Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agawera Michałek ma 5.5 roku, a rok temu został zdiagnozowany dopiero. Wcześniej już podejrzewałam to zaburzenie, ale pediatra twierdziła, że to nie autyzm a być może jedynie zaburzenia emocjonalne.
-
Jedna_z_Wielu wrote:Mogę sobie zrobić te badania przed wizytą u gin czy bez zlecenia przez lekarza nie ma to sensu ?
Wybaczcie, że tak drąże, ale za nim pójde do lekarza to może bym już coś zrobiła?
Myślałam, żeby się przygotować od nowego cyklu ( jeśli będzie )
Oczywiście, że możesz, tylko ze skierowaniem bys nie placila -
Swan wrote:Misiek także jest nadpobudliwy, agresywny, wybuchowy. Mówi, jest bardzo inteligentny, ale żyje w swoim świecie i broń Boże mu przeszkadzać w tym.
Swoją drogą mądrość przychodzi wraz z wiekiem, też myślę o zdeponowaniu krwi pępowinowejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 10:36
-
Jedna_z_Wielu wrote:Mogę sobie zrobić te badania przed wizytą u gin czy bez zlecenia przez lekarza nie ma to sensu ?
Wybaczcie, że tak drąże, ale za nim pójde do lekarza to może bym już coś zrobiła?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Mogę sobie zrobić te badania przed wizytą u gin czy bez zlecenia przez lekarza nie ma to sensu ?
Jedna z wielu ja bym zrobila przed wizytą. Gdybym w przeszłości sama nie zrobiła sobie kilku badan to nie wiem czy bym sie dowiedziała o Hashimoto w pierwszej fazie.
Na poczatku (bylam wtedy w gimnazjum) lekarze zdiagnozowali u mnie niedobory witamin i stany depresyjne. Lykalam witaminy i jakieś ziołowe tabletki a moja tesciowa zrobiła mi kompleks badan i wyszła tarczyca. Uratowała mi życie bo zaczelam ja leczyć bardzo szybko.
Jako ze moja teściowa jest analitykiem robi mi dużo badan sama i powiem wam ze dzięki niej dużo wiem rzeczy wczesniej. -
nick nieaktualnyExistenz wrote:Kobitki czy to normalne że test ovu pozytywny a temp nadal nisko?
Tak trochę ze śmiechem czy to może być spowodowane otwartym oknem w sypialni -
Sfera emocjonalna? Hm, nie ma jej praktycznie. Brak litości, współczucia, jest twardy jak kamień a jednocześnie zanosi się od płaczu, że nikt go nie kocha. Wiesz, tu jest cała gama zachowań. Nie patrzy w oczy, nie umie się odnalezc3 wśród ludzi, jest pedantyczny w tym co robi. Jest tego dużo...
-
Wobrażam sobie przez co przechodzisz Swan. Moja starsze mają obie ADD, średnia zdiagnozowany mutyzm wybiórczy. Najmłodsza jego podejrzenie, ale jeśli ma to mało nasilony. I ciągle muszę stać obok, kontrolować wspierać. Najstarsza weszła w okres dojrzewania, co pogłębia jej stany depresyjne. Czasem puszczają mi nerwy, bo nigdy nie wiem na ile to są objawy dysfuncji, czy choroby, a na ile manipulacja. Oj wychowanie dzieci to wyzwanie.
Swan trzymaj się kochana, trzymam kciuki za wyniki. Jak chcesz pogadać to pisz na privaSwan lubi tę wiadomość
-
Widzę w tych komórkach jedyną szansę. Mamy 2 psychiatrów, psychologa, pedagoga, logopede, zajęcia z integracji sensorycznej, nauczyciela wspomagającego. A i tak musiałam z pracy zrezygnować żeby pracować z nim. Efekty póki co nikłe.
-
Dzieki Aria . To prawda, jest bardzo ciężko, ale staram się jak mogę żeby to wszystko trzymać w pionie. W sumie jestem sama z tym, mąż dużo pracuje żebyśmy mogli żyć na jakimś poziomie.