STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaa , no to nie jest tak zle
A masz jakies przeczucia cos ?
A My kochana troche mamy mętlik w glowie co do powrotu do Pl . W planach bylo na grudzien a teraz w sumie naszlo nas zeby zostac jeszcze troche. 1,5r -2l moze ?! Jezeli zostaniemy to we wrzesniu zaczynamy staraniajezeli wrocimy to dopiero w przyszłym roku w wakacje
-
Nieeeee. Od początku byl zamysl na grudzień dopiero
Tego roku oczywiscie .
A no pewnie. Lepiej na okres sie nakrecic i pozniej fajnie sie z radoscia zaskoczyc niz tak jak kiedys nie ... eh Ja to mam nadzieje ze nie bedzie powtorki z rozrywki z przed lat kilku do tylu ... -
No właśnie mam nadzieję że tak nie będzie ze staraniami o 2.
Z remontem trochę na opak, mąż od 3 mscy robi po 12h więc nie ma kiedy iść robić ale mają trochę przystopować z narodzinami więc mam nadzieję że ruszymy z kopyta.
Ja jeszcze się zapisałam na prawko więc liczę po cichu na to że zdam nim zmienią przepisy.
I też z mężem rozmawialiśmy że jak do czerwca nie uda mi się zajść w ciążę to Gabi pójdzie do żłobka albo przeszkoda a ja wrócę do pracy na 7-8h ale to wszystko w swoim czasie.
Aaaha no bo kiedyś pisałaś że wróciłaś do Pl i później nie wiedziałam jak tam dalej u Ciebie.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Raczej kochana , że będziemy wracać bądź pisałam , że na jakiś czas jestem bo owszem ... byłam trochę spraw poxalatwiac, przy okazji poszłam do pracy trochę ale to tylko 2 miesiące w Polsce byłam hehe .
No to macie jeszcze 3/4 cykle starań . Wszystko się może zdążyć
Właśnie Ja też na prawko chciałam się w Polsce zapisać , kiedy zmiana przepisów jakąś wchodzi kolejna ? -
A no dokładnie 3-4 cykle.
Nowe przepisy wchodzą 4.06 więc minimum do tego 25.05 chciałabym zdać bo pomimo tego że zdałabym np 1.06 to liczy się stempelek starosty więc gdyby stempel był 4.06 to już mam prawko na okres 2 lat i w między czasie bym musiała robić kursy doszkalające A tego bym nie chciała.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Przeczytaj ten artykuł będziesz wiedzieć co i jak ale ogólnie jest bez sensu.
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosci/a/prawo-jazdy-2018-zmiany-i-nowe-przepisy-od-kiedy-wejda-zmiany-na-prawo-jazdy-co-oznacza-zielony-listek,12962357/Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka jak dla mnie z temp to 19 dnień owu, ale tylko wg temp a nie wiem jak reszta
Ja się kłóciłam z ovu bo mi pokazywał dwa dni wcześniej niż wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały
Ale po kilku dniach przyznał mi rację
-
Futuremama rozbawił mnie twój wpis hehee.
Ja to na owulacje w sumie nigdy na ovu nie patrzylam bo nigdy się nie zgadzalo.
Ja właśnie kawkę druga pije i tez zabieram się za sprzątanie . Wykapalam się i z maskami na twarzy siedzę hehe .
U nas taka podla zima , że nigdzie prócz ogrodu na papierosa dziś nie wychodze. Pierdziele. -
Kochana tutaj taka zima jest , że pies topi mi się w śniegu hahaha . Od prawie tyg jest po ok -8 nawet , śniegu " po pas " . Gdzie niegdzie szkoły itp zamknięte , sklepy bądź taxi nie chodzą . Ja się śmieje , że trochę śniegu a sparalizowalo wszystko. Aktualnie -2 juz tylko i aż odwilz się robi ...
-
Noooo taaak hahaha ha
Jejku ale się nasprzatalam, plus trzy prania ... tzn kończę drugie i zaraz trzecie.
Boniu... ale mam dziś dzień do dupy, ciągle w głowie mi się kreci. Masakra
Kuzwa. Niech ten czas już mija, waga jeszcze spada i chce drugiego bobo. :p