X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Jeny ale miałam dziś dzień latania :o
    Od 9 rano 2 h siłowni, zdążyłam wrócić do domu a D mnie wyciągnął na zakupy ... i od nowa kuzwa w miasto masakra . Spacer , zakupy i oczywiście zapomnieliśmy najważniejszego . Bramek i mleka dla dziecka hahaha
    Właśnie D poleciał znów do miasta po te rzeczy .
    Ja w tym czasie mieszkanko wysprzatalam. Teraz chwila pierwszej miłości i kąpiel małego .

Dziś Titanic <3 stare ale jare ...:)
    Kąpiel , herbatka i film z D . Najlepszy wieczór .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym ogladnela ale mój stwierdził że nie chce mu się tego oglądać

P.s Wow jednak go namowilam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 20:09

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się teraz mordeczko zastanawiam odnośnie tych temperatur, bo przez te dwa dni jak miałam 37 st to trzymałam termometr bo wydawało mi się ze za luźno siedzi a rank nie , dziś wieczór znowu tak trzymalam i zas wyszlo 37 i moze to po prostu przez to ? Tylko wczoraj naprawdę czulam jakbym miala stan podgoraczkowy

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl ale wieczorne temperatury nie mają nic a nic miarodajnego

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ale ja nie mierze w pochwie tylko pod pachą . W pochwie na razie nie chce bo na nim będą baterie których się pozbylam i muszę go czymś zdezynfekowac tylko nie wiem czym. A tak nawiasem to jak wyszedł mi stan podgoraczkowy na tym nierteciowym to na elektrycznym było 36,77 a później 36.87 więc może bateria też jest słabsza.

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaaa . Słuchaj alkoholem wytrzyj , powinno pomóc ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zakosilam dziadka jakaś butelkę malutką i planuje ja zdezynfekowac a oni i tak już nie piją. Jeszcze zastanawiam się nad octem i soda oczyszczona dodatkowo

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl jak tam @ jest?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie ma. Zastanawiam sie czy to moja intuicja zawiodła czy jednak cudem się udało. Wtedy 15 dc miałam ten wodnisty śluz a na następny dzien już biały czyli nieplodny i tak cały czas więc dziś powinnam dostać @. Chyba że ovarin mi druga fazę o dzień wydluzyl

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was po dłuższej przerwie z powodu leżenia w szpitalu z powodu moich wymiotów nawadniali mnie przez kroplówki :-( Ważyłam 83kg a wczoraj przed wizytą mnie zważyła pielęgniarka i było 65kg :-) Co tam u was jeszcze słychać ciekawego są nowe mamusie czy nic z tego raczej? :-D

y945qxj.pnglwafjpi.png71ykwdg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Ali aż tyle schudła ? :ooo jeny.
    Ja w pierwszych tygodniach schudłam 7 kg ale Ty to już przesada :o
    Jak się czujesz ?
    Girl poczekaj kilka dni , jak nie przyjdzie zrób test

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej współczuję choć swoją drogą tyle schudnąć w ciąży przez wymioty masakra
    Jak się czujesz?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja sama jestem przerażona ale doktor powiedział mi że jedzenie i picie przez rurki to nie to samo co normalnie być może dlatego taki spadek wagi jest i czuje się strasznie jakaś taka osłabiona jestem :-(

• Mama Ali Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że maluszek się prawidłowo rozwija bo chyba bym się całkiem załamała :-( serduszko bije i to jest najważniejsze ;-) mierzy jakieś 21 mm i to jest mój 8 tydzień i 6 dzień ciąży według usg

• Mama Ali Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko najgorsze jest to że najchętniej bym zjadła konia z kopytami ale nie mogę od razu tak zacząć się opychać żeby kolejny raz tam nie wracać :-( a tego to ja już nie chcę o nieeeeeeeee !

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to na pewno. Jak nie dostanę do niedzieli to w pon pójdę na betę. Ale mój by miał niezapomniany prezent na gwiazdkę.

Mama-Ali to faktycznie dużo ale lekarz też ma rację ze jedzenie przez rurki to nie to samo . Ale mówił że takie ciążę się zdarzają, przez co tak jest ? Przecież dziecko potrzebuje jedzenia na pewno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:12

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mówił że to całkiem normalne i coraz więcej młodych dziewczyn tak ma. Tak to fakt że dziecko potrzebuje jedzenia ale najwyraźniej co niektórych potraw odmawia nawet organizm co było w moim przypadku niestety :-( Teraz tylko muszę zjadać sałatki owocowe przez jakiś czas i czasem jednego ziemniaka z surówką :-( Już nawet nie mogę patrzeć na owoce :-P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie , że to normalne jak się wymiotuje co chwile . Ja spadłam 7 kg w dół na początku ciąży a dziecko się pięknie rozwijało całą ciążę . Ono z Nas wyjmuje co potrzebuje a My cierpim momentami hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :-)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz moze mi kupi na gwiazdkę cos takiego jak termomix tylko tańszy i chiński to będę jeść bardzo zdrowo :D. Chyba ze zdrowo nie znaczy ze dziecko nie będzie odrzucalo :P. Na razie mam uczucie mokra a na majtkach sucho , jak nie dostanę @ do jutra to może na 50-60% to ciąża

dxomanli5dlutv4a.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ