Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanko do dziewczyn na duphastonie:
czy syntetyczny progesteron wpływa na pomiary laboratoryjne?chciałam zmierzyć jutro poziom proga żeby wiedzieć czy była owulacja w ogóle,a nie jestem pewna czy przez dupka wynik nie będzie zawyżony -
Dziewczyny tak sobie myślę.. Wiem ze zapewne nic, wiem ze miałam nie testować na konkretne okazje ale.. Czy będzie to bardzo głupie posuniecie jak w piątek pójdę na bete (10/11 dpo) i gdyby się udało zrobilabym rodzicom niespodziankę w sobotę ze wreszcie zostali dziadkami ?
-
shelby* wrote:Witajcie. Dziś pozytyw z porannego sikacza a już nie chciałam testować bo czuję się bardzo na @.
u mnie chyba niestety @ się zbliża bo od wczoraj wypryszczenie, apetyt na słodkie,słone i pragnienie. Nie wiem jak wy ale ja tak zawsze przed @ mam.
Zmierzyłam dziś tempke z ciekawości głupia, głupia !!! i jest 36,95- 10 dpo co oczywiście o niczym nie świadczy. Im bliżej małpy tym bardziej głupiejemy ahh -
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:Z tego co wyczytałam można zacząć w każdym momencie i stosować także będąc juz w ciąży bo to substancja wchodząca w skład komórek tak jak kwas foliowy
A ten twój sen.. Masakra ! Stresuja mnie takie sny, ostatnio mi sie śniło ze jadę autobusem i zaraz mam wysiadac a tu moj bus i wszystkie inne odbijają z trasy i słychać alarm bombowy , sięgam po telefon żeby pożegnać się zz mężem ale widzę sunącą na mnie kulę ognia i juz nic nie zdążę zrobić... Cos okropnego, minęły2 dni a ja pamiętam dobrze
AiCha właśnie dziś ma do mnie przyjść inofem. Pijesz raz dziennie czy dwa razy dziennie? Dwa na raz?
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych z dzisiaj ❤️ -
Gratulacje z powodu II kreseczek !!!!!!
shelby* lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Nadey. Rzadko kiedy sa objawy w tak wczesnej ciazy. Moje jajniki tez poszly spac. Obudzily sie w 12dpo z bardzo delikatnym kluciem. W 13dpo bylo juz dosc konkretne klucie i bol jajnikow caly dzien a w 14dpo pozytywny test Do dzis w zasadzie nie mam zadnych objawow ciazowych.
Shelby. Gratuluje! Wpadaj na wrzesniowki
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
NADEY, KANIA85 w 6 dpo możecie nic nie czuć zarówno w ciąży, jak i nieciąży Ja miałam kłucie macicy i jajników od ok. 12 dpo i ból piersi budzący w nocy i w ciąży nie jestem. Najczęściej do 6-8 tyg objawów ciąży żadnych nie ma, kbiety które się kompulsywnie nie obserwuja jak my niczeo nie zauważają! Mówię to, bo czuję misję chronienia nas prze nakręcaniem, rozczarowanie potem OKRUTNE!
SWAN ja bym zrobiła test, jak będzie biel, to temat w głowie zakończony.
LOLA ja też uważam, że u Ciebie niczego nie wiadomo. Mi też raz się zdarzyło, że gin nie potrafił mi powiedzieć, czy ovu była czy nie, nie umiał tego uchwycić.
SHELBY gratulacje!!!
Jedna_z_Wielu, Lola83 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Cześć dziewczyny Pchełka, trzymam kciuki!
Mnie o dziwo w tym cyklu nie kusi testowanie Już ok. 8-9 dpo, a ja czuję, że spokojnie mogę poczekać do terminu @. Obym nie oszalała pod sam koniec Czułam się wczoraj mocno jak na @, łącznie z bólem podbrzusza i fatalnym nastrojem, więc cudów się nie spodziewam. Jeśli teraz nie zajdę, chyba kupię sobie Ovarin, bo następne starania i tak dopiero w marcu, więc może coś zdąży poprawić.
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Cześć dziewczyny Pchełka, trzymam kciuki!
Mnie o dziwo w tym cyklu nie kusi testowanie Już ok. 8-9 dpo, a ja czuję, że spokojnie mogę poczekać do terminu @. Obym nie oszalała pod sam koniec Czułam się wczoraj mocno jak na @, łącznie z bólem podbrzusza i fatalnym nastrojem, więc cudów się nie spodziewam. Jeśli teraz nie zajdę, chyba kupię sobie Ovarin, bo następne starania i tak dopiero w marcu, więc może coś zdąży poprawić. -
spioch wrote:AiCha właśnie dziś ma do mnie przyjść inofem. Pijesz raz dziennie czy dwa razy dziennie? Dwa na raz?
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych z dzisiaj ❤️
Jak pilam dwie to rano i,wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 09:43
spioch lubi tę wiadomość