Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania :) wrote:Nie da się nie udawac, nawet jakby się chcialo, łzy płyną same, a złość jest tak wielka, że nie da się tego w żaden sposób wyrazić slowami. DIekuje za ogromne wsparcie.
Aniu kochana!wiek nie ma znaczenia,ja mam 31 lat i nie tracę wiary,dużo dziewczyn tutaj jest w podobnym wieku i się starają!Ba! moja klientka ostatnio wypaliła że jest w ciąży a ma 42 lata! zaszła od razu po odstawieniu dropsów w 1szą ciążę także uszy do góry maleńka!
jeżeli jest ci źle to po malutku zacznij robić poziomy hormonów a męża namów na badanie spermy(niech też coś da z siebie)to podniesie twój komfort psychiczny bo będziesz czuła że pomału idziesz do przoduspioch, Annie1981, Ania :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredek 12 wrote:Heh, jak to mój mąz mówi "po co ci to mierzenie?? Jak ma byc to będzie" heh, fajnie by było nie czekac za długo ale tez marzy nam sie kilka wspólnych-jeszcze w trójke wyjazdów więc na spokojnie
sluchaj mezaZgredek 12, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie stresa miałam większego jak przestałam mierzyć. Bo wtedy to już w ogóle nie wiedziałam czy utrafiliśmy czy nie. A jak mam serduszka przy owulacji wyznaczonej przez owu to wiem, że zrobiliśmy wszystko co się da
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Aniu kochana!wiek nie ma znaczenia,ja mam 31 lat i nie tracę wiary,dużo dziewczyn tutaj jest w podobnym wieku i się starają!Ba! moja klientka ostatnio wypaliła że jest w ciąży a ma 42 lata! zaszła od razu po odstawieniu dropsów w 1szą ciążę także uszy do góry maleńka!
jeżeli jest ci źle to po malutku zacznij robić poziomy hormonów a męża namów na badanie spermy(niech też coś da z siebie)to podniesie twój komfort psychiczny bo będziesz czuła że pomału idziesz do przodu
W pełni popieram kanie!!Ania :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:Nie widzę serduszek
-
Swan,Aria40
kurcze teraz zabiłyście mi ćwieka,z tą krwią pępowinową.Ostatnio też zastanawiałam się nad tym ..muszę ugryźć ten temat
a tak btw dzisiaj po raz kolejny przekonałam się o błędach w działaniu OF,po wpisaniu dzisiajszej wyższej tempki przesunął mi owulkę z 19go na 16ty a ja byłam w 18tym na monitoringu i jajo jeszcze nie wyszło(21mm)
musiałam zmienić parametry szyjki w 16tym aby wskazanie na 19go wróciło…to ja już nie wiem jaki parametr jest dla OF kluczowy.Podejrzewam że działa on po prostu na zasadzie jakiegoś algorytmu -
Skrzydlata wrote:A ja właśnie stresa miałam większego jak przestałam mierzyć. Bo wtedy to już w ogóle nie wiedziałam czy utrafiliśmy czy nie. A jak mam serduszka przy owulacji wyznaczonej przez owu to wiem, że zrobiliśmy wszystko co się da
Pchelkaaa wrote:Swan, Ania ściskam :*
Lady zdrówka dla Zuzi
Annie jak tam na wrześniowkach? Rozgoscilas się już?
Ja jutro betę robię. Stresuje sie, brzuch mnie pobolewa, ale wcale nie czuję się jak na @.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyDziewczyny kiedyś pytalam ale nikt mi nie odpowiedział.
Jeśli wracam z pracy o 17 i przestane pić tez o 17 to o 20 mogę zrobić test owulacyjny?
Chce sie tego nauczyć bo ostatnio mi nie szło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:11
-
Kania u nas priorytet to autyzm Miska, ale komórki macierzyste są lekiem na wiele schorzeń, w tym niektóre nowotwory. Więc warto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:12
kania85 lubi tę wiadomość