Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kania85 wrote:Aniu kochana!wiek nie ma znaczenia,ja mam 31 lat i nie tracę wiary,dużo dziewczyn tutaj jest w podobnym wieku i się starają!Ba! moja klientka ostatnio wypaliła że jest w ciąży a ma 42 lata! zaszła od razu po odstawieniu dropsów w 1szą ciążę także uszy do góry maleńka!
jeżeli jest ci źle to po malutku zacznij robić poziomy hormonów a męża namów na badanie spermy(niech też coś da z siebie)to podniesie twój komfort psychiczny bo będziesz czuła że pomału idziesz do przodu
Kochana pierwsze od czego zaczelismy to badania Męża, bo mój gin powiedział "co się bedziesz truć, niech się stary zbada" i wyszło, że u Niego jest ok. To ze mną jest coś nie tak kara za to, że tyle czasu zwlekalam, że Jeszcze nie teraz, że jeszcze nie czas.. nie wiem też czym to jest spowodowane, ale od wczoraj kreci mi się w głowie.. A mój dół psychiczny sięga dna najglebszego jeziora..Ania -
Annie1981 wrote:Rozgoscilam sie, ale to tez mnie stresuje, bo wlasnie jednej zarodek przestal sie rozwijac. Nie wiem jak ja przetrwam ten najtrudniejszy czas
Musisz poprostu wyluzować i wierzyć że wszystko będzie dobrze. W sumie przez całą ciążę jest ciężki czas, na początku zdarzają się puste pęcherzyki, zatrzymanie serduszka, później poronienia, przedwczesne porody, na koniec będziesz wsluchiwala się i liczyla ruchy maleństwa ale nie można całą ciążę martwić sie, to piękny czas w Twoim życiu, możliwe że najpiękniejszy, czerp i korzystaj z niego jak najwięcej bo to już nie wróci. Nawet w drugiej ciąży będzie inaczej bo będziesz już miała starszaka w domu i nie będziesz mogła tak się skupić na sobie. Tak więc śpij ile wlezie, spełniaj zachcianki i bzykajcie się do woli póki dzieci nie przeszkadzają no chyba że lekarz zabrania
I mówię to ja leżąca w szpitalu w pierwszej ciąży 6mscWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:24
Lady Savage, evve lubią tę wiadomość
-
kania85 wrote:Aniu kochana!wiek nie ma znaczenia,ja mam 31 lat i nie tracę wiary,dużo dziewczyn tutaj jest w podobnym wieku i się starają!Ba! moja klientka ostatnio wypaliła że jest w ciąży a ma 42 lata! zaszła od razu po odstawieniu dropsów w 1szą ciążę także uszy do góry maleńka!
jeżeli jest ci źle to po malutku zacznij robić poziomy hormonów a męża namów na badanie spermy(niech też coś da z siebie)to podniesie twój komfort psychiczny bo będziesz czuła że pomału idziesz do przodu
Kochana pierwsze od czego zaczelismy to badania Męża, bo mój gin powiedział "co się bedziesz truć, niech się stary zbada" i wyszło, że u Niego jest ok. To ze mną jest coś nie tak kara za to, że tyle czasu zwlekalam, że Jeszcze nie teraz, że jeszcze nie czas.. nie wiem też czym to jest spowodowane, ale od wczoraj kreci mi się w głowie.. A mój dół psychiczny sięga dna najglebszego jeziora.. staram się skupic na pracy, żeby nie myslec, ale jest ciężko.Ania -
Swan wrote:Pobranie ok 600 zł i przechowywanie chyba około 3 tys za 10 lat. Nie jest tanie, ale ja nie mam wyboru. O ile wogole uda mi się zajść w ciążę i urodzić.
to jeszcze nie taka tragedia 300zł/rok a w sumie wartokania85 lubi tę wiadomość
-
Ania :) wrote:Kochana pierwsze od czego zaczelismy to badania Męża, bo mój gin powiedział "co się bedziesz truć, niech się stary zbada" i wyszło, że u Niego jest ok. To ze mną jest coś nie tak kara za to, że tyle czasu zwlekalam, że Jeszcze nie teraz, że jeszcze nie czas.. nie wiem też czym to jest spowodowane, ale od wczoraj kreci mi się w głowie.. A mój dół psychiczny sięga dna najglebszego jeziora.. staram się skupic na pracy, żeby nie myslec, ale jest ciężko.
Nie wiń siebie, ani że to jakaś kara :**
ja np. jestem młoda, nie zwlekam a i tak jak widać efektów brak póki co.
To nie ma reguły :**Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Pobranie ok 600 zł i przechowywanie chyba około 3 tys za 10 lat. Nie jest tanie, ale ja nie mam wyboru. O ile wogole uda mi się zajść w ciążę i urodzić.
Lady, u nas niewiele więcej sexu Nie ma czasu ani sił.
L rozwalił nasze drugie auto. Źle podłączył kable do ładowania akumulatora i coś spalił, scholowaliśmy je do warsztatu i teraz czekamy, co się stało i ile to będzie kosztować. Mnie się ze stresu ręce aż trzęsą. -
Troszke więcej
https://www.pbkm.pl/oferta/cennik/cennik-standardowy -
Byłam dzisiaj sprawdzić przyrost bety. Minęło 72h.
W pt 12dpo - 84
Dzisiaj 15dpo - 762
Lady Savage, kaka470, spioch, Kimmy, Annie1981, anciaa, agawera, Gosia1989, dobuska, Lola83, kania85, marciaa, Migracja, wszamanka, insulinka, Fruska, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Tule wszystkie które dostały @. :* luty będziesz wasz. Walentynki zapewne okażą się równie owocne co święta
spioch, Kimmy, Gosia1989 lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Pchelkaaa wrote:Musisz poprostu wyluzować i wierzyć że wszystko będzie dobrze. W sumie przez całą ciążę jest ciężki czas, na początku zdarzają się puste pęcherzyki, zatrzymanie serduszka, później poronienia, przedwczesne porody, na koniec będziesz wsluchiwala się i liczyla ruchy maleństwa ale nie można całą ciążę martwić sie, to piękny czas w Twoim życiu, możliwe że najpiękniejszy, czerp i korzystaj z niego jak najwięcej bo to już nie wróci. Nawet w drugiej ciąży będzie inaczej bo będziesz już miała starszaka w domu i nie będziesz mogła tak się skupić na sobie. Tak więc śpij ile wlezie, spełniaj zachcianki i bzykajcie się do woli póki dzieci nie przeszkadzają no chyba że lekarz zabrania
I mówię to ja leżąca w szpitalu w pierwszej ciąży 6mscAnnie1981, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
Ja chcialam zuzi komorki macierzyste oddac komus innemu, nas nie stac, ale komus innemu zycie uratuja, ale jak zaczelam rodzic i potrm cieszyc sie corka zapomnialam o calym swiecie, a potem bylo po ptokach