STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie gosiu
ja tez czekam termin @ mam taki jak Ty i tak naprawdę już nie ważne czy się udało czy nie ale chcę mieć wreszcie regularne, żebym wiedziała czego sie mogę spodziewac..mauysia, Meginka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
wiem wiem Beata:) o widze, że u ciebie wyznaczyło owulkę na 17dc, obstawiam, że u mnie też była w tym dniu chociaż w tym cyklu regularnie się nie obserwowałam. No zobaczymy co z tego wyjdzie:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
no wreszcie wyznaczylo mam nadzieję ze to realne...
ja sie regularnie obserwowalam
hehhe łacznie z szyjka która okazała sie czyms innym phiii
więc już skasowałam wszystkie informacje bo ja wogóle nie moge jej znaleźćMeginka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ja to nie mam pojęcia jak badac tę szyjkę wysokośc, twardosc... chyba na razie poprzestanę na pomiarze tempki i obserwacji śluzu:)
Gosia masz rację śliczne to dzieciątko, od razu jak je zobaczyłam to mnie urzekło. Miejmy nadzieję że niedługo będziemy miec swoje takie:))Beata, Libra, samira, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Gosiu mi w rocznicę @ wypadała przez pierwsze 3 lata i nawet w dzień ślubu A poza tym może tym razem się udało i będziecie świętować z tego powodu:) No to dziewczyny jest nas kilka uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy co los przyniesie:) Cieszę się że nie jestem sama:)
Meginka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydołączam i ja tutaj ,staramy się z G już 17 cykl(tz. teraz jest 17) ale pierwszy z CLO i ponownie z testami owu...
i u mnie wczoraj w końcu test owu pozytyw w 16dc (nawet go wstawiłam na forum )...a dziś już negatyw ani cienia drugiej krechy ,mam nadzieje ze się powiodą przytulanki(bo śluzu mało jak na lekarstwo) a termin @ dopiero na 19.01 ...
Witajcie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 18:04
Meginka, maja2024, Beata lubią tę wiadomość
-
dolaczam do starajacych sie styczniowek. moj cykl ma duzo skokow, temperature mierze codziennie, ale z szyjka mam problem.
poza tym olej z wiesiolka zupelnie na mnie nie podzialal.
zycze powodzenia w w staraniachMeginka, maja2024, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:
moni_c to mogą być plamienia takie w terminie @ ale z fasolka w brzuszku :)bo masz fajna tempkę, nawet widać ze troszkę wzrasta teraz a nie maleje a już termin @ to raczej by malała...Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPAREL wrote:Witam Dziewczęta, pora zapisać się do styczniowych staranek, dziś 1 dc niestety ... z nowymi siłami w Nowy Rok !!!
Nie martw się:* ja dołączę 10.01.
teraz tylko pozytywnie się nastaw i powodzenia w nowym cyklu!Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:ja to nie mam pojęcia jak badac tę szyjkę wysokośc, twardosc... chyba na razie poprzestanę na pomiarze tempki i obserwacji śluzu:)
Gosia masz rację śliczne to dzieciątko, od razu jak je zobaczyłam to mnie urzekło. Miejmy nadzieję że niedługo będziemy miec swoje takie:))
ja tez mam problem z jej macaniem ;)ale metoda prób i błędów...dojde do perfekcjiMeginka lubi tę wiadomość