STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry.
I zima od nowa zawitala do Nas aaaaa, zdazylam pranie wstawic... mowie a wyschnie fajnie na ogrodzie bo super sloneczko jest. Zdazylam zejsc na dol do salonu patrze snieg sypie jak szalony!
Takze pranko w domku sie pokisi.
Musze ogarnac troszke w salonie bo znow lapy psa sa wszedzie po porannym biegu na dworze... Chyba buty jej kupie no jak Boga kocham hahahahaha
Obiadek i idziemy na kawke do Tesciowej
Sluchajcie zlapal Mnie kalafior pamieciowy...
Na swieta wielkanocne co robione do zarelka u Was jest?
Napewno pamietam zur, kielbaska biala, jajeczka, jakis szynka ok, chrzanik, cwikla takie to pamietam chodzi mi o typowe jak salatka Jarzynowa tez, Sledziki, bd robic tez sernik i?
No skleroza totalna.! -
No My wiecej ciast jak jeden sernik robic nie będziemy bo będziemy na swieta w uk... 4 os dorosle i 2 dzieci takze bez sensu zrobic nie wiadomo ile szszegolnie, że nie przeje sie tego pozniej a nie lubie kasy w smieciach miec pozniej
No taaaaak typu szyneczki cos to obowiazkowo. Bardziej chodziło mi wlansie o osobne " dania "
Sledzie, zupa, salatka itp... -
No My wiecej ciast jak jeden sernik robic nie będziemy bo będziemy na swieta w uk... 4 os dorosle i 2 dzieci takze bez sensu zrobic nie wiadomo ile szszegolnie, że nie przeje sie tego pozniej a nie lubie kasy w smieciach miec pozniej
No taaaaak typu szyneczki cos to obowiazkowo. Bardziej chodziło mi wlansie o osobne " dania "
-
Dzien dobry.
Ja ostatnio slabiej bo kurcze cos mam z ruterem i dopiero we wtorek rano ma facet przyjechac sprawdzic go...
Takze zagladam tylko tyle o ile starcza mi neta z tel bo tez juz koncowka hahaha
Co tam, jak tam?
Widze niecierpliwe kobietki, ah te czasy staran hahaha. Niebawem i Ja dolacze. pewnie w trzy będziemy w ciąży smigac hehe
U Mnie taaaaaka zima ze hej hahaha ale fajnie, po obiadku zbieramy sie.na spacerek z malym i psem. Niech polataja po parku w sniegu po pas dla nich hahaha.
Kawke zaraz druga bede robic i leniuchuje troche jeszcze a przydaloby sie ogarnac troszke aleeee... Jeden dzien jak troche pozniej to zrobie to sie nic nie stanie
W ogole musze sobie zrobic w koncu hybrydy bo miesiec nie robilam żeby odzyly troche pazurki. Smarowalam tym regenerum na pazurki i rzas tez nie robilam od lutego poczatku i smarowalam wlasnie. Poprawa mega wiec polecam. dzis wiec sobie zrobie juz chyba albo jitro hybrydy a we wtorek ide na rzeski. Mmmm, w koncu nie bede sie czula " lyso" mimo ze mam duzo swoich rzes podobno i wystarczajaco dlugie ale wole dorobic. Wtedy czuje sie ok hehe bo Ja nienawidze malowac rzes bo mam odrazu lez potoki zawsze niestwty. Nie wiem czy to jakies uczulenie czy co, nigdy nie mialam w sumie alergii -
U mnie po śniegu ani śladu dzisiaj słonecznie ale wiatr okropny wieje już od kilku dni
Ja zaraz zabieram się za obiad mąż za sprzątanie A Gabi rozwala zabawki co chwilę hahaha
Zakręcona kto wie może i 3 będziemy z brzuszkami chodzić.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs