Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Witam,
dzisiaj mam jakiegoś doła, boję się, że może jednak mam LUF i pecherzyki nie pękną.
Raz miałam pęcherzyk, który spowodował wzrost tempki więc troszkę sie boję, a w tym durnym internecie tyle naczytałam.ehhh
To chyba pierwszy taki cykl bez totalnej wiary, bez ekscytacji.
Moze to depresyjny stan po clo...
Madziula trzymam kciuki mocno mocno!
Lady zdrówka dla małej, siły dla Ciebie!
dobuska ale mam wątpliwość czy przy LUF temp.są takie wysokie jak w owulacujnym. Cykl jest zaburzony więc po wykresie pewnie też coś widać czy to luf,poza tym przy luf pęcherzyki się otorbiają i widać to w obrazie usg
Another lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Agawera, to jest kilka dni po owu. Rzekomej. Ale myślę, że jej nie było i może to być np krwawienie srodcykliczne. No i krwi jest tyle co przy okresie.
Swan zwariowałaś?nie olej żadne olej tylko jak najszybciej kontaktuj się z ginem,niech poleci ci aptekę w której kupisz duphaston bez recepty(powiedz że receptę dowieziesz) w ciąży zdarzają się(jedynie) NIEWIELKIE PLAMIENIA a nie kresowe krwawienia..Jeśli złuszczy się endometrium bo masz za niski progesteron to wydali zarodek.
Pisałam ći wcześniej żebyś zrobiła poziom progesteronu w 7dpo(jego poziom powinien być wóczas najwyższy)
-
Swan jedź natychmiast na IP!!!!! Znam przypadki gdzie takie krwawienie oznaczało wykruźnianie się krwiaka czy coś takiego w macicy, i właśnie taka szybka rekacja uratowała życie tej małej istotki
kania85 lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Dzwoniłam do doktorka. On twierdzi, ze cykl jednofazowy był. Pewnie ma rację...
bez owulacji ,zapłodnienia i zagnieżdżenia betaHCG nie ma prawa się wytworzyć w takiej ilości aby wyszedł pozytyw z moczu
-
Dziewczyny lekarze to nie wyrocznia,oni mogą jedynie podpowiedzieć ale nie jest tak że w 100% mają rację.Nasz instynkt jest wart o wiele więcej
Pchelkaaa lubi tę wiadomość
-
MiLejdi. Dokladnie. Niech Twoj bada nasienie, w koncu do tanga trzeba dwojga.
Dziewczynki. Ja tez w poprzednim cyklu myslalam, ze mam depresje i juz zastanawialam sie nad psychologiem, takze Was rozumiem i zaciskam kciuki.
Lola. Wiem, ze dzis masz kiepski nastroj po takich wiadomosciach, ale wczesniej musialas miec owu, bo przeciez zaszlas. Zapisuj sie na luty, bo bedzie dobrze. Tylko musisz sie poprzygladac organizmowi. Moze to byl jeden z tych cykli bez owu co sie moga zdarzyc u kazdej kobiety.
Poza tym niedawno byl przypadek, ze dziewczyna poszla do gin, informacja taka sama jak Twoja a tydzien pozniej ciaza, takze glowa do gory, bo wszystko sie moze zdarzyc
Progesteron sie robi o dowolnej porze, nie musi byc na czczo.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekarze wszystkiego nie wiedzą jeżeli bym miała wierzyć temu u którego byłam ostatni to można powiedzieć że @ spóźnia mi się od 10 czyli jestem niby 6 dni a ja myślę że po prostu przesunął się o 2 tygodnie no chyba że trafiliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 18:30
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:MiLejdi. Dokladnie. Niech Twoj bada nasienie, w koncu do tanga trzeba dwojga.
Dziewczynki. Ja tez w poprzednim cyklu myslalam, ze mam depresje i juz zastanawialam sie nad psychologiem, takze Was rozumiem i zaciskam kciuki.
Lola. Wiem, ze dzis masz kiepski nastroj po takich wiadomosciach, ale wczesniej musialas miec owu, bo przeciez zaszlas. Zapisuj sie na luty, bo bedzie dobrze. Tylko musisz sie poprzygladac organizmowi. Moze to byl jeden z tych cykli bez owu co sie moga zdarzyc u kazdej kobiety.
Poza tym niedawno byl przypadek, ze dziewczyna poszla do gin, informacja taka sama jak Twoja a tydzien pozniej ciaza, takze glowa do gory, bo wszystko sie moze zdarzyc
Progesteron sie robi o dowolnej porze, nie musi byc na czczo.
Annie w poprzednim cyklu mialam ciaze biochemiczna...Piotruś
Helenka
-
Czekam na wyniki badań, mają być po 20. Robiłam tsh i progesteron. Właśnie kurczę nie mam ani jednej tabletki duphastonu... Może zaraz będą wyniki to bym pojechała do szpitala.
Lady Savage lubi tę wiadomość