Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:W szpitalach po porodzie normalnie ibuprom rozdaja przy kp
-
Anet85. Czy masz jakies linki godne polecenia odnosnie tego mleka? Bo jakos jeszcze nie jestem przekonana co w nim takiego zlego
Jezeli chodzi o diete bezglutenowa to moja siostra tez ma hashimoto i przeszla na nia. Troche schudla i mowila, ze czula sie lepiej. Jak zaczela jesc normalnie to kg oczywiscie wrocily. Endokrynolog jej powiedziala, ze dieta bezglutenowa ma sens tylko w przypadku osob na niego uczulonych. Nie jest to dieta dla wszystkich.
Ja w ogole uwazam, ze chwilowe diety nie maja sensu, bo kiedy sie je konczy, wszystkie kg wracaja z nawiazka. Sens ma tylko zmiana nawykow na stale czyli tzw. zdrowe odzywianie. Kazda inna dieta, nawet bezglutenowa stosowana chwilowo, to moda ktora przeminie i zostawi nas z efektem jojo.
AJA. Dzieki za wskazania odnosnie diety. Ostatnio myslalam, zeby Cie o to podpytac
AiCha. Dzieki za liste ksiazek, zapisalam sobie
Spioch. Jezeli to byl cykl bezowulacyjny to raczej bedzie dlugi. Moze jednak owu Ci sie przesunela i ten prog byl zrobiony za szybko. W kazdym razie trzymam kciuki za testAJA_S, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyHej Wam!
Przperaszam ,ze sie tak wtryniam tu do Was ,ale to juz chyba przyzwyczjenie Mam pytanko do mamusiek, kochane czy wy tez sie tak balyscie czy wszystko ok, ze nic nie czujecie i pewnie sie cos dzieje? ja zaraz popadne w paranoje przed kolejnym usg ;( Wariatka no.anciaa lubi tę wiadomość
-
Olciuska, przestań sobie wymyślać i siać panikę, bo to nikomu niepotrzebne Ja poszłam w cholerę z fioletowej strony w 1 trymestrze, bo czytać się nie dało tej wszechobecnej paniki z każdego możliwego powodu.
Ciesz się, że nic nie czujesz, a nie rzygasz cały dzień po wszystkim, masz koszmarne mdłości, usypiasz na stojąco itdAnnie1981, kania85 lubią tę wiadomość
-
AJA_S wrote:"Późnym wieczorem "
Baassiia pocieszyłaś mnie Dziękuję:*
Na bete nie chodzilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:21
-
Olciuska wrote:Hej Wam!
Przperaszam ,ze sie tak wtryniam tu do Was ,ale to juz chyba przyzwyczjenie Mam pytanko do mamusiek, kochane czy wy tez sie tak balyscie czy wszystko ok, ze nic nie czujecie i pewnie sie cos dzieje? ja zaraz popadne w paranoje przed kolejnym usg ;( Wariatka no.
-
nick nieaktualny
-
Melduję się z beta 84! 12dpo dzisiaj u mnie .
Piątek 13-tego okazal się wyjątkowo szczęśliwym
Nie mogę w to uwierzyćanciaa, Annie1981, Olciuska, baassiia, wszamanka, Skrzydlata, spioch, AJA_S, zakocona, Gosia1989, Jedna_z_Wielu, Madziulla, Gagarek, aria40, kaka470, Migracja, Kimmy, dobuska, agawera, Lady Savage, Pchelkaaa, marciaa, AiCha4811, stay lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kesjaa wrote:Melduję się z beta 84! 12dpo dzisiaj u mnie .
Piątek 13-tego okazal się wyjątkowo szczęśliwym
Nie mogę w to uwierzyć
GratulujęKesjaa lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml