STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle sprawdzilam szyjke z czystej ciekawości bo ostatnio była otwarta , nisko mowie bankowo okres nadejdzie niebawem . 54 dc a ona wysoko, zamknięta i schowana normalnie w stronę kręgosłupa . Taka twarda w środku a jednak rozpulchniona . Masakra jedna wielka ... ja w pl nawet nie będę miała czasu żeby iść do lekarzy , na większe badania jestem tam tylko weekend ...
-
Ja mam kochana pcos wiec miałam ale wieki temu , nieregularne prawie zawsze mam chociaż ostatnie 3 miesiące miałam co piękne 38 dni , nawet naturalna owulacja była co jest szokiem w moim przypadku ... ale nigdy nie utylam tak , nigdy nie spuchlam aż tak. No nic , pomarudzilam i tyle .
-
Dzieñ dobry.
W koncu sloneczko wyszlo , zaraz wstawiam do prania koce to wyrzuce na ogrod zeby schlo;) takto 3 dni pdlo ciagle , okropna pogoda byla.
@ przyszedl dzis , nareszcie ...58 dc ;/
Za 10 dni lecimy z niemezem na weekend do Polski to na badania skocze i tak ale ciesze sie , ze w koncu zleci ze mnie ten " ciezar "
Co u Was ?
Mordeczko @ dostalas?
-
No u mnie to samo
Ale przed ciążą istna masakra pamiętam że jak się starałam o 1 ciążę byłam u gina powiedziałam mu o swoich bólach gdzie ketonal 100 mi nie pomagał to mi powiedział (z resztą nie tylko on bo wielu innych lekarzy też) że podczas miesiączki miałam nie bóle menstruacyjne A bóle porodoweGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No to niezle , Ja przed ciaza tez mialam czasem tez mega bole szczegolnie pierwsze dwa dni . Po ciazy sa duzo mniejsze , Ja mialam " miesiaczkowe " bole porodowe ale nie wiele i nie jakies tragiczne ... wiecej mialam krzyzowych . Koszmar kur***
Kurcze u Mnie taka pogoda jest piekna , Oskarek biega po ogrodzie , Ja wysprzatalam , D zrobil pyszny koktajl owocowo-jogurtowy sobie i Maalemu . Przecudny dzien dzis naprawde. -
Futu Ja nie mialam zadnego , smieja sie do dzis ze mnie , ze masochistka jestem bo wybralam szpital w ktorym nie maja znieczulen zadnych procz glupiego jasia ktorego tez nie uzylam ani razu . Nawet polozna mi mowila , ze bede gorzej sie czuc, jak po kielichu przy drugim tez nie chce chociaz bede juz rodzic w uk nie w pl i bede miala dostepdo wszystkiego .
-
Wiecie jak to jest , porodu nie przewidzi zadna z Nas . Teraz My futu mozemy kurcze byc te co beda mialy cc ;p
Oby nie ale wiadomo , zycie pisze rozne scenariusze .
Mordeczko przypomnij mi czemu mialas cc ?
Futu aczemu masz traume ? Bol czy cos bylo nie tak ?
Paracetamol na porod kur*** hahahahah pomoglo chociaz troche ?