Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 11:33
Gosia1989 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 11:33
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:A co się stało ze słoneczkową, tyle się udzielała ?
I jeszcze pytanie: gdzieś tu czytałam na temat ovarin ( nie wiem czy prawidłowo napisałam ), i moje pytanie na co to i czy to na receptę ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Dzięki gosia1989
W takim razie jeśli nie mam pco ( przynajmniej nic do tej pory nie słyszałam ) nie będe z tym kombinować na własną rękę. Staram się szukać wit aby troche wspomóc mój organizm.
Myślę, że w lutym uda mi się iść do gina, bo powiedział, że jak duphaston nie pomoże to zaczniemy co innego.
Edit: Ostatnio ją tam wczoraj widziałam, ale raz pisała że ma plamienie, a raz że znikło, dlatego ciekawa jestem jak u Niej.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Gosia1989 wrote:To jeżeli szukasz tylko witamin to może Femibion natal 1? Kosztuje ok 35 zł i ma chyba dobry skład. Można go brać podczas starań i potem do 12 tyg. ciąży.
DziękiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnykinga1185 wrote:Czesc dziewczyny,
co sadzicie w wynikach w 1 szej fazie cyklu (badany w 10 dniu cyklu) :
TSH - 2.5
Prolaktyna - 19.9
Progesteron 13 dzien po owulacji: 15.
Dziekuje. -
Proszę o interpretację. Beta z 26 dc - 18.02 . Z dnia 27 - 33.83 . Badanie po 24 godzinach. Popełniłam falstart bo cykle mam 30/31 dniowe. I mogłam betę zrobić po 48 h . Mądry polak po . Co sądzicie o bycie? Prawdopodobnie 11- 12 dni po owulacji
Gosia1989, kaka470, zakocona, wszamanka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanet90 wrote:Proszę o interpretację. Beta z 26 dc - 18.02 . Z dnia 27 - 33.83 . Badanie po 24 godzinach. Popełniłam falstart bo cykle mam 30/31 dniowe. I mogłam betę zrobić po 48 h . Mądry polak po . Co sądzicie o bycie? Prawdopodobnie 11- 12 dni po owulacji
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Gosia1989 wrote:To jeżeli szukasz tylko witamin to może Femibion natal 1? Kosztuje ok 35 zł i ma chyba dobry skład. Można go brać podczas starań i potem do 12 tyg. ciąży.
Kesja. A ktory to byl Twoj cs, bo chyba jakos szybko sie udalo, co?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Anulka0407 wrote:Jak wygląda ta dieta stabilizująca? Ja też zaczęłam ostatnio lepiej się odżywiać, bo kilogramy same wpadają nie wiadomo z kąd Postanowiłam, że zastosuję dietę bezglutenową i bez laktozy - tyle się o tym mówi przy hashimoto. Zobaczymy, na razie 5 dzień, a nie wiem ile wytrzymam
po pierwsze zachować regularność, jeść co 3 godziny, na śniadanie np mam omlet z 2 jajek, 2 łyzek płatków owsianki i jednego banana, deser np kanapka z mozarellą i pomidorem, oliwkami, obiad to kurczak po chinsku, podwieczorek koktail z zielonych warzyw i owoców, kolacja kanapka z pastą makreli.Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 11:52