Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki czy to normalne że test ovu pozytywny a temp nadal nisko?
Tak trochę ze śmiechem czy to może być spowodowane otwartym oknem w sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 07:51
aria40 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz wrote:Kobitki czy to normalne że test ovu pozytywny a temp nadal nisko?
Tak trochę ze śmiechem czy to może być spowodowane otwartym oknem w sypialni -
Existenz wrote:Kobitki czy to normalne że test ovu pozytywny a temp nadal nisko?
Tak trochę ze śmiechem czy to może być spowodowane otwartym oknem w sypialni
tempka rośnie dopiero po owu, czyli najprawdopodobniej najwczesniej za 2 dni.
Swoją drogą, piszą, że może wzrosnąć już przed owu, ale czy komuś kiedyś się to zdarzyło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:04
-
Swan wrote:A co powiecie na to - wczoraj delikatne plamienie. Dzis temp do góry poszła z 36.1 na 37.4, szyjka wysoko i twarda a krwawie. Dosc mocno... Zaczelo sie po wczorajszym przytulaniu.
Zrób test Swan. Ja w pierwszej ciąży miałam 1 dzień mocnego krawienia. Myślałam, że to okres. Nie chcę Ci robić niepotrzebnych nadziei. Ale jak jest co ratować to warto. Moją Majkę uratowała luteinaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:15
-
Swan wrote:Jakie hormony w jakie dni trzeba robic?
progesteron 7 dni po owu lub w ok. 21 dniu cyklu oraz LH i i FSH w 3-4 dniu cyklu. Możesz dodatkowo zbadać TSH, FT3, FT4 oraz prolaktynę.
Jest też masa innych badań, ale od tego bym zaczęła.
Jeśli teraz okres Ci się rozkręci obstawiałabym cykl bezowulacyjny. Robisz testy owu? Polecam tak na początek, chyba, że od razu zdecydujesz się na monitoring
A u mnie dziś spadek i niestety przeczucie, że się nie udało. Tracę motywację...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:25
-
Mam już dzieci więc jeśli coś jest nie tak to z hormonami właśnie. Dzięki wielkie za informacje, zrobię badania i pójdę do dr. Testów owu nie robię, jak badania będą ok to je kupię.
aria40, kania85 lubią tę wiadomość
-
Ania :) wrote:Dziękuję, jadę do pracy i rycze. Nie mam już sily na to wszystko.
J dziś też mam teoretyczny dzień @. Czekam. Póki co, czysto. W drodze do pracy już chyba kupię ten test żeby się przygotować, albo w jedną albo w drygą stronę.
Ale emocje. Już trochę mam dość tych wahań ;/
Trzymam kciuki za luty i ściskam mocno!