X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    samirka pisałam Ci już pare razy pod wykresem... oczywiscie że nie chce Cię niepotrzebnie nakręcać, ale testy mogą nie wykazywać jeszcze
    a beta napewno pokaże :)

a ile zwykle trwała u Ciebie FL? zdarzała Ci sie kiedyś tak długa?

nie a przynajmniej nie z takimi temperaturami :)

Beata lubi tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    Samirka, Ty jak nic w ciąży jesteś :) Życzę Ci tego z całego serducha :)

ale ja nie mam żadnych objawów ale laseczka na innym forum na którym pisze pisała tak "moim pierwszym objawem był brak objawów hehe...

no właśnie, może za wcześnie na objawy, nie chcę cie poganiac ale umieramy tu wszystkie z ciekawości i mamy nadzieję na fasoleczkę :) albo dwie :) heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 11:46

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:

:* :*

Meginka lubi tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Dopiero potem ból piersi. Przez całą ciążę ani razu nie zwymiotowałam, do 9 miesiąca pracowałam i czułam się świetnie :)

samira lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:

ale ja nie mam żadnych objawów ale laseczka na innym forum na którym pisze pisała tak "moim pierwszym objawem był brak objawów hehe...

no właśnie, może za wcześnie na objawy, nie chcę cie poganiac ale umieramy tu wszystkie z ciekawości i mamy nadzieję na fasoleczkę :) albo dwie :) heh

noooo dwie to by był hardcor :D mój by padł z wrażenia...i on i syn tez (ten drugi bysie chyba wyprowadził :P )

• Mała Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja to już nic nie kumam, niby jestem po ovu, a dziś jeszcze śluz rozciągliwy nagle ..ehh:-) Zgłupieć można :-)

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Dopiero potem ból piersi. Przez całą ciążę ani razu nie zwymiotowałam, do 9 miesiąca pracowałam i czułam się świetnie :)

ja z synem tez bardzo dobrze się czułam całą ciążę ,no oprucz pod koniec trochę duszności przez ucisk a wyglądałam jak gówniara 15letnia chociaż miałam wtedy 20lat i starsze babki się na mnie dziwnie patrzyły hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    A Ja to już nic nie kumam, niby jestem po ovu, a dziś jeszcze śluz rozciągliwy nagle ..ehh:-) Zgłupieć można :-)

te nasze ciała są niezbadane jak ocean :)

• Mała Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Mała wrote:

te nasze ciała są niezbadane jak ocean :)

Dosłownie :-) Pomijając fakt, ze mojego M już na ten miesiąc nie przekonam, raczej absolutnie tym bardziej dziś, to czekam na CUD :-)

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Kleopatra wrote:

ja z synem tez bardzo dobrze się czułam całą ciążę ,no oprucz pod koniec trochę duszności przez ucisk a wyglądałam jak gówniara 15letnia chociaż miałam wtedy 20lat i starsze babki się na mnie dziwnie patrzyły hehe

No widzisz :) Ja też wierzę że będzie u Ciebie fasolka :)

samira lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Samirko to dlatego nie testujesz bo już jesteś pewna skoro nigdy nie miałaś takiej długiej.. tylko nas tak trzymasz w napięciu

samira lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    samira wrote:
    Kleopatra wrote:

No widzisz :) Ja też wierzę że będzie u Ciebie fasolka :)

jedyne co miałam na początku ok. 4-5 tygodnia to kłucia po prawej stronie podbrzusza ...:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała na moje oko to ci jeszcze przesunietą owulkę.... narazie czekamy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hehe Samirko to dlatego nie testujesz bo już jesteś pewna skoro nigdy nie miałaś takiej długiej.. tylko nas tak trzymasz w napięciu

ja nic nie wiem a mój tez mnie podejrzewa ...:P

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra haloooooo!!!!!
    nie widziałaś postu do Ciebie?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Beata wrote:

ja nic nie wiem a mój tez mnie podejrzewa ...:P

w takim razie my wiemy za ciebie!!!

jeśli Twój wykres nie zakończy sie plusem to zwątpie we wszytsko....

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:

a mi nawet owulki nie wyznaczyli :/ chociaz tempka rosnie :)

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:

noooo dwie to by był hardcor :D mój by padł z wrażenia...i on i syn tez (ten drugi bysie chyba wyprowadził :P )

kilka miesięcy temu byłam u znajomej która urodziła bliźniaczki i miała już 1,5 rocznego synka. Tam to dopiero był hardcor. Jedna usnęła, druga płacze i ją budzi, no to pierwsza tez płacze a w dodatku synek włazi na regał i prawie zrzuca telewizor. No masakra, ciągle siedziały u niej siostry bo samej to ciężko sobie dać rade z taką 'Świętą trójcą' hehe :)

Beata lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no meginko to jest prawdziwe wyzwanie...
    ja kiedyś bardzo chciałam mieć bliźniaki heheh ale teraz juz z tego wyrosłam :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula

spojrzałam na Twój wykres i myslę ze zanzacza cI jesli wzrosna jeszcze 2 kolejne tempki.. to może Ci zanzaczyc na 13-14 d.c.
    ale zawsze wyznacza z opóźnieniem :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ