Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • annab Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    aniczka wrote:
    annab wrote:
    kochane dziewczątka;) zadam pytanie z "innej beczki"...jak radzicie sobie z suchością podczas stosunku (nie licząc śliny;))...czy znacie jakieś żele intymne dla obu partnerów które nie przeszkadzały by w zajściu w ciążę?? czy myślicie że zwykła oliwka dla dzieci byłaby dobra, czy miała by jakiś negatywny wpływ na plemniki, itp.???W tym cyklu mamy z tym problem i nie wiemy jak sobie z tym poradzić:/

Durex play chyba czerwony jak sie nie myle

używaliśmy go kiedyś, fajny, tylko cała się po nim lepiłam :)

a że lepki to nie problem;)

AnnaB
  • Asia26 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja również trzymam kciuki za starania!!! Trzymajcie również za mnie;) styczeń to dla mnie początek starań:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 21:00

paulinadorota lubi tę wiadomość

oar83e3kj60etfgi.png
  • maja2024 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, Gosia, Meginka oraz dziewczyny które wiedzą coś na temat wyników spójrzcie proszę na moje i powiedzcie czy są ok bo się bardzo denerwuję a może wiecie co oznacza co oznacza, że stosunek LH do FSH powinien wynosić ok 1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 20:57

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    noż kurrrr.... ! znowu teścior negatywny ! juz mnie nerwy biora, czyżby kolejny cykl bezowulacyjny???

HA. ALE JAJA, TEŻ MIAŁAM @ 9 STYCZNIA I TEZ OD 5 DNI TESTY NEGATYWNE dzis 13 dc;-) Idento...jak w morde szczelił za przeproszeniem :-)

samira, Meginka lubią tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    Meginka wrote:
    noż kurrrr.... ! znowu teścior negatywny ! juz mnie nerwy biora, czyżby kolejny cykl bezowulacyjny???

HA. ALE JAJA, TEŻ MIAŁAM @ 9 STYCZNIA I TEZ OD 5 DNI TESTY NEGATYWNE dzis 13 dc;-) Idento...jak w morde szczelił za przeproszeniem :-)

Meginka a wykres na kiedy Ci wyznaczył przypuszczalny termin wystąpienia ovu? Bo mi 17-19 dc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annab wrote:
    Meginka wrote:
    aniczka wrote:
    annab wrote:
    kochane dziewczątka;) zadam pytanie z "innej beczki"...jak radzicie sobie z suchością podczas stosunku (nie licząc śliny;))...czy znacie jakieś żele intymne dla obu partnerów które nie przeszkadzały by w zajściu w ciążę?? czy myślicie że zwykła oliwka dla dzieci byłaby dobra, czy miała by jakiś negatywny wpływ na plemniki, itp.???W tym cyklu mamy z tym problem i nie wiemy jak sobie z tym poradzić:/

Durex play chyba czerwony jak sie nie myle

używaliśmy go kiedyś, fajny, tylko cała się po nim lepiłam :)

a że lepki to nie problem;)

a ja nie radzę ich stosować bo zaburzają środowisko w pochwie a najwyżej coś takiego http://sklep.jestemplodna.pl/zel_wspomagajacy_poczecie_conceive_plus_75_ml-p23.html

• KaRa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annab wrote:

Sproboj Zel Wspomagajacy Poczecie Conceive Plus. Mozna go zamowic ze strony Jestemplodna.pl. :''został stworzony by wspomagać zapłodnienie. Opracowana naukowo i opatentowana formuła jest przeznaczona dla par starających się o dziecko, gdyż imituje ona właściwości płodnego śluzu szyjkowego i spermy. Wspomaga żywotność i ruchliwość plemników.
    Promuje zapłodnienie komórki jajowej.Zawiera jony wapnia i magnezu.
    Neutralne pH wraz z elektrolitami''
    Chyba warto sprobowac. Jedyny minus to cena- 69zl.Ja zamowilam wiec zobaczymy w nastepnym cyklu.

samira lubi tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:
    Samira, Gosia, Meginka oraz dziewczyny które wiedzą coś na temat wyników spójrzcie proszę na moje i powiedzcie czy są ok bo się bardzo denerwuję a może wiecie co oznacza co oznacza, że stosunek LH do FSH powinien wynosić ok 1

http://portal.abczdrowie.pl/badania-fsh zobacz n atej stronie a szczególnie zdanie pod tabelką !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    annab wrote:

Sproboj Zel Wspomagajacy Poczecie Conceive Plus. Mozna go zamowic ze strony Jestemplodna.pl. :''został stworzony by wspomagać zapłodnienie. Opracowana naukowo i opatentowana formuła jest przeznaczona dla par starających się o dziecko, gdyż imituje ona właściwości płodnego śluzu szyjkowego i spermy. Wspomaga żywotność i ruchliwość plemników.
    Promuje zapłodnienie komórki jajowej.Zawiera jony wapnia i magnezu.
    Neutralne pH wraz z elektrolitami''
    Chyba warto sprobowac. Jedyny minus to cena- 69zl.Ja zamowilam wiec zobaczymy w nastepnym cyklu.

no właśnie to samo wcześniej napisałam tz. dałam link :P

• aniczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzisiaj prawie nie poplakalam ze smiechu moj wykres pokazal ze mialam owu 3 dni temu haha dobrze ze cos przeczuwalam dzien wczesniej bo innaczej nic by z tego nie bylo a tak to moze jakis cien szansy jest aha i jescze jedno co myslicie o lataniu samolotem w ciazy takiej wczesnej moja kolezanka jest w 8 tygodniu zaplanowala wyjazd do PL i sie zastanawia czy poleciec czy lepiej dmuchac na zimne co sadzicie?

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • Kaczka86 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczęta, dołączam do staraczek:)

aniczka, samira, paulinadorota lubią tę wiadomość

• aniczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczka86 wrote:
    witam dziewczęta, dołączam do staraczek:)

witam

• Kaczka86 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak od wczoraj sie czaiłam na to forum ale fajnie tu u Was wiec sie ujawniłam.

aniczka lubi tę wiadomość

• aniczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczka86 wrote:

no i dobrze w kupie ze tak sie wyraze razniej hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 21:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczka86 wrote:

witaj !

• aniczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniczka wrote:
    Kaczka86 wrote:

no i dobrze w kupie ze tak sie wyraze razniej hehe

dlugo sie staracie?

• Kaczka86 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czwarty cykl, a z wiesiołkiem pierwszy. Ciekawe czy rzeczywiscie pomaga

• aniczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczka86 wrote:

nie mam pojecia zielonego ale samira jest moim guru w tych sprawach ja bralam niepokalanek mnisi ale przerwalam bo zle wyliczylam tabsy w blistrze a ze mieszkam za granica to ciezko tu cos zalatwic a zanim mi mamcia doslala to juz byla du..a zimna wiec przerwalam

• Kaczka86 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłoby wielka niespodzianką termin na ok 8 pazdziernika przynajmniej tak wylicza kalkulator. Akurat prezent na urodziny bym dostała:) ale na razie czekam az do ok 29.01. ale sie ten czas dłuży...

• aniczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniczka wrote:
    Kaczka86 wrote:

nie mam pojecia zielonego ale samira jest moim guru w tych sprawach ja bralam niepokalanek mnisi ale przerwalam bo zle wyliczylam tabsy w blistrze a ze mieszkam za granica to ciezko tu cos zalatwic a zanim mi mamcia doslala to juz byla du..a zimna wiec przerwalam

niby wszystko pomaga tylko nie na kazdego dziala niestety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 21:35

‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: