STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kleopatra wrote:Beata wrote:Kleopatra haloooooo!!!!!
nie widziałaś postu do Ciebie?
Jakiego postu?
STRONĘ ALBO 2 WCZEŚNIEJ
o tym co u Ciebie bo wiem że na dziś masz termin @ wpisałaś siedo naszej tabelki i nie dajesz znaku życia...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kleopatra wrote:Masz sobie fajnie ;p Ja wzięłam wolne bo mój mały miał wczoraj prawie 40 stopni gorączki i jestem zmuszana do oglądania bajek ;p
a byłas z nim u lekarza? bo boja córka ma własnie teraz taką gorączkę i wybieram sie prosto po pracy, bo jakoś na poczatku stycznia było podobnie ale sama jej zbiłam i terz powróciła wiec już chyba nie przelewki trzeba isć skonsultowaćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Ja też bajki lubię ale bez przesady ;p Niektóre są fajne a niektóre nieziemsko nudne U lekarza nie byłam, straszne kolejki i choróbska a dzisiaj jest dużo lepiej. Gorączki już nie ma. On w przedszkolu tak wszystko łapie.
A co do @ to nadzieja jest ale w tym cyklu postanowiłam się nie nakręcać -
hejka dziewuszki, co tam u Was nowego??
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, ścięłam trochę włosy, nowy kolor i oczekiwałam chociaż zwykłego "ładnie wyglądasz kochanie" a on nic normalnie nic, przykro mi strasznie się zrobiło, bo nie chciałam żadnych wychwalań pod niebiosa, tylko zwykłego drobnego komplementu. dupek! -
Kobitki, chyba moje styczniowe starania przyniosły efekt! Wczoraj 3testy ciążowe z dwiema kreseczkami, dziś beta 18,979mlU/ml Po weekendzie pójdę jeszcze raz na betę i spróbuję w poniedziałek się zapisać do lekarza;)
Treblinka, samira, aniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:hejka dziewuszki, co tam u Was nowego??
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, ścięłam trochę włosy, nowy kolor i oczekiwałam chociaż zwykłego "ładnie wyglądasz kochanie" a on nic normalnie nic, przykro mi strasznie się zrobiło, bo nie chciałam żadnych wychwalań pod niebiosa, tylko zwykłego drobnego komplementu. dupek!
Aj tam kochana nie łam się, mój nawet nie widzi jak włosy ścinam I jak farbuje też nie:-) A jak walnęłam rudy to zauważył...i komentarz był taki ze myślałam, ze mu walne Ale mi tez się nie podobało, raczej zrobiłam to celowo, żeby zauważył -
nutka wrote:Kobitki, chyba moje styczniowe starania przyniosły efekt! Wczoraj 3testy ciążowe z dwiema kreseczkami, dziś beta 18,979mlU/ml Po weekendzie pójdę jeszcze raz na betę i spróbuję w poniedziałek się zapisać do lekarza;)
gratulacjenutka lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
A mój M dziś normalnie przytulanka do końca jednak, Ja zwariuje:-) Ale tematu już nie poruszaliśmy, każde wygarnęło swoje , może będzie dobrze
A Ja już zgłupiałam. Dziś niby 3 ci dzień po ovu, a śluz taki, że jak się ciągnął to na ok 1-2 cm jak cieniutka nitka i puszczał. Ja już nie wiem czy taki traktować jako rozciągliwy czy wodnisty, i wogóle czemu jest???????????? Te 2 dni temu miałam więcej i był bardziej zbity, ale też się ciągnął...POMOŻECIE??? KTÓRY JAK TRAKTOWAC??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 21:03
-
Mała wrote:Meginka wrote:hejka dziewuszki, co tam u Was nowego??
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, ścięłam trochę włosy, nowy kolor i oczekiwałam chociaż zwykłego "ładnie wyglądasz kochanie" a on nic normalnie nic, przykro mi strasznie się zrobiło, bo nie chciałam żadnych wychwalań pod niebiosa, tylko zwykłego drobnego komplementu. dupek!
Aj tam kochana nie łam się, mój nawet nie widzi jak włosy ścinam I jak farbuje też nie:-) A jak walnęłam rudy to zauważył...i komentarz był taki ze myślałam, ze mu walne Ale mi tez się nie podobało, raczej zrobiłam to celowo, żeby zauważył
Meginka nie przejmuj sie faceci nie zwracaja zbytnio uwagi na takie rzeczy, moj tez nie ;P a ci co zwracaja uwage to chyba juz na wyginieciu sa hehe napewno ladnie wygladaszEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nutka wrote:Kobitki, chyba moje styczniowe starania przyniosły efekt! Wczoraj 3testy ciążowe z dwiema kreseczkami, dziś beta 18,979mlU/ml Po weekendzie pójdę jeszcze raz na betę i spróbuję w poniedziałek się zapisać do lekarza;)
Gratulacjenutka lubi tę wiadomość