STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to jak pozwolicie i ja sie dolacze do styczniowych starajacych sie
Okres juz mialam pod koniec grudnia,owulacje wykresik wyznaczym mi na 02 stycznia teraz pozostaje czekac.. Ja nawet nie wiem jak badac szyjke.. pewnie metoda prob i bledow
Ja obserwuje sluz,temp i nie rozlanczam sie z testami owulacyinymi dzieki nim trafilam pierwsza ciaze za pierwszym razem(niestety szczescie trwalo tylko 16 tygodni...:'( )
Ach na sluz bralam olejek z wiesiolka i syrop gujazyl-u mnie ta kombinacja sie sprawdzila.No i bralam herbatki zioliwe na dwie fazy cyklu.
Trzymam za was mocno kciukiBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvivien wrote:No to jak pozwolicie i ja sie dolacze do styczniowych starajacych sie
Okres juz mialam pod koniec grudnia,owulacje wykresik wyznaczym mi na 02 stycznia teraz pozostaje czekac.. Ja nawet nie wiem jak badac szyjke.. pewnie metoda prob i bledow
Ja obserwuje sluz,temp i nie rozlanczam sie z testami owulacyinymi dzieki nim trafilam pierwsza ciaze za pierwszym razem(niestety szczescie trwalo tylko 16 tygodni...:'( )
Ach na sluz bralam olejek z wiesiolka i syrop gujazyl-u mnie ta kombinacja sie sprawdzila.No i bralam herbatki zioliwe na dwie fazy cyklu.
Trzymam za was mocno kciuki
zapraszamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWsk wrote:Może i ja trafiłam... Owu była 23, @ ma byc jutro, ale ten test owu który robiłam wczoraj mnie zdziwił, był dodatni. Znów. Po owu ktora była 23go... Samira- brałaś kiedyś Castagnusa? Lub którakolwiek ze staraczek?
brałam ale na mnie nie zadziałał ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Wsk wrote:Może i ja trafiłam... Owu była 23, @ ma byc jutro, ale ten test owu który robiłam wczoraj mnie zdziwił, był dodatni. Znów. Po owu ktora była 23go... Samira- brałaś kiedyś Castagnusa? Lub którakolwiek ze staraczek?
brałam ale na mnie nie zadziałał ...
A ile cykli? Chciałabym zacząć od dziś, wiesz, ale znów wiem, ze trzeba od 1-go dnia cyklu czyli od @, a ja jeszcze nie dostałam. No a co jeśli zajdę w ciążę? Nie wiedząc czy jestem czy nie brać nadal? On obniża prolaktynę obecną w ciąży. Mam mieszane uczucia Czytałam że wiesiołek pomaga, ze siemię lniane...ale ile tego można łykać... Zaraz D. skończy pierwsze opakowanie Androvitu