STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Meginka wrote:aniczka wrote:annab wrote:kochane dziewczątka;) zadam pytanie z "innej beczki"...jak radzicie sobie z suchością podczas stosunku (nie licząc śliny;))...czy znacie jakieś żele intymne dla obu partnerów które nie przeszkadzały by w zajściu w ciążę?? czy myślicie że zwykła oliwka dla dzieci byłaby dobra, czy miała by jakiś negatywny wpływ na plemniki, itp.???W tym cyklu mamy z tym problem i nie wiemy jak sobie z tym poradzić
Durex play chyba czerwony jak sie nie myle
używaliśmy go kiedyś, fajny, tylko cała się po nim lepiłam
a że lepki to nie problem;)AnnaB -
Samira, Gosia, Meginka oraz dziewczyny które wiedzą coś na temat wyników spójrzcie proszę na moje i powiedzcie czy są ok bo się bardzo denerwuję a może wiecie co oznacza co oznacza, że stosunek LH do FSH powinien wynosić ok 1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 20:57
-
Meginka wrote:noż kurrrr.... ! znowu teścior negatywny ! juz mnie nerwy biora, czyżby kolejny cykl bezowulacyjny???
HA. ALE JAJA, TEŻ MIAŁAM @ 9 STYCZNIA I TEZ OD 5 DNI TESTY NEGATYWNE dzis 13 dc;-) Idento...jak w morde szczelił za przeproszeniemsamira, Meginka lubią tę wiadomość
-
Mała wrote:Meginka wrote:noż kurrrr.... ! znowu teścior negatywny ! juz mnie nerwy biora, czyżby kolejny cykl bezowulacyjny???
HA. ALE JAJA, TEŻ MIAŁAM @ 9 STYCZNIA I TEZ OD 5 DNI TESTY NEGATYWNE dzis 13 dc;-) Idento...jak w morde szczelił za przeproszeniem
Meginka a wykres na kiedy Ci wyznaczył przypuszczalny termin wystąpienia ovu? Bo mi 17-19 dc... -
nick nieaktualnyannab wrote:Meginka wrote:aniczka wrote:annab wrote:kochane dziewczątka;) zadam pytanie z "innej beczki"...jak radzicie sobie z suchością podczas stosunku (nie licząc śliny;))...czy znacie jakieś żele intymne dla obu partnerów które nie przeszkadzały by w zajściu w ciążę?? czy myślicie że zwykła oliwka dla dzieci byłaby dobra, czy miała by jakiś negatywny wpływ na plemniki, itp.???W tym cyklu mamy z tym problem i nie wiemy jak sobie z tym poradzić
Durex play chyba czerwony jak sie nie myle
używaliśmy go kiedyś, fajny, tylko cała się po nim lepiłam
a że lepki to nie problem;)
a ja nie radzę ich stosować bo zaburzają środowisko w pochwie a najwyżej coś takiego http://sklep.jestemplodna.pl/zel_wspomagajacy_poczecie_conceive_plus_75_ml-p23.html -
annab wrote:kochane dziewczątka;) zadam pytanie z "innej beczki"...jak radzicie sobie z suchością podczas stosunku (nie licząc śliny;))...czy znacie jakieś żele intymne dla obu partnerów które nie przeszkadzały by w zajściu w ciążę?? czy myślicie że zwykła oliwka dla dzieci byłaby dobra, czy miała by jakiś negatywny wpływ na plemniki, itp.???W tym cyklu mamy z tym problem i nie wiemy jak sobie z tym poradzić
Sproboj Zel Wspomagajacy Poczecie Conceive Plus. Mozna go zamowic ze strony Jestemplodna.pl. :''został stworzony by wspomagać zapłodnienie. Opracowana naukowo i opatentowana formuła jest przeznaczona dla par starających się o dziecko, gdyż imituje ona właściwości płodnego śluzu szyjkowego i spermy. Wspomaga żywotność i ruchliwość plemników.
Promuje zapłodnienie komórki jajowej.Zawiera jony wapnia i magnezu.
Neutralne pH wraz z elektrolitami''
Chyba warto sprobowac. Jedyny minus to cena- 69zl.Ja zamowilam wiec zobaczymy w nastepnym cyklu.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaja2024 wrote:Samira, Gosia, Meginka oraz dziewczyny które wiedzą coś na temat wyników spójrzcie proszę na moje i powiedzcie czy są ok bo się bardzo denerwuję a może wiecie co oznacza co oznacza, że stosunek LH do FSH powinien wynosić ok 1
http://portal.abczdrowie.pl/badania-fsh zobacz n atej stronie a szczególnie zdanie pod tabelką !!! -
nick nieaktualnyKaRa wrote:annab wrote:kochane dziewczątka;) zadam pytanie z "innej beczki"...jak radzicie sobie z suchością podczas stosunku (nie licząc śliny;))...czy znacie jakieś żele intymne dla obu partnerów które nie przeszkadzały by w zajściu w ciążę?? czy myślicie że zwykła oliwka dla dzieci byłaby dobra, czy miała by jakiś negatywny wpływ na plemniki, itp.???W tym cyklu mamy z tym problem i nie wiemy jak sobie z tym poradzić
Sproboj Zel Wspomagajacy Poczecie Conceive Plus. Mozna go zamowic ze strony Jestemplodna.pl. :''został stworzony by wspomagać zapłodnienie. Opracowana naukowo i opatentowana formuła jest przeznaczona dla par starających się o dziecko, gdyż imituje ona właściwości płodnego śluzu szyjkowego i spermy. Wspomaga żywotność i ruchliwość plemników.
Promuje zapłodnienie komórki jajowej.Zawiera jony wapnia i magnezu.
Neutralne pH wraz z elektrolitami''
Chyba warto sprobowac. Jedyny minus to cena- 69zl.Ja zamowilam wiec zobaczymy w nastepnym cyklu.
no właśnie to samo wcześniej napisałam tz. dałam link -
ja sie dzisiaj prawie nie poplakalam ze smiechu moj wykres pokazal ze mialam owu 3 dni temu haha dobrze ze cos przeczuwalam dzien wczesniej bo innaczej nic by z tego nie bylo a tak to moze jakis cien szansy jest aha i jescze jedno co myslicie o lataniu samolotem w ciazy takiej wczesnej moja kolezanka jest w 8 tygodniu zaplanowala wyjazd do PL i sie zastanawia czy poleciec czy lepiej dmuchac na zimne co sadzicie?
-
nick nieaktualny
-
Kaczka86 wrote:czwarty cykl, a z wiesiołkiem pierwszy. Ciekawe czy rzeczywiscie pomaga
nie mam pojecia zielonego ale samira jest moim guru w tych sprawach ja bralam niepokalanek mnisi ale przerwalam bo zle wyliczylam tabsy w blistrze a ze mieszkam za granica to ciezko tu cos zalatwic a zanim mi mamcia doslala to juz byla du..a zimna wiec przerwalam -
aniczka wrote:Kaczka86 wrote:czwarty cykl, a z wiesiołkiem pierwszy. Ciekawe czy rzeczywiscie pomaga
nie mam pojecia zielonego ale samira jest moim guru w tych sprawach ja bralam niepokalanek mnisi ale przerwalam bo zle wyliczylam tabsy w blistrze a ze mieszkam za granica to ciezko tu cos zalatwic a zanim mi mamcia doslala to juz byla du..a zimna wiec przerwalam
niby wszystko pomaga tylko nie na kazdego dziala niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 21:35