Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Swan wrote:Czekam na wyniki badań, mają być po 20. Robiłam tsh i progesteron. Właśnie kurczę nie mam ani jednej tabletki duphastonu... Może zaraz będą wyniki to bym pojechała do szpitala.
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:ból oraz kreski mówią że organizm przygotowuje się do owulacji i test pokazuje że rośnie stężenie hormonu jednak nie daje gwarancji że jajeczko pękło
ale jesli jajo roslo to nie powinien zastac niepekniete jajo, a nine plyn sam?Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyMoze byla i problem jest w tym ze teraz jest go za malo, niedomoga cialka zoltego, ja bym zrobila jeszce raz test i skombinowala duphaston. Nie zaszkodzi a jak drugi test bedzie pozytywny to na 100% ovu byla i moze trzeba ratowac
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lola83 wrote:ale jesli jajo roslo to nie powinien zastac niepekniete jajo, a nine plyn sam?
Lola na mój gust miałaś owu.Nie ma możliwości aby do zatoki Daglasa dostał się płyn bez pęknięcia pęcherzyka to raz,dwa na usg widoczny byłby ten niepęknięty pęcherzyk
Lola83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie cala trojka goraczkuje, wymiekam i wiem juz ze jakiekolwiek zimowe wyjazdy z maluchami nie maja sensu. Wlasnie konczy mi sie 12 dpo, zadnych objawow na @ , zadnych na ciaze. Zreszta dzisiaj mysl o jeszcze jednej rozgoraczkowanej glowce nie dziala na mnie zachecajaco. Pomyslec ze jeszcze kiedys chcialabym zaadoptowac dziecko, pomimo otwartego serca skad wziac na tyle sil i czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:35
-
kania85 wrote:Lola na mój gust miałaś owu.Nie ma możliwości aby do zatoki Daglasa dostał się płyn bez pęknięcia pęcherzyka to raz,dwa na usg widoczny byłby ten niepęknięty pęcherzyk
ale pęknięty też powinien być widoczny... ile dni po teoretycznej owu było to usg? usg mimo wszystko jest zgrubnym badaniem. gin. mi tłumaczyła jak oglądała pęcherzyki, ze zawsze staramy się uchwycić największy pęcherzyk i w największym wymiarze, ale nie zawsze się udaje.
Co jak dla mnie oznacza, że jajnik ma budowę bądź co bądź sferyczną, jajowatą, nie da się go obejrzeć na 360*C. Więc zawsze może być tak, że czegoś się nie uchwyci albo zmierzony wymiar nie do końca będzie rzeczywisty. może pęknięty pęcherzyk/ciałko żółte było akurat gdzieś poza dostępem sondy usg?14.04.2018 Théo -
hej dziewczyny
ja odpadam ze styczniowego testowania dostalam @ i zaczynam kolejny cykl z CLO
a naprawde byłamdobrej mysli,że ten miesiac bedzie dla mnie szczesliwy .
30lat ,49 c.s, Aniołek 7tydz.2008, niedoczynność tarczycy - letrox 75, hsg - niedrożny jajowód, AMH 2.8, IUI, CLO