STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz tak
. Mam l4 od poniedziałku bo lekarz stwierdził ze skoro tak długo się staraliśmy to nie będzie mi robił problemów i nie muszę mieć ciąży zagrożonej żeby dał mi zwolnienie. A maluch rośnie
we wtorek jak poszłam po zwolnienie poprosiłam żeby szybko zobaczył czy jest dalej ok (to nie była wizyta) I miał już 7,8 mm czyli chyba ładnie rośnie nie ? Serucho 124
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Dawno mnie tu nie było
U nas wszystko w porządku
Młodemu wychodzą kolejne zęby i jest marudny, nocki są nieciekawe. Córcia od września idzie do szkoły:-) I powoli szykujemy się do pierwszego urlopu w czwórkę
Buziaki :-*
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim.
My dziś wróciliśmy z Łebytydzień urlopu miałam ale o tydzień za mało hehe
Takto wszystko dobrze prócz tego , że mój mały od 2 miesięcy wkroczył na 100% w bunt 2 latka ... momentami płacze razem za nim z nerw juz ...
Nie pozwala się w ogóle karmić , sam je od jakiegoś czasu już wszystko , dużo mówi , bardzo dużo !także dumna Mama hehe
Girl to chyba zapomniała o forum już jak zaszla w ciążę. .. -
Cześć dziewczynki
Jakie te nasze dzieciaki już duże
My w przyszłym roku planujemy odwiedzić Łebę
U nas ok
Filip też coraz więcej potrafi
A Jula też chyba przeżywa jakiś bunt, tyle że 6 latka
A Girl to nas chyba teraz już nie potrzebuje
Pozdrawiam i buziaki dla maluszków :-*
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jako że tu cisza kompletna chce Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia noworoczne. Żeby spełniły się wasze najskrytsze marzenia Ale przede wszystkim żeby zdrowie dopisało Wam i waszym najbliższym
Du-Dulia to jest wątek dla dziewczyn które urodziły się w styczniu.agniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs