STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Meginka wrote:no w sumie ja tez nie wiem czy znajdę dla siebie rozmiar -słoń więc może poprzestanę na fryzjerze
Eee no aż tak to sobie nie ubliżajmy :-p Ja jakoś mam taką nadzieję, że po prostu też nie kupuję "normalnych" czekam na te inne Poszeleję, bo w 1 ciąży chodziłam jak chodziłam, w tym co miałam...:-)a teraz jak będzie to będę się stroić a co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 09:48
samira lubi tę wiadomość
-
Mała wrote:Meginka wrote:no w sumie ja tez nie wiem czy znajdę dla siebie rozmiar -słoń więc może poprzestanę na fryzjerze
Eee no aż tak to sobie nie ubliżajmy :-p Ja jakoś mam taką nadzieję, że po prostu też nie kupuję "normalnych" czekam na te inne Poszeleję, bo w 1 ciąży chodziłam jak chodziłam, w tym co miałam...:-)a teraz jak będzie to będę się stroić a co...
eeeej no to żarcik był ale troche prawdy też zawierał, bo przytyło mi się ostatnio...
masz rację, strój sięMała, samira lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny jak tam humorki dzisiaj?
cos mi system jeszcze owulki nie chce wyznaczyc, nie wiem dlaczegoEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Meginka wrote:Mała wrote:Meginka wrote:no w sumie ja tez nie wiem czy znajdę dla siebie rozmiar -słoń więc może poprzestanę na fryzjerze
Eee no aż tak to sobie nie ubliżajmy :-p Ja jakoś mam taką nadzieję, że po prostu też nie kupuję "normalnych" czekam na te inne Poszeleję, bo w 1 ciąży chodziłam jak chodziłam, w tym co miałam...:-)a teraz jak będzie to będę się stroić a co...
eeeej no to żarcik był ale troche prawdy też zawierał, bo przytyło mi się ostatnio...
masz rację, strój się
Tea najpierw trzeba być, żeby się stroić Mi też się przytyło,a mam to głęboko w d... Pilnuje się, ale bez przesady
Hehe mam nadzieję, że jednak jakiś malutki "terrorysta" zaatakował ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 10:10
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Meginka wrote:a ja znowu siedzę z przepyyyyyyszną luteiną w gębie normalnie delicje
mniamnuśne cukiereczki smacznego
hehehe samirka chcesz trochę ???? chętnie się podzielę hehsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:a ja znowu siedzę z przepyyyyyyszną luteiną w gębie normalnie delicje
hehehe samirka chcesz trochę ???? chętnie się podzielę heh
a nie, sama se wezmę mam w domciu i luteinke pod język i duphaston do łykania także do wyboru do koloru heheMeginka lubi tę wiadomość
-
samirka pisałam Ci już pare razy pod wykresem... oczywiscie że nie chce Cię niepotrzebnie nakręcać, ale testy mogą nie wykazywać jeszcze
a beta napewno pokaże
a ile zwykle trwała u Ciebie FL? zdarzała Ci sie kiedyś tak długa?samira lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
samira wrote:Meginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:a ja znowu siedzę z przepyyyyyyszną luteiną w gębie normalnie delicje
a nie, sama se wezmę mam w domciu i luteinke pod język i duphaston do łykania także do wyboru do koloru hehe
oooo no proszę ja mam jeszcze clo, ale jeszcze nie brałam, ciekawe czy wywoła u mnie jakieś skutki uboczne...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:a ja znowu siedzę z przepyyyyyyszną luteiną w gębie normalnie delicje
a nie, sama se wezmę mam w domciu i luteinke pod język i duphaston do łykania także do wyboru do koloru hehe
oooo no proszę ja mam jeszcze clo, ale jeszcze nie brałam, ciekawe czy wywoła u mnie jakieś skutki uboczne...
clo też mam hahaMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Samirka, Ty jak nic w ciąży jesteś Życzę Ci tego z całego serducha
ale ja nie mam żadnych objawów ale laseczka na innym forum na którym pisze pisała tak "moim pierwszym objawem był brak objawów hehe...Meginka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:No Samira trzymasz nas w napięciu 6 dni po @, temperatura w górze. Trzymam kciuki!!
Kleoptro a co u Ciebie? bo w naszej tabelce miałaś termin na dziś? a nie dałas nam znaku.. mam nadzieję ze @ nie przyszłaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie