STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamienia cały czas są i wygląda to jak miesiączka. Ale wystarcza wkładka nie wiem co myśleć do gina Tak się nie dostanę na ndz A prywatnie do najbliższego gina mam jakieś 30 km
U mnie mąż już 3 lata Tak pracuje i się przyzwyczaiłamGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A no masakra z tym cyklem
U mnie śnieg pada i ot taka wiosna hihi
My sob ie leżymy i oglądamy bajki.
Zakręcona U nas wózek poszedł w zapomnienie jak Gabi zaczęła chodzić. Czasami jak jedziemy autobusem do miasta to jeszcze usiedzi A tak to zapomnij xDGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Futu no niestety jak dobrze wiadomo hormony potrafia z dnia na dzien zrobic rozpierduche w organizmie. Wiem po sobie a teraz 8 rok sie juz bawie z leczeniami...
Oby Mordeczko to nie było to.
A Ja powiem Wam, że mimo dwoch kaw po obiedzie padlam jak dziecko na dwie godziny. Wstalam i teraz pije herbatke patrzac na pierwsza milosc.
Mam kuzwa taka mase roboty a Mnie sie nie chce :-o zaraz musze isc posprzatac dol, kapiel malego i klade go a pozniej pakowanie, o siebie troche zadbam w tym czasie obejrze ze trzy seriale i pranie musze posciagac i pochowac. Ah i malego spakowac... A juz prawie 18. O 5 musze wstac... Takiego mam lenia haha -
Futu Ja bym wziela na majowke jak juz będzie fajnie na dworze.
A teraz to mozna ewentualnie z nudow i szarosci isc spac hahaha
No Mordeczko zrobilam prawie wszystko procz odkurzania ale zrobie to jutro rano juz i tak zlecialy mi 2 h jak 5 minut wlansie. -
Jestem juz w Polsce dziewczyny moje wlasnie wyszlam z lotniska.
Z wiosny na zime wjechalam
.
Moj Oskar rozmawia juz od dawna, od prawie roku mowi ale od kilku miesiecy po prostu jak dorosly
Sklada zdania pieknie.
A wczoraj Mnie zaskoczyl tym, że powiedział w polowie juz sam modlitwe aniele Bozy.codziennie sie modlic uczymy i pieknie zlapalMordeczka lubi tę wiadomość