Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Swan wrote:Mam już dzieci więc jeśli coś jest nie tak to z hormonami właśnie. Dzięki wielkie za informacje, zrobię badania i pójdę do dr. Testów owu nie robię, jak badania będą ok to je kupię.
trzymam kciuki, w jakim wieku masz dzieci? -
Lady Savage wrote:Aniu przytulam, nie płacz, który to Wasz cykl?
9, jedyne co mi wychodzi to kilogramy po tych wszystkich lekach powiedzialam dzisiaj do M ze mam dość i już mi się nie chce starać. Jestem mega rozbita psychicznie. Ale tak to jest jak w wieku 32 lat zaczyna się starać o pierwsze dziecko.Ania -
Ania :) wrote:9, jedyne co mi wychodzi to kilogramy po tych wszystkich lekach powiedzialam dzisiaj do M ze mam dość i już mi się nie chce starać. Jestem mega rozbita psychicznie. Ale tak to jest jak w wieku 32 lat zaczyna się starać o pierwsze dziecko.
Ja ten szczesliwy cykl zaczynalam z wielka rezygnacja i smutkiem. Mysle, ze to jest pewnego rodzaju odpuszczenie, ktore spuszcza stres, ze TERAZ musi sie udac. Pozwol sobie na te emocje, nie udawaj ze nic sie nie stalo.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Aniu, ja zaczelam sie starac o pierwsze w wieku 35 lat i sie udalo w 6cs. Wam tez sie uda
Ja ten szczesliwy cykl zaczynalam z wielka rezygnacja i smutkiem. Mysle, ze to jest pewnego rodzaju odpuszczenie, ktore spuszcza stres, ze TERAZ musi sie udac. Pozwol sobie na te emocje, nie udawaj ze nic sie nie stalo.
Nie da się nie udawac, nawet jakby się chcialo, łzy płyną same, a złość jest tak wielka, że nie da się tego w żaden sposób wyrazić slowami. DIekuje za ogromne wsparcie.Annie1981 lubi tę wiadomość
Ania -
Jedna_z_Wielu wrote:Nie ma co się poddawać tylko trzeba wierzyć, że będzie dobrze - złe myślenie to wróg :*
A odnośnie tsh, ft3, ft4 to są jakieś dni do zbadania czy nie ma znaczenia ?
nie dni i pora obojętne, można oznaczyć sobie dodatkowo poziom przeciwciał antytarczycowych, ale to tylko wtedy jeśli TSH wyjdzie ponad normę.
Nie, nie myślę źle, tylko tak mi jest pusto w środku, tak nijak, nie wiem czy wiecie o czy mówię... -
Ania :) wrote:Nie da się nie udawac, nawet jakby się chcialo, łzy płyną same, a złość jest tak wielka, że nie da się tego w żaden sposób wyrazić slowami. DIekuje za ogromne wsparcie.
Aniu te emocje Cie wzmocnią zobaczysz. Ja ilekroć będę ryczeć, przypomni mi się kaniowa hiperwentylacja i od razu wraca uśmiechAnnie1981, spioch, wszamanka, -Monika-, kania85 lubią tę wiadomość
-
witaj w klubie, widzę ża jest nas już trzy amatorki poczwórnego macierzyństwa, jeszcze jest evve
Ja chorję na hashimoto wykryte dopiero przy 3 ciąży, także jakby co mogę pomóc w kwestii badań
A ile masz lat Swan? U mnie wiek jest w nicku -
aria40 wrote:witaj w klubie, widzę ża jest nas już trzy amatorki poczwórnego macierzyństwa, jeszcze jest evve
Ja chorję na hashimoto wykryte dopiero przy 3 ciąży, także jakby co mogę pomóc w kwestii badań
A ile masz lat Swan? U mnie wiek jest w nicku -
Aria mam 30 lat . Wiesz, ja mam syna autystycznego. Chcemy mu zrobić przeszczep komorek macierzystych. Więc to dzieciątko byłoby dopełnieniem naszej rodzinki i szansą dla synia.
kania85 lubi tę wiadomość