Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymi lejdi kochana mocno Cie tule :* tak z ciekawości jakim lekarzem jesteś?
Annie1981 dziękujemy!!
ja trochę łapie dla siebie, w końcu musi się udać
ancia daj od razu znać co ci gin zaproponuje
Swan mam nadzieje że ta sytuacja dobrze sie skończy dla Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 22:01
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ania :) wrote:Dziękuję, jadę do pracy i rycze. Nie mam już sily na to wszystko.
-
Annie łapie garsciami choć coś mi mówi ze to nie mój miesiąc, ale pociesza bardzo mnie to że miesiąc temu zaczęłam ubiqinol a wiem ze tez bralas przed zajściem jaką dawkę bralas ? czuję teraz bulgotanie w podbrzuszu ale jiz od paru cykli tak mam i dupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 22:05
-
Mi lejdi tez miałam takie sytuacje i tez fatalnie znosilam, teraz juz olewam, nauczylam się traktować pytania o ciążę jak o grzybice pochwy niezbyt przyjemne ale nie ma tragedii, następnym razem jak ktoś zapyta to pomyśl w głowie : NIE, NIE MAM GRYZBICY POCHWY , gwarantuje ze sie sama do siebie usmiechniesz a zewnątrz bedzie to wyglądać ze masz dystans do spraw ciazowych :-* :-* :-*
mi_lejdi, Lola83, Fruska, evve, Lady Savage, wszamanka lubią tę wiadomość
-
spioch wrote:mi lejdi kochana mocno Cie tule :* tak z ciekawości jakim lekarzem jesteś?
Dziś mam taki kryzys, że mam ochotę wszystko wylać. Moi pacjenci maja od 0 do 18 lat Pracuję między innymi w szpitalu z tymi najmniejszymi bąbelkami. Wyobraźcie sobie jakie to dla mnie było trudne, kiedy przyspieszył mi się okres. Obudził mnie w niedzielę z zaskoczenia o 4 nad ranem, już nie zasnęłam, a 3 godziny później wstałam ponownie, żeby pójść na dyżur 24h do tych kurdupelków. na nich na szczęście gniewać się nie da. w pracy muszę trzymać fason. w domu pękam totalnie.
dlatego tak wiele historii przeróżnych tu przytaczam, obracam się w tym środowisku i znam ich mnóstwo.
14.04.2018 Théo -
Annie1981 wrote:AiCha4811. Łap, łap kochana Ja brałam dawkę 30 mg przez chyba 1,5 miesiąca. Mój też brał, bo Q10 wzmacnia plemniki.
-
mi_lejdi wrote:Ja też nie rozumiem lekarzy, którzy krzyczą, zwłaszcza, że sama nim jestem. Ale jak różni są ludzie tak różni są lekarze, a kultura osobista nie idzie niestety w parze z poziome IQ. Olej dziada! jak był pewny, że to nie ciąża, to mógł to na spokojnie wytłumaczyć, taka jego rola.
Znajomi dziś nam ogłosili ciąże. Na kilka miesięcy przed ślubem "wpadli". W pracy dzis ktoś coś źle zrozumiał i zapytał mnie czy jestem w ciąży? czy to dzieje się naprawdę??!
Płakałam dziś tak, że prawie się porzygałam. oh yeah.
Widze, ze rysuje nam sie skala histerii, płacz do hiperwentylacji oczko wyżej niż pożyganie się z płaczu... Taki mały żarcik.
A tak poważnie to skupianie życia na staraniach nie wychodzi na zdrowie na pewno. Ciezko jednak oderwac od tego myslimi_lejdi lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnySwan, jak poszlam z krwawieniem w (jak sie pozniej okazalo) wczesnej ciazy to lekarz nie mogl jej znalezc i wysmial mnieze w tej macicy nic nie ma - chyba ze mam druga. Drugi lekarz znalazl ciaze, a kolejny 4 dni pozniej pokazal mi akcje serca. Dobrze ze wzielas duphaston , teraz najlepiej by bylo zebys zrobila bete
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:No więc tak, w badaniu szyjka wysoko, miękka. Usg - endo 12 mm, reszta bez zmian. Lekarz zapytał co sobie wyobrażam, czy z każda miesiączka będę jechać... Hcg nie zrobił, wykluczył ciążę. Usg trwało tyle co i nic. Wkurzyłam sie.
Swan, ale masz przejścia. Jak jesteś na duphastonie to spokojnie, jak ma się utrzymać to się utrzyma -
Witam, bardzo proszę o odpowiedź doświadczone panie
Czy wyniki badań :
- brak płynu w zatoce douglasa - brak widocznych pęcherzyków dominujących - endometrium 3 mm
I.Mogą wskazywać na odbytą owulację? Czy całkowicie ją wykluczają?
Z góry dziękuje za odpowiedź -
nick nieaktualnyAnbel22 wrote:Witam, bardzo proszę o odpowiedź doświadczone panie
Czy wyniki badań :
- brak płynu w zatoce douglasa - brak widocznych pęcherzyków dominujących - endometrium 3 mm
I.Mogą wskazywać na odbytą owulację? Czy całkowicie ją wykluczają?
Z góry dziękuje za odpowiedź -
Dziewczyny tak siedze i mysle, skad gin mogl wiedziec, ze nie bylo owu bez monitoringu w 18 dc? skoro bylo troche plynu, czy to nie swiadczy calkiem odwrotnie?
eeee tam, mowie Wam jeszcze z tego cyklu bezowulacyjnego bedzie Franek albo Zoska (to ja po 3 kieliszkach hahahahaah)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 23:22
kaka470, wszamanka, Lady Savage, dobuska, mi_lejdi lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Dziewczyny wspieram i tulę bardzo mocno każdą z osobna :*
Jakiś taki czas załamań, wierzę, że to przejściowe i nadejdzie lepszy czas :*AiCha4811 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dziś temperatura wskazała 36.01 przyrownujac do 36.30 więc mam skok patrząc na poprzednia ciążę skok był 3 dni przed @ a teraz 4 dni przed domniemanym @ chyba widzę światełko w tunelu
Pchelkaaa, Lady Savage, nadey, spioch, zakocona, Anulka0407 lubią tę wiadomość