Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredek wrote:Wyluzuj!!! To twoja siostra.... Momo, że pewnie wiele was dzieli to nadal twoja siostra i człowiek... Czas świąt to dobry czas na przebaczanie... pomysl o tym, może i tobie będzie lżej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem muszę jakoś męża przekonać żeby na poważnie zacząć się starać. Coś mówi żebym poprosiła lekarza o receptę na pigułki a ja niekoniecznie mam ochotę na antykoncwpcje . Chce mieć już drugie dziecko mąż uważa że jak będzie to będzie ale ja jakoś nie czuję tego w ten sposób. Chce z nim poważnie porozmawiać ale nie wiem za bardzo jak
-
Coś mi ta dyskusja przypomina...
Mam pytanie do tych z Was, które robiły badania i konsultowały je z lekarzem. Czy progesteron 13,78 to dobry znak? W sensie wiem, że owulacja raczej była, ale czy to nie za mało dla ewentualnego zapłodnienia, zagnieżdżenia? -
kokarda wrote:No to najważniejsze. A jak się dzisiaj czujesz?
spioch lubi tę wiadomość
-
Kokarda a ile cykli już się staracie?
Ja cykle mam niby 28-29 dniowe ale owulka tak ok 16,17 dnia. A teraz się nie zdziwie jak mi wypadnie szybciej i z naszych planów nic nie wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 11:13
-
Hej dziewczyny przenoszę się właśnie z grudnia na styczeń i poproszę mnie wpisać na 18.01. dzisiaj wredna @ przyszła i rozwiała moje nadzieje na świąteczny prezent dla małża
-
nick nieaktualnylilka1984 wrote:Ja dzis po hsg, lekarz kazal starac sie juz od jutra, niestety na wynik musze czekac tydzien ale podobno kontrast przeszedl.
Jak jestem w pracy to trochę was tu podczytuje. Lilka1984 robilas jakieś badania ze lekarz zalecił ci hsg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 13:39
-
lilka1984 wrote:Ja dzis po hsg, lekarz kazal starac sie juz od jutra, niestety na wynik musze czekac tydzien ale podobno kontrast przeszedl.