STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to jak pozwolicie i ja sie dolacze do styczniowych starajacych sie
Okres juz mialam pod koniec grudnia,owulacje wykresik wyznaczym mi na 02 stycznia teraz pozostaje czekac.. Ja nawet nie wiem jak badac szyjke..pewnie metoda prob i bledow
Ja obserwuje sluz,temp i nie rozlanczam sie z testami owulacyinymidzieki nim trafilam pierwsza ciaze za pierwszym razem(niestety szczescie trwalo tylko 16 tygodni...:'( )
Ach na sluz bralam olejek z wiesiolka i syrop gujazyl-u mnie ta kombinacja sie sprawdzila.No i bralam herbatki zioliwe na dwie fazy cyklu.
Trzymam za was mocno kciukiBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvivien wrote:No to jak pozwolicie i ja sie dolacze do styczniowych starajacych sie
Okres juz mialam pod koniec grudnia,owulacje wykresik wyznaczym mi na 02 stycznia teraz pozostaje czekac.. Ja nawet nie wiem jak badac szyjke..pewnie metoda prob i bledow
Ja obserwuje sluz,temp i nie rozlanczam sie z testami owulacyinymidzieki nim trafilam pierwsza ciaze za pierwszym razem(niestety szczescie trwalo tylko 16 tygodni...:'( )
Ach na sluz bralam olejek z wiesiolka i syrop gujazyl-u mnie ta kombinacja sie sprawdzila.No i bralam herbatki zioliwe na dwie fazy cyklu.
Trzymam za was mocno kciuki
zapraszamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWsk wrote:Może i ja trafiłam... Owu była 23, @ ma byc jutro, ale ten test owu który robiłam wczoraj mnie zdziwił, był dodatni. Znów. Po owu ktora była 23go... Samira- brałaś kiedyś Castagnusa? Lub którakolwiek ze staraczek?
brałam ale na mnie nie zadziałał ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Wsk wrote:Może i ja trafiłam... Owu była 23, @ ma byc jutro, ale ten test owu który robiłam wczoraj mnie zdziwił, był dodatni. Znów. Po owu ktora była 23go... Samira- brałaś kiedyś Castagnusa? Lub którakolwiek ze staraczek?
brałam ale na mnie nie zadziałał ...
A ile cykli? Chciałabym zacząć od dziś, wiesz, ale znów wiem, ze trzeba od 1-go dnia cyklu czyli od @, a ja jeszcze nie dostałam. No a co jeśli zajdę w ciążę? Nie wiedząc czy jestem czy nie brać nadal? On obniża prolaktynę obecną w ciąży. Mam mieszane uczuciaCzytałam że wiesiołek pomaga, ze siemię lniane...ale ile tego można łykać... Zaraz D. skończy pierwsze opakowanie Androvitu