STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dziewczynki weekend mija ?
Ja zostałam przez mojego przyszlego meza zaproszona na romnatyczna kolacje plus kino ; ) takze malenstwo nasze dzis zostaje oddelegowane do Babci na noc haha a starzy maja chate wolna .
Powiem Wam , ze ostatnio moj syn ... tak od ok 3 dni zrobil sie taki wymuszacz ... ale to taki , ze momentami az histerie urzadza placzac tak glosno ze nie zdziwie sie jak mi kur*** opieka spoleczna zaraz zapuka hahahaha ale na szczescie ma takie fazy tylko z raz czy dwa w ciagu dnia . Mam nadzieje ze to zaraz minie , nie ulegam ... no nie dam wejsc sobie na glowe . Niestety. -
Dzieki , ze pytasz . w ogole , ze pamietasz hehe
Dobrze , trwaja. Chyba w srode jedziemy po obraczki ale nie jestem pewna dokladnie , jutro suknie zamawiam . Beda mi szyc na wymiar wiec ok 7 tyg będę czekac.
Takto generalnie polowa zrobiona , reszta w trakcie. Trzymajcie kciuki bysmy sie wyrobili bo kuzwa do 1 czerwca na dobra sprawe zostaly 3 miesiace tylko ... :o szok .
Mordeczko powiedz mi kochana jak Twoje starania o drugie malenstwo -
Aaaaaaa , no to nie jest tak zle
A masz jakies przeczucia cos ?
A My kochana troche mamy mętlik w glowie co do powrotu do Pl . W planach bylo na grudzien a teraz w sumie naszlo nas zeby zostac jeszcze troche. 1,5r -2l moze ?! Jezeli zostaniemy to we wrzesniu zaczynamy starania jezeli wrocimy to dopiero w przyszłym roku w wakacje -
Nieeeee. Od początku byl zamysl na grudzień dopiero
Tego roku oczywiscie .
A no pewnie. Lepiej na okres sie nakrecic i pozniej fajnie sie z radoscia zaskoczyc niz tak jak kiedys nie ... eh Ja to mam nadzieje ze nie bedzie powtorki z rozrywki z przed lat kilku do tylu ... -
No właśnie mam nadzieję że tak nie będzie ze staraniami o 2.
Z remontem trochę na opak, mąż od 3 mscy robi po 12h więc nie ma kiedy iść robić ale mają trochę przystopować z narodzinami więc mam nadzieję że ruszymy z kopyta.
Ja jeszcze się zapisałam na prawko więc liczę po cichu na to że zdam nim zmienią przepisy.
I też z mężem rozmawialiśmy że jak do czerwca nie uda mi się zajść w ciążę to Gabi pójdzie do żłobka albo przeszkoda a ja wrócę do pracy na 7-8h ale to wszystko w swoim czasie.
Aaaha no bo kiedyś pisałaś że wróciłaś do Pl i później nie wiedziałam jak tam dalej u Ciebie.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Raczej kochana , że będziemy wracać bądź pisałam , że na jakiś czas jestem bo owszem ... byłam trochę spraw poxalatwiac, przy okazji poszłam do pracy trochę ale to tylko 2 miesiące w Polsce byłam hehe .
No to macie jeszcze 3/4 cykle starań . Wszystko się może zdążyć
Właśnie Ja też na prawko chciałam się w Polsce zapisać , kiedy zmiana przepisów jakąś wchodzi kolejna ?