Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dzis spadek temp i leje sie strasznie. Chyba nie bede brala juz tego duphastonu, nie wiem czy jest sens. Zostawie go na kolejny cykl. Mam w planie kupic infolic, czy ktoras go brala? Ja karie nadal wiec moge miec cykle bezowulacyjne. I moze castagnus troche mi wyreguluje ten cykl...
-
Ania :) wrote:To już nasz 9cd
To już tez kilka nieudanych cykli za wami my podobnie i też zdarza mi się tracić wiare ale wiem ze jeśli ma być to będzie. Macie zrobione wszystkie badania ? Ja jeszcze wstrzymuje się przed PCT bo drogie trochę i przed HsG bo sie boje -
Aaa, mialam sen. Jestem gdzies na drodze i podjezdza motocyklista. Nie widac twarzy. Wiem tylko, jak sie nazywa i ze zamierzam zostawic dla niego meza. A on odjezdza i wraca. Strasznie boje sie, ze cos mu sie stanie. W koncu sie budze. To chlopak, ktory 2 lata temu zginal w wypadku. A ja mam zostawic meza dla niego? Brrr bylam przerazona...
-
Anbel22 wrote:Witam, bardzo proszę o odpowiedź doświadczone panie
Czy wyniki badań :
- brak płynu w zatoce douglasa - brak widocznych pęcherzyków dominujących - endometrium 3 mm
I.Mogą wskazywać na odbytą owulację? Czy całkowicie ją wykluczają?
Z góry dziękuje za odpowiedź
W ktorym dniu cyklu było bad ?
Brak płynu oznacza ze żaden pecherzyk ani torbiel nie pękł w danym jajniku w ostatnich dniach, brak pęcherzyka dominującego oznacza że nie szykuje się jajnik do owulacji, endometrium (o ile było poprawnie zmierzone) masz bardzo małe nie wiem czy zarodek umialby się zagniezdzic w takim endometrium, jeśli twój lekarz nic Ci nie wyjasnil to zmień go, jak można nie wytłumaczyć pacjentce co oznaczają jej wyniki -
Swan wrote:Hej, dzis spadek temp i leje sie strasznie. Chyba nie bede brala juz tego duphastonu, nie wiem czy jest sens. Zostawie go na kolejny cykl. Mam w planie kupic infolic, czy ktoras go brala? Ja karie nadal wiec moge miec cykle bezowulacyjne. I moze castagnus troche mi wyreguluje ten cykl...
Ja piję inofem (ten sam sklad co inofolic tylko tansze) i mam od tamtej pory ładne owulacje (wg gin bo tak na 100 % to chyba nigdy nie wiemy) -
Witajcie. Dziś pozytyw z porannego sikacza a już nie chciałam testować bo czuję się bardzo na @.
santoocha, dobuska, nadey, AiCha4811, Existenz, Lady Savage, Emilia77, Pchelkaaa, Lola83, srebrzysta, spioch, Gosia1989, Jedna_z_Wielu, zakocona, evve, kaka470, wszamanka, Kesjaa, agawera, Emily89, Anulka0407, Migracja, anciaa, insulinka, Dag_Mara lubią tę wiadomość
-
Swan wrote:Aicha a jest jakis okreslony dzien cyklu kiedy to sie bierze czy to bez znaczenia? A test kupilam ale watpie czy cos pokaze.
A ten twój sen.. Masakra ! Stresuja mnie takie sny, ostatnio mi sie śniło ze jadę autobusem i zaraz mam wysiadac a tu moj bus i wszystkie inne odbijają z trasy i słychać alarm bombowy , sięgam po telefon żeby pożegnać się zz mężem ale widzę sunącą na mnie kulę ognia i juz nic nie zdążę zrobić... Cos okropnego, minęły2 dni a ja pamiętam dobrze -
nadey wrote:U mnie dziś 6 dpo. I.... nic nie odczuwam. Sama nie wiem czy to jakiś plus czy minus? Wszędzie czytam o tych bolących jajnikach jako objaw ciąży, a moje dosłownie poszły spać.
nadey u mnie to samo,też jest 6dpo i nic mnie nie boli,nic nie kłuje,nawet cycki nie bolą(ale to zasługa bromergonu?)
I ogólnie czuję się jakbym miała dalej 1 fazę cyklu,nawet nastrój mam dobry
-
Swan wrote:Aaa, mialam sen. Jestem gdzies na drodze i podjezdza motocyklista. Nie widac twarzy. Wiem tylko, jak sie nazywa i ze zamierzam zostawic dla niego meza. A on odjezdza i wraca. Strasznie boje sie, ze cos mu sie stanie. W koncu sie budze. To chlopak, ktory 2 lata temu zginal w wypadku. A ja mam zostawic meza dla niego? Brrr bylam przerazona...
To wszystko przez te wczorajsze doświadczenia Swan. Co złego miało się wydarzyć już się wydarzyło, teraz będzie tylko lepiej. Przytulam
U mnie tempka na tym samym poziomie, nie czuję cycków. Czekam. Nie lubię czekania. Dobrze, że jesteście.Swan, kania85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykania85 wrote:nadey u mnie to samo,też jest 6dpo i nic mnie nie boli,nic nie kłuje,nawet cycki nie bolą(ale to zasługa bromergonu?)
I ogólnie czuję się jakbym miała dalej 1 fazę cyklu,nawet nastrój mam dobry
Kania u mnie też cisza, ale tak samo miałam w poprzednim cyklu, więc się nie nakręcam.U Ciebie pięknie poszybowała temp. w góre a u mnie stoi w miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 08:02
-
-Monika- wrote:Nadey u Ciebie widziałam że od wczoraj zaczeły Tobie sutki boleć.
Kania u mnie też cisza, ale tak samo miałam w poprzednim cyklu, więc się nie nakręcam.
Ale to wciąż tylko przy dotyku i właściwie to sama nie wiem czy bolą bo bolą czy od tego macania
No więc wstawilam sobie jako objaw, bo tak głupio... ze nic ?10 cs -
ja zatestuje jednak w piątek nie będę czekać do 22 bo teraz sie za szybko ruszyłam i brzuchu mnie zakuło, jak z Zuzą jak byłam, wiec jestem niemalże pewna tego dzidzola a jak nie to przyznajcie puchar wkręcania mojemu ciałkowi.
Annie1981, kaka470, Pchelkaaa, Fruska, anciaa lubią tę wiadomość