STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochaaaaaaaaam jablka w ciescie mmmmm robie tez czesto chlopakom moim .
No Ja dzisiaj procz obiadu tez nie mam nic do roboty , dom wczoraj na glanc wysprzatalam chociaz w sumie jak codzien bo mam jasne / biale wszystko to maskra nosi sie z ogrodu ... wiec w sumie jeszcze umyc podloge i zamiesc bo pies juz mi naniosl sladow . Takto tez luzik ,chyba dzis machne domowe spaaaa ;P -
Ja to aktualnie leżę w sypialni i szperam po necie. Ostatnio sił mi brak całkowicie ... wypełniam wszystkie obowiązki ale z ciężkim ciałem ... Nie przez dziecko czy coś. Ogólnie dopadło mnie to 2 tyg temu i ciągle ledwo żyje ... Po 3 kawy dziennie nawet pije , dziś akurat dwie . Mocne dość lubię, sypana bez mleka i cukru a France nie pobudzają nic ...
-
Wiesz co. Ja ogolnie tez ciagle bralam witaminy ale wit D3skonczyla mi sie a tu jakis fajans jest... Suplementow nie biore wit d3 tylko lek wiec w pl kupuje zapasy zawsze. Za tydzien jestem to odrazu pierwszym celem jest apteka.
Magnez, wit c w proszku prawdziwa biore codzuennue plus tarczyxowe ale widze tez ze z tarczyca cos nie tak bo mam znow mega sucha skore kolan i lokci. -
Mordeczko Ja przeciez lecze sie od 5 lat na niedoczynnosc, juz przeszlam w tamtym roku zapalenie tarczycy. Tak naprawde tsh to kropla w morzu, robic trzeba ft3,ft4,kortyzol najlepiej tez, anty-tg, anty-tpo i usg żeby na 100% sprawdzic. Ja w tamtym roku tsh mialam dobre a anty-tg i tpo było fatalne i na usg wyszlo, że mialam zapalenie takze Mnie samo okreslenie tsh nie wystarczy.
Zrobie te badania w poniedzialek za tydzien i sie okaze, jak było unormowane to nie mialam takiego suchego ciala, wlosy nie wypadaly az tak i paznokcie mi sie niszcza znow w dzien sposob... Zmienic dawke leku napewno znow bede musiala żeby ustabilizowac -
No Ja czytalam i slyszalam od znajomej ostatmio, że na dniach do Polski zawita snieg i ostre mrozy... A My za tydzien do Polski a myslalam żeby botki zalozyc hahaha, znow kozaki bede gorowac.
My juz po obiadku, czasu na trzecia kawke w koncu ciepla... I chwilowe wylegiwanie sie na kanapie. Mysle nad zrobieniem na podwieczorek dla chlopakow plackow z jablkami ale boje sie, że zgrzesze a nie chce sie znow zle czuc haha ale to takie pyszne