STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To zaczekaj jeszcze z tydzień i dopiero zatestuj.
O ile okres nie przyjdzie wcześniej . Jejku jak sobie przypomnę starania i to zakichane testowanie co miesiąc . Brrr , aż mam ciarki.
No praca jak praca ale tu zbudowaliśmy wszystko przez tyle lat i trochę nam szkoda w Polsce zaczynać wszystko od nowa i to na wynajmie na początek.
Za jakiś czas wrocimy na 100% ale to może być za 2 bądź 3 lata. -
Pewnie dorobicie się przez te 2-3 lata żebyście mieli na początek w Polsce śpi a później już pójdzie z górki.
Właśnie dopóki @ nie ma jest nadzieja ale się nie nakręcam. Choć powiem Ci szczerze że mam czasami pewnie myśli że znowu nam trochę zejdzie z drugim tak jak z GabiGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Pewnie że tak za 50 tyś już któryś miesiąc przeżyjesz i coś zrobisz gdybyście kiedyś chcieli kupić dom czy mieszkanie to już macie coś na start.
U mnie 10 miesięcy ciągłych starań ale ogólnie były to 2 lata ale takie bez spinyGabrysia 5.02.2016 ❤
Futuremama U mnie Gabi idzie spać o 20 max 20.30 i spi mi do 7-7.30 także jest spoko z resztą przez te 2 lata odkąd jest z nami nigdy nie miała problemu ze spaniem.
U mnie już posprzatane ziemniaki się gotują i mięsko w piekarniku już czeka. Jeszcze jakaś sałatka do tego i lana na dzisiaj.
Może pozniej wybierzemy się na spacer bo ładnie dzisiaj na dworze.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Anka83 wrote:Cześć dziewczynki Ale się rozpisałyście U nas dzień zaczął się o 5.30 Młody zrobił pobudkę, po co matka miałaby się w weekend wyspać Pozdrawiamy z moimi łobuzami
I juz po spaniu naszym bylo.
Gabi kładzie się i wstaje jak Oskarek godzinowo.
Kurcze posta wcześniej napisałam, mówię a sprawdzę czy ktoś się odezwał ... posta nie ma eh -
Mordeczko dokladnie.
Futu mój syn nie śpi w dzień już od ok 8 miesięcy . W tym czasie zdążyło mu się ok3 razy spać w dzień . Raz jak się przeziębil i dwa razy padł jak ostatnio po śniegu dralowal na spacerze chyba z 5 h hahaha zmęczyl się bidulek. -
Kuku.
Ja właśnie z D siedzę z maseczka na twarzy , a co ! Facet też ma dbać o siebie . Oski lata , bawi się . Odpoczywamy za obiad za jakieś 30 minut się zabieram , dziś kurczaczek pieczony w sosie domowym ala własnym , ziemniaczki i sałata . Dla mnie kasza
W ogóle dziś sama z siebie wstałam o 6.20 i zasnąć juz nie szło to poszłam pozmywac , ogarnąć pranie i kawkę się napić . A chłopaki spali aż do 8.40 :o śniadanko im zrobilam , zjedli i tak leniuchujemy. Niedługo wysle ich dzisiaj sklepu a ja na spokojnie pomyje podłogi bo pies mi z ogrodu tam naniosl odciskow lap , że patrzeć nie mogę a biale panele to wszystko wstalamysleidac . Każdy sypolek -
No na białym wszystko widać.
My też mamy w domu psa więc jak przyjdzie z dworu to jest chwilę trzymany na korytarzu żeby wysechł i później jest wpuszczany do domu.
Zmieniłam sobie dzień owu na 21 dc dzisiaj 8 dpo @ +/- 10-11.03Gabrysia 5.02.2016 ❤
http://static.pokazywarka.pl/g/8/r/a02c63a208c5eb28b421276644400a4e_orig.jpg
http://static.pokazywarka.pl/m/t/q/a6f53e7c4018736b831621811191f3b8_orig.jpg
Pokusiłam się i zrobiłam test haha negatyw.
Poczekam jeszcze 2-3 może sytuacja się wyjaśniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:19
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Dzień dobry .
Przebudzilam się i jakoś zasnąć nie mogę ...
A co u Mnie , hm ... ?!
Powiem szczerze , że lipa . Mam dni ostatnio takie koszmarne , że sama siebie nie poznaje . Od 2 tyg nie ćwiczę , zwyczajnie sił mi brak , twarz mam sluchajcie zasypana aż strupy się porobily , codziennie jest mi praktycznie z rana niedobrze , mam 54 dc i okresu brak czuje każdy cm ciała swojego jak jest spuchniety , mówię poważnie .... kazdy. Robiłam tydzień temu dwa testy i nic . Brak ciąży , zresztą seks i tak jak był to w dniach nie takich co powinno żeby zajść i przerywany bądź z prezerwatywa. Jak wiecie tu ginekologow brak , na badania będę czekać ok 3 tyg które zostaną źle wykonane przez nich zapewne jak każde ginekologiczne w moim przypadku przytylam w przeciągu tygodnia 7 kg ... fakt , przyznaje bez bicia czasami wieczorem podjadlam coś co nie powinnam ( brak treningow, motywacji i spadku wagi tak działa na mnie zawsze ) ale nie do takie stopnia żeby 3 kg utyc a co dopiero 7 !
Już nie jestem taka.szczuplutka jak byłam miesiąc temu na zdjęciach , jest pół mnie więcej ...