STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wiadomo
U nas mieliśmy wstępnie malego z dziadkami zostawić i wyjść na kilka godzin, bo 5 lat nam od zaręczyn mija a 6 jak jesteśmy razem
Ale się pożarliśmy z treściami, także kulturalnie w domu winko otworzymy -
Dzień dobry. :*
Kochana ja też czuje zawsze owulke... a że mam ja może ze 2,3 razy w ciągu roku to są cholernie mocne. Na kolanach ładuje z bólu serio...
Mordeczko a który dc masz ?
U Nas dzień się zaczął o 7.30po śniadanku jestesmy, kawka i program o odchudzaniu oglądam hahaha
No jeżeli byśmy wrócili do pl to taaak, wstrzymane starania ale już na 90% jesteśmy za tym , że zostajemy tu jeszcze troche. Także od września jak wrocimy z Kanarow chcemy zacząć starania.po co czekac, mamy tu wszystko . Swój dom , niemaz :p świetna prace w której fostal taka podwyżkę, że po prostu jesteśmy w szoku :o serio ... ma takie zarobki jak dwie pensje także szkoda nam i ta prace zostawic.
Pitus i tak jak zajde w ciążę ( o ile się uda odrazu) będzie miał skończone 3 latka. .. zanim urodze prawie 4będziemy po ślubie juz tez wiec na spokojnie ... zawsze chciałam taka różnice 4 max 5 lat
poza tym czuje strasznie , że to ten czas wiecie . Tak w środku coś do mnie przemawia hehe
Nie wiem , źle myślę ?Mordeczka lubi tę wiadomość
-
No i jeszcze parę kg chce zgubić , ok 10 najlepiej do września
narazie mam wagę ciągle taka sama jak przed ciążą z Oskim ( chociaż ciałko juz nie takie idealne jak kiedyś ) a te 10 kg to wiele będzie przy mojej tendencji do tycia . Sama wiesz Mordeczko ile mi przybyło z Oskim od samego oddychania prawie hahahahahaha
-
Zakręcona dobrze myślisz
Sama bym tak postąpiła
Jeżeli D ma taką super prace to aż żal by było z niej zrezygnować.
U mnie dzisiaj 27 dc ale nie mam 100% pewności kiedy była ta owu wykres swoje jajniki swoje i bądź tu mądraGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
To zaczekaj jeszcze z tydzień i dopiero zatestuj.
O ile okres nie przyjdzie wcześniej . Jejku jak sobie przypomnę starania i to zakichane testowanie co miesiąc . Brrr , aż mam ciarki.
No praca jak praca ale tu zbudowaliśmy wszystko przez tyle lat i trochę nam szkoda w Polsce zaczynać wszystko od nowa i to na wynajmie na początek.
Za jakiś czas wrocimy na 100% ale to może być za 2 bądź 3 lata. -
Pewnie dorobicie się przez te 2-3 lata żebyście mieli na początek w Polsce śpi a później już pójdzie z górki.
Właśnie dopóki @ nie ma jest nadzieja ale się nie nakręcam. Choć powiem Ci szczerze że mam czasami pewnie myśli że znowu nam trochę zejdzie z drugim tak jak z GabiGabrysia 5.02.2016 ❤
Pewnie że tak za 50 tyś już któryś miesiąc przeżyjesz i coś zrobisz gdybyście kiedyś chcieli kupić dom czy mieszkanie to już macie coś na start.
U mnie 10 miesięcy ciągłych starań ale ogólnie były to 2 lata ale takie bez spinyGabrysia 5.02.2016 ❤
Futuremama U mnie Gabi idzie spać o 20 max 20.30 i spi mi do 7-7.30 także jest spoko z resztą przez te 2 lata odkąd jest z nami nigdy nie miała problemu ze spaniem.
U mnie już posprzatane ziemniaki się gotują i mięsko w piekarniku już czeka. Jeszcze jakaś sałatka do tego i lana na dzisiaj.
Może pozniej wybierzemy się na spacer bo ładnie dzisiaj na dworze.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Anka83 wrote:Cześć dziewczynki
Ale się rozpisałyście
U nas dzień zaczął się o 5.30
Młody zrobił pobudkę, po co matka miałaby się w weekend wyspać
Pozdrawiamy z moimi łobuzami
I juz po spaniu naszym bylo.
Gabi kładzie się i wstaje jak Oskarek godzinowo.
Kurcze posta wcześniej napisałam, mówię a sprawdzę czy ktoś się odezwał ... posta nie ma eh