Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja również dopisuje sie do was mam nadzieje że tym razem sie uda:)

Beata, Meginka lubią tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja :) dzień dobry :) to już mój 8 miesiąc starań, @ zaplanowana na jutro.... :D

Beata, Meginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    I ja :) dzień dobry :) to już mój 8 miesiąc starań, @ zaplanowana na jutro.... :D

witam wsk i tutaj ;) poznajesz mnie..?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2013, 16:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście :D avatar od razu :) mam tylko problem z wykresem :/ nie zaznacza mi owu... wiesz, ta pionowa kreska na wykresie,niby temp się zgadzają ale... Dobrze, że tu jesteś San...:D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez jeszcze nie zaznaczyło,ale dopiero płodne są,a dałam ci lubię na początek.poznaj moje dobre serce :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba tu wstawię wykres

• vivien Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak pozwolicie i ja sie dolacze do styczniowych starajacych sie ;-)
    Okres juz mialam pod koniec grudnia,owulacje wykresik wyznaczym mi na 02 stycznia teraz pozostaje czekac.. Ja nawet nie wiem jak badac szyjke.. :-( pewnie metoda prob i bledow ;-)
    Ja obserwuje sluz,temp i nie rozlanczam sie z testami owulacyinymi :D dzieki nim trafilam pierwsza ciaze za pierwszym razem(niestety szczescie trwalo tylko 16 tygodni...:'( )
    Ach na sluz bralam olejek z wiesiolka i syrop gujazyl-u mnie ta kombinacja sie sprawdzila.No i bralam herbatki zioliwe na dwie fazy cyklu.
    Trzymam za was mocno kciuki :D

Beata lubi tę wiadomość

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    No to jak pozwolicie i ja sie dolacze do styczniowych starajacych sie ;-)
    Okres juz mialam pod koniec grudnia,owulacje wykresik wyznaczym mi na 02 stycznia teraz pozostaje czekac.. Ja nawet nie wiem jak badac szyjke.. :-( pewnie metoda prob i bledow ;-)
    Ja obserwuje sluz,temp i nie rozlanczam sie z testami owulacyinymi :D dzieki nim trafilam pierwsza ciaze za pierwszym razem(niestety szczescie trwalo tylko 16 tygodni...:'( )
    Ach na sluz bralam olejek z wiesiolka i syrop gujazyl-u mnie ta kombinacja sie sprawdzila.No i bralam herbatki zioliwe na dwie fazy cyklu.
    Trzymam za was mocno kciuki :D

zapraszamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak go wstawić :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj powiem Ci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod wykresem masz kochana Udostępnij wykres i w tym Miniatura, i wiesz...kopiujesz link i wstawiasz w Ustawienia, Społeczność, podpis :)

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez jestem po owulacji i tez czekam może sie uda :)

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Ja równiez jestem po owulacji i tez czekam może sie uda :)

a kiedy masz termin @ ??

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn?

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i ja trafiłam... Owu była 23, @ ma byc jutro, ale ten test owu który robiłam wczoraj mnie zdziwił, był dodatni. Znów. Po owu ktora była 23go... Samira- brałaś kiedyś Castagnusa? Lub którakolwiek ze staraczek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Pod wykresem masz kochana Udostępnij wykres i w tym Miniatura, i wiesz...kopiujesz link i wstawiasz w Ustawienia, Społeczność, podpis :)

DZIĘKI :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Może i ja trafiłam... Owu była 23, @ ma byc jutro, ale ten test owu który robiłam wczoraj mnie zdziwił, był dodatni. Znów. Po owu ktora była 23go... Samira- brałaś kiedyś Castagnusa? Lub którakolwiek ze staraczek?

brałam ale na mnie nie zadziałał ...

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj byłam na usg i wiem że pęcherzyk pękł a starania podjeliśmy wiec mam nadzieje ze może sie udało ale z tym musze poczekac

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Tzn?

chodzi mi o termin miesiączki :) ale już widzę na twoim wykresie ze była 18 ...a moja ma być 19.01 jak będzie o czasie bo te cykle takie sobie...chodz ostatnio miej więcej o czasie ostatni tylko był pokręcony...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Wsk wrote:

brałam ale na mnie nie zadziałał ...

A ile cykli? Chciałabym zacząć od dziś, wiesz, ale znów wiem, ze trzeba od 1-go dnia cyklu czyli od @, a ja jeszcze nie dostałam. No a co jeśli zajdę w ciążę? Nie wiedząc czy jestem czy nie brać nadal? On obniża prolaktynę obecną w ciąży. Mam mieszane uczucia :) Czytałam że wiesiołek pomaga, ze siemię lniane...ale ile tego można łykać... Zaraz D. skończy pierwsze opakowanie Androvitu :D

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ