Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Jestem tu nowa
Zaczynamy w tym cyklu starania o bobaska ale tak raczej na luzie Nie spieszy się nam aż tak bardzo
W sumie to nawet nie wiem czy uda się nam trafić w owulke bo to zależy od tego kiedy się spotkamy Planowałam wyjazd tak akurat żeby trafiło ale to nigdy nie wiadomo...
Mozecie mnie dopisać wstępnie na 9 stycznia.
Życzę każdej powodzenia i mam nadzieję, że święta okażą się dla wszystkich owocne w staraniach.
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
-
nick nieaktualny
-
kokarda wrote:O hopeless dzień dobry .
U mnie infekcja na całego wykończę się ! Chyba się zaraz na luty przeniosę że staraniamikokarda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się...Dopiero co zaczełam nowy cykl i jak owulacja mi nie nawali to też będę z wami testować w styczniu...z tym że pod koniec...
Mam problem z późnymi owulacjami, wczesniej miałam owu koło 33 dc...
Trzymam kciuki za każdą z nas, Witaj Hopelessskokarda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:Witam się...Dopiero co zaczełam nowy cykl i jak owulacja mi nie nawali to też będę z wami testować w styczniu...z tym że pod koniec...
Mam problem z późnymi owulacjami, wczesniej miałam owu koło 33 dc...
Trzymam kciuki za każdą z nas, Witaj Hopelesss -
Kokarda, a bierzesz coś na wyregulowanie i skrócenie cyklu? Miałaś jakieś badania?
Co powoduje u Ciebie tak późne owulacje?
J własnie nie wiem co u mnie powoduje późne owulacje i dziś wybieram isę do lekarza...może coś mi przepisze albo da skierowanie na badania... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wy też tak macie jak ja? Jak widzę ciężarna to szlag mnie trafia dlaczego ona jest w ciąży a ja nie. Normalnie szału dostaje:( a jeszcze moja znienawidzona przeze mnie siostra jest teraz w ciąży to normalnie rozszarpalabym ja. Nie dość że się nie znosimy i musimy razem spędzić święta to jeszcze jest w ciąży. I to wpadkowej. Szlag mnie trafił!
'
Człowiek się stara o dziecko i nie wychodzi a taka...... wpadki zalicza ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKokarda- rozumiem twoje podejście i gniew ale uważam, że sama robisz sobie krzywde!! Zazdrość a wręcz nienawiśc przez Ciebie przemawia... Zamiast zazdrościc innym ciężarnym spójrz na nie jak na osoby niosace zycie a nie na te co maja to, czego ty pragniesz... To nie jest miłe! Sama sobie wyrządzasz ból i nakręcasz sie w sswoim kołowrotku dążenia do upragnionej ciązy!!
Existenz, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny