STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:samirka pisałam Ci już pare razy pod wykresem... oczywiscie że nie chce Cię niepotrzebnie nakręcać, ale testy mogą nie wykazywać jeszcze
a beta napewno pokaże
a ile zwykle trwała u Ciebie FL? zdarzała Ci sie kiedyś tak długa?
nie a przynajmniej nie z takimi temperaturamiBeata lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Meginka wrote:Samirka, Ty jak nic w ciąży jesteś Życzę Ci tego z całego serducha
ale ja nie mam żadnych objawów ale laseczka na innym forum na którym pisze pisała tak "moim pierwszym objawem był brak objawów hehe...
no właśnie, może za wcześnie na objawy, nie chcę cie poganiac ale umieramy tu wszystkie z ciekawości i mamy nadzieję na fasoleczkę albo dwie hehWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 11:46
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:Samirka, Ty jak nic w ciąży jesteś Życzę Ci tego z całego serducha
ale ja nie mam żadnych objawów ale laseczka na innym forum na którym pisze pisała tak "moim pierwszym objawem był brak objawów hehe...
no właśnie, może za wcześnie na objawy, nie chcę cie poganiac ale umieramy tu wszystkie z ciekawości i mamy nadzieję na fasoleczkę albo dwie heh
noooo dwie to by był hardcor mój by padł z wrażenia...i on i syn tez (ten drugi bysie chyba wyprowadził )Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Dopiero potem ból piersi. Przez całą ciążę ani razu nie zwymiotowałam, do 9 miesiąca pracowałam i czułam się świetnie
ja z synem tez bardzo dobrze się czułam całą ciążę ,no oprucz pod koniec trochę duszności przez ucisk a wyglądałam jak gówniara 15letnia chociaż miałam wtedy 20lat i starsze babki się na mnie dziwnie patrzyły heheMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:
Dosłownie Pomijając fakt, ze mojego M już na ten miesiąc nie przekonam, raczej absolutnie tym bardziej dziś, to czekam na CUD -
samira wrote:Kleopatra wrote:Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Dopiero potem ból piersi. Przez całą ciążę ani razu nie zwymiotowałam, do 9 miesiąca pracowałam i czułam się świetnie
ja z synem tez bardzo dobrze się czułam całą ciążę ,no oprucz pod koniec trochę duszności przez ucisk a wyglądałam jak gówniara 15letnia chociaż miałam wtedy 20lat i starsze babki się na mnie dziwnie patrzyły hehe
No widzisz Ja też wierzę że będzie u Ciebie fasolkasamira lubi tę wiadomość
-
hehe Samirko to dlatego nie testujesz bo już jesteś pewna skoro nigdy nie miałaś takiej długiej.. tylko nas tak trzymasz w napięciu
samira lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:samira wrote:Kleopatra wrote:Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Dopiero potem ból piersi. Przez całą ciążę ani razu nie zwymiotowałam, do 9 miesiąca pracowałam i czułam się świetnie
ja z synem tez bardzo dobrze się czułam całą ciążę ,no oprucz pod koniec trochę duszności przez ucisk a wyglądałam jak gówniara 15letnia chociaż miałam wtedy 20lat i starsze babki się na mnie dziwnie patrzyły hehe
No widzisz Ja też wierzę że będzie u Ciebie fasolka
jedyne co miałam na początku ok. 4-5 tygodnia to kłucia po prawej stronie podbrzusza ... -
nick nieaktualny
-
samira wrote:Beata wrote:hehe Samirko to dlatego nie testujesz bo już jesteś pewna skoro nigdy nie miałaś takiej długiej.. tylko nas tak trzymasz w napięciu
ja nic nie wiem a mój tez mnie podejrzewa ...
w takim razie my wiemy za ciebie!!!
jeśli Twój wykres nie zakończy sie plusem to zwątpie we wszytsko....Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Mała wrote:
a mi nawet owulki nie wyznaczyli chociaz tempka rosnieEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
samira wrote:Meginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:Samirka, Ty jak nic w ciąży jesteś Życzę Ci tego z całego serducha
no właśnie, może za wcześnie na objawy, nie chcę cie poganiac ale umieramy tu wszystkie z ciekawości i mamy nadzieję na fasoleczkę albo dwie heh
noooo dwie to by był hardcor mój by padł z wrażenia...i on i syn tez (ten drugi bysie chyba wyprowadził )
kilka miesięcy temu byłam u znajomej która urodziła bliźniaczki i miała już 1,5 rocznego synka. Tam to dopiero był hardcor. Jedna usnęła, druga płacze i ją budzi, no to pierwsza tez płacze a w dodatku synek włazi na regał i prawie zrzuca telewizor. No masakra, ciągle siedziały u niej siostry bo samej to ciężko sobie dać rade z taką 'Świętą trójcą' heheBeata lubi tę wiadomość
-
no meginko to jest prawdziwe wyzwanie...
ja kiedyś bardzo chciałam mieć bliźniaki heheh ale teraz juz z tego wyrosłamMeginka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Agula
spojrzałam na Twój wykres i myslę ze zanzacza cI jesli wzrosna jeszcze 2 kolejne tempki.. to może Ci zanzaczyc na 13-14 d.c.
ale zawsze wyznacza z opóźnieniemOliwka 2006