STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
anusia84 wrote:witam ja już po dniach płodnych. staranka były ale na luzie. Mój m nawet nie wie że to były te ważne dni
Zobaczymy ok.9 stycznia
Anusia i o to chodzi żeby jeszcze ich dodatkowo nie stresować ja tez nie mówię o tym
Aga oj tak po owu czas najbardziej sie rozciąga...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kopciuszek126 wrote:hej a u mnie @ znowu tuż tuż bo szyjka się otwiera i uwaga......nie dołączę się do Was na styczeń ,choć bardzo bym chciała, bo niestety mój mężuś idzie do szpitala na planowany zabieg 16 stycznia i niestety płodne dni akurat będą wtedy ;(to jakiś koszmar,ale muszę się z tym pogodzić i ja odpuszczam na styczen z obserwacjami-bo po co to robić jak męża nie będzie???ale Wam życze powodzenia!!!
kopciuszku życzę szybkiego powrotu meża do zdrowia ale obserwacji nie przerywaj pomimo że tago czasu nie wykorzystasz przydadza Ci sie te dane w przyszłych cyklachOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kopciuszek126 wrote:hej a u mnie @ znowu tuż tuż bo szyjka się otwiera i uwaga......nie dołączę się do Was na styczeń ,choć bardzo bym chciała, bo niestety mój mężuś idzie do szpitala na planowany zabieg 16 stycznia i niestety płodne dni akurat będą wtedy ;(to jakiś koszmar,ale muszę się z tym pogodzić i ja odpuszczam na styczen z obserwacjami-bo po co to robić jak męża nie będzie???ale Wam życze powodzenia!!!
to ja proponuje do słoiczka i do zamrażalki a jak będą dni płodne to odmrozić
a tak na poważnie to zycze Twojemu mężulkowi szybkiego powrotu do zdrowia a Wam obu szybkiego powrotu do staranek17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dzięki Agaciu ale sama nie wiem co z tą moją owulką? tempka nie rośnie jak na owulkę choć wszystkie inne znaki na nią wskazują..?
Tobie tez życzę udanego sylwestra
no i wszystkiego najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIAWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 09:22
agaciaz lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ja również z przyjemnością dołączę u mnie 15dc. Jednak chyba nic z tego nie wyjdzie bo od wczoraj jakieś plamienie:( Więc w styczniu do roboty:) Udanego Sylwestra oraz w przyszłym roku 2 kreseczek oraz upragnionego maleństwa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 15:15
Beata lubi tę wiadomość
-
Mała wrote:annab wrote:Amicizia wrote:zycze wam powodzonka a sama tez sie pewnie wkrotce dopisze do was ale to jak juz dostane @ gdzies kolo 8.01 mam termin chociaz wszystko sie zdarzyc moze bo w tym cyklu choruje i juz sama nie wiem co i jak
to tak jak ja...też @ mam mieć 08.01. i tak jak ty w tym miesiącu chorowita jestem:/
No nie...;-p No Ja tez się już dopiszę a mam też mieć @ 8
Życzę powodzenia:-)
to ja sie tez dolaczam tez mam @ na 8.01Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agaciaz wrote:Dora to to wiem Jednak Beata napisała "tempka nie rośnie jak na owulkę", więc jakoś źle zrozumiałam, ale już wiem o co chodziło.
agacia to ze tempka nie rośnie tyczyło sie mojego wykresuOliwka 2006
-
Libra wrote:ta też się dołączam:) może być i styczeń, choć osobiście wole zajść w okolicach czerwca:) ale jak się uda w pierwszej połowie 2013 roku będę przeszczęśliwa:)
@ - 10.01.
Dwa lata temu sobie zaplanowałam, że tak po nowym roku to sobie zajdę w ciążę, chociaż wolałabym po wakacjach. Wolę czy nie wolę... posucha, nic się nie dzieje, nic nie ma poza ignorancją lekarzy i coraz większym brakiem wiary. Ale życzę powodzenia i realizacji zamierzeń.