STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A no dokładnie 3-4 cykle.
Nowe przepisy wchodzą 4.06 więc minimum do tego 25.05 chciałabym zdać bo pomimo tego że zdałabym np 1.06 to liczy się stempelek starosty więc gdyby stempel był 4.06 to już mam prawko na okres 2 lat i w między czasie bym musiała robić kursy doszkalające A tego bym nie chciała.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Przeczytaj ten artykuł będziesz wiedzieć co i jak ale ogólnie jest bez sensu.
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosci/a/prawo-jazdy-2018-zmiany-i-nowe-przepisy-od-kiedy-wejda-zmiany-na-prawo-jazdy-co-oznacza-zielony-listek,12962357/Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Futuremama rozbawił mnie twój wpis hehee.
Ja to na owulacje w sumie nigdy na ovu nie patrzylam bo nigdy się nie zgadzalo.
Ja właśnie kawkę druga pije i tez zabieram się za sprzątanie . Wykapalam się i z maskami na twarzy siedzę hehe .
U nas taka podla zima , że nigdzie prócz ogrodu na papierosa dziś nie wychodze. Pierdziele. -
Kochana tutaj taka zima jest , że pies topi mi się w śniegu hahaha . Od prawie tyg jest po ok -8 nawet , śniegu " po pas " . Gdzie niegdzie szkoły itp zamknięte , sklepy bądź taxi nie chodzą . Ja się śmieje , że trochę śniegu a sparalizowalo wszystko. Aktualnie -2 juz tylko i aż odwilz się robi ...
-
Noooo taaak hahaha ha
Jejku ale się nasprzatalam, plus trzy prania ... tzn kończę drugie i zaraz trzecie.
Boniu... ale mam dziś dzień do dupy, ciągle w głowie mi się kreci. Masakra
Kuzwa. Niech ten czas już mija, waga jeszcze spada i chce drugiego bobo. :p -
Dzień dobry. :*
Kochana ja też czuje zawsze owulke... a że mam ja może ze 2,3 razy w ciągu roku to są cholernie mocne. Na kolanach ładuje z bólu serio...
Mordeczko a który dc masz ?
U Nas dzień się zaczął o 7.30 po śniadanku jestesmy, kawka i program o odchudzaniu oglądam hahaha
No jeżeli byśmy wrócili do pl to taaak, wstrzymane starania ale już na 90% jesteśmy za tym , że zostajemy tu jeszcze troche. Także od września jak wrocimy z Kanarow chcemy zacząć starania. po co czekac, mamy tu wszystko . Swój dom , niemaz :p świetna prace w której fostal taka podwyżkę, że po prostu jesteśmy w szoku :o serio ... ma takie zarobki jak dwie pensje także szkoda nam i ta prace zostawic.
Pitus i tak jak zajde w ciążę ( o ile się uda odrazu) będzie miał skończone 3 latka. .. zanim urodze prawie 4 będziemy po ślubie juz tez wiec na spokojnie ... zawsze chciałam taka różnice 4 max 5 lat poza tym czuje strasznie , że to ten czas wiecie . Tak w środku coś do mnie przemawia hehe
Nie wiem , źle myślę ?Mordeczka lubi tę wiadomość
-
No i jeszcze parę kg chce zgubić , ok 10 najlepiej do września narazie mam wagę ciągle taka sama jak przed ciążą z Oskim ( chociaż ciałko juz nie takie idealne jak kiedyś ) a te 10 kg to wiele będzie przy mojej tendencji do tycia . Sama wiesz Mordeczko ile mi przybyło z Oskim od samego oddychania prawie hahahahahaha
-
Zakręcona dobrze myślisz
Sama bym tak postąpiła
Jeżeli D ma taką super prace to aż żal by było z niej zrezygnować.
U mnie dzisiaj 27 dc ale nie mam 100% pewności kiedy była ta owu wykres swoje jajniki swoje i bądź tu mądraGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs