STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki Dawno mnie tu nie było U nas wszystko w porządku Młodemu wychodzą kolejne zęby i jest marudny, nocki są nieciekawe. Córcia od września idzie do szkoły:-) I powoli szykujemy się do pierwszego urlopu w czwórkę Buziaki :-*
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim.
My dziś wróciliśmy z Łeby tydzień urlopu miałam ale o tydzień za mało hehe
Takto wszystko dobrze prócz tego , że mój mały od 2 miesięcy wkroczył na 100% w bunt 2 latka ... momentami płacze razem za nim z nerw juz ...
Nie pozwala się w ogóle karmić , sam je od jakiegoś czasu już wszystko , dużo mówi , bardzo dużo ! także dumna Mama hehe
Girl to chyba zapomniała o forum już jak zaszla w ciążę. .. -
Cześć dziewczynki Jakie te nasze dzieciaki już duże My w przyszłym roku planujemy odwiedzić Łebę U nas ok Filip też coraz więcej potrafi A Jula też chyba przeżywa jakiś bunt, tyle że 6 latka A Girl to nas chyba teraz już nie potrzebuje Pozdrawiam i buziaki dla maluszków :-*
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jako że tu cisza kompletna chce Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia noworoczne. Żeby spełniły się wasze najskrytsze marzenia Ale przede wszystkim żeby zdrowie dopisało Wam i waszym najbliższym
Du-Dulia to jest wątek dla dziewczyn które urodziły się w styczniu.agniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie