X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • Kamelkowo Ekspertka

Wysłany: 20 grudnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem tu nowa :D
    Zaczynamy w tym cyklu starania o bobaska ale tak raczej na luzie ;) Nie spieszy się nam aż tak bardzo ;)
    W sumie to nawet nie wiem czy uda się nam trafić w owulke bo to zależy od tego kiedy się spotkamy ;) Planowałam wyjazd tak akurat żeby trafiło ale to nigdy nie wiadomo...

Mozecie mnie dopisać wstępnie na 9 stycznia.

Życzę każdej powodzenia i mam nadzieję, że święta okażą się dla wszystkich owocne w staraniach.

Gosia1989 lubi tę wiadomość

3cs
    8deab571c61f556e5e730311273870f6.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokarda. Ja tak samo mam po antybiotyku, od razu infekcja. W ogóle jak się zaczęliśmy starać to więcej tych infekcji. Podobno tak jest niestety.

Kamelkowo. Witaj i powodzenia życzę :)

Kamelkowo lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;/ Chyba zbliża się @ bo mój partner wkurwia mnie nie miłosiernie ;/, masakra, dzisiaj śpię w salonie, bo mam dość, nie będę spać z takim kretynem ;/

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O hopeless dzień dobry :) .

U mnie infekcja na całego wykończę się ! Chyba się zaraz na luty przeniosę że staraniami

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokarda wrote:
    O hopeless dzień dobry :) .

U mnie infekcja na całego wykończę się ! Chyba się zaraz na luty przeniosę że staraniami
    Ja najchętniej na nigdy.

kokarda lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby się hopeless udało:)

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się...Dopiero co zaczełam nowy cykl i jak owulacja mi nie nawali to też będę z wami testować w styczniu...z tym że pod koniec...
    Mam problem z późnymi owulacjami, wczesniej miałam owu koło 33 dc...
    Trzymam kciuki za każdą z nas, Witaj Hopelesss

kokarda lubi tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    theagnes87 wrote:
    Witam się...Dopiero co zaczełam nowy cykl i jak owulacja mi nie nawali to też będę z wami testować w styczniu...z tym że pod koniec...
    Mam problem z późnymi owulacjami, wczesniej miałam owu koło 33 dc...
    Trzymam kciuki za każdą z nas, Witaj Hopelesss
    To witaj w klubie tych późno owulujacych:). U mnie owu zdarza się nawet w 40dc więc nie wiem czy w ogóle w styczniu zdążę testowac

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokarda, a bierzesz coś na wyregulowanie i skrócenie cyklu? Miałaś jakieś badania?
    Co powoduje u Ciebie tak późne owulacje?
    J własnie nie wiem co u mnie powoduje późne owulacje i dziś wybieram isę do lekarza...może coś mi przepisze albo da skierowanie na badania...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic z tym nie robiłam. Mam nadzieję że nie będę musiała bo zajdę w końcu w ciążę. Staramy się od sierpnia a to dopiero mój 4 cykl ale co ma być to będzie.

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własnie bym chciała spróbować brać clo...ale nie iwem czy bez żadnych badań lekarz mi go przepisze...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powiem Ci bo się na tym nie znam. Wybieram się do gina na początku stycznia. zobaczymy może coś pomoże

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też tak macie jak ja? Jak widzę ciężarna to szlag mnie trafia dlaczego ona jest w ciąży a ja nie. Normalnie szału dostaje:( a jeszcze moja znienawidzona przeze mnie siostra jest teraz w ciąży to normalnie rozszarpalabym ja. Nie dość że się nie znosimy i musimy razem spędzić święta to jeszcze jest w ciąży. I to wpadkowej. Szlag mnie trafił!
    '
    Człowiek się stara o dziecko i nie wychodzi a taka...... wpadki zalicza :/!

• baassiia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokarda
    Ja mam juz jednego dzidziusia w domu to inaczej.

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam już dziecko. Ale szlag mnie trafia że staramy się o rodzeństwo i się nie udaje a ta .... każde dziecko z wpadki! No trafia mnie szlag jak o niej myślę naprawdę. I ona jeszcze się cieszy bo siedzi w domu i do roboty iść nie musi

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokarda- rozumiem twoje podejście i gniew ale uważam, że sama robisz sobie krzywde!! Zazdrość a wręcz nienawiśc przez Ciebie przemawia... Zamiast zazdrościc innym ciężarnym spójrz na nie jak na osoby niosace zycie a nie na te co maja to, czego ty pragniesz... To nie jest miłe! Sama sobie wyrządzasz ból i nakręcasz sie w sswoim kołowrotku dążenia do upragnionej ciązy!!

Existenz, Pchelkaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ,inne ciezarne toleruje zazdroszczę im ale normalnie szlag mnie trafia ale myślę o nich dobrze ale siostrę poprostu nie dość że nienawidzę to jeszcze ta jej wpadkowa ciaza. Ja nie wiem jak ja zniosę te święta w jej towarzystwie :/

• Mami30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady zmien mnie prosze na testowanko 5tego stycznia;)

Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
    starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
    od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyluzuj!!! To twoja siostra.... Momo, że pewnie wiele was dzieli to nadal twoja siostra i człowiek... Czas świąt to dobry czas na przebaczanie... pomysl o tym, może i tobie będzie lżej.

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ