robil mi usg mówił ze w każdej chwili może pęknać tylko ze ja mam zawsze pregnyl na pęknięcie ale podawany profilaktycznie. W poniedziałek mam isc do swojego gina ale jak do tego czasu nie pęknie to będzie mieć ponad 3 cm... Ile może mieć najwięcej pecherzyk żeby był zdolny do zapłodnienia?
-
Melduje sie po. Zajebisty jest nasz ordynator. Wszystko ok. Maluchy ważą po 120g i na 100% jeden chłopak a drugie nie wiadomo ale gin mówił że chyba też ale nie wiem czym sie sugerował bo lezało pleckami do monitora i nóżki miało podkulone.ale najważniejsze ze zdrowe