Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPikselka wrote:
Żal tylko jednej rzeczy- że tak gremialnie będziecie uciekały na fiolet, a my tu takie sierotki
Hej, jeszcze nikt stąd nie uciekł Zostajemy wszystkie razem do końca stycznia, inaczej sobie tego nie wyobrażam
Fruska, kania85, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
Gosia1989 wrote:Hej, jeszcze nikt stąd nie uciekł Zostajemy wszystkie razem do końca stycznia, inaczej sobie tego nie wyobrażam
Zgodzam sie z Gosia
Ja trzymam kciuki za kazda z Was kochaniutkie testerki!
Lady zycze duzo zdrowka dla małej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 21:51
-
Pchelkaaa wrote:Mi lejdi zgadzam się z Tobą.mie zawsze trochę bawią kobiety które dopiero co zaczęły 4 tc a mają mega objawy itp. Tak naprawdę musi być wysoki poziom bhcg żeby te objawy mieć (albo i nie mieć ) raz spotkałam koleżankę i mówi że jest w ciąży że 4t3d i że ma takie zachcianki ciążowe że ogórki je od kilku dni
Hehe, ja to mam zachcianki całe życie na poważnie, np. przez kilka dni wcinam puszkę zielonych oliwek za jednym posiedzeniem
Pchełka, a z ciekawości, czemu nie chcesz robić testu, tylko od razu bete?14.04.2018 Théo -
pchełka ja bym czekała bo u Ciebie ten spadek w 8dpo jak na zagnieżdżenie czyli po 4dniach od tego już ładna beta będzie czyli 12dpo
-
Fruska Gosia ja to mam nadzieję że zostaniecie do końca bo im bliżej @ tym trudniej a wasza obecność jakoś koi i pozwala wierzyć że ten cel jest w zasięgu ręki.
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Ejjj ja w obu ciazach mialam objawy juz tydzien od owu. Naprawde jak mamusie kocham. W zeszlym cyklu przy cb juz wiedzialam co sie swieci. I jak w nocy poczulam, ze piersi juz nie sa takie nabrzmiale to na drugi dzien wlasnie test wyszedl bialy i przyszlo krwawienie.
Upadek mysle nie ma znaczenia. Chyba, ze jakis spektakularny...
Lady wspoczuje! Chore dziecko to masakra. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.
Annie wiem, ze owu moze byc 17 dc, ale ostatnio mialam 16 dc i teraz sie tego uczepilam. Cale szczescie jutro ide do gina i sprawdzimy wiarygodnosc tych testow. Inaczej bym zwariowala byla/nie byla owulacja.
Piotruś
Helenka
-
Milejdi. Jeszcze nke wszystko stracone. Trzymam kciuki za test
Pikselka. Ja w grudniu czulam sie okropnie, bo mi sie nie udalo a dziewczyny uciekaly na fiolet. Dlatego wiem co czujesz i ciezko mi Was zostawic, bo kazdej kibicuje Z drugiej strony nie bede miala czasu czytac teraz tyle watkow. Do konca miesiaca jednak zostaje na pewno, a potem zobaczymydobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mnie boli jakby na "2" po za tym mam ssanie w sensie nie wiem co bym Zjadła i ochotę na słodycze po 2 ciąży i w czasie ciąży mam ja by wstręt do słodyczy i cukru a teraz mam chcie na cukier w domu uchwała się goszka czekolada radę zjedzony i odraxu niedobrze mdlu mnie
Mój już mi wmawia coś.... -
mi_lejdi wrote:Hehe, ja to mam zachcianki całe życie na poważnie, np. przez kilka dni wcinam puszkę zielonych oliwek za jednym posiedzeniem
Pchełka, a z ciekawości, czemu nie chcesz robić testu, tylko od razu bete?
28.10 br zrobiła test ciążowy wyszła blada kreska ja ucieszony jednak nie do końca wierzyłam, 1.1 ponownie blada kreska, brzuch mnie bolał, ale pamiętam że w pierwszej ciąży też miała takie bóle. 4.01 test czysto biały 5.01 mega krwawienie i IP z krwi wyszła beta 102. Ciąża biochemiczna. Nie chcę już testów bladych i takich przeżyć. Nikomu nie życzę. Robiąc betę i pojawiając ja mam czarno na białym czy jest ok czy nie. Pewnie nic nie mogłabym zaradzić temu (nie brałam nic, ani luteiny ani Bromka) ale poprostu wolę wiedzieć od razu. Poza tym chyba każda kobieta po poronieniu woli dmuchać na zimne. -
przykro mi dzewczyny z @.
Styczeń w porównaniu do grudnia taki słabiutki więc w lutym damy czadu.
dzisiaj miałam w nocy dziwne sny i obudziłam się z takim dziwnym uczuciem, że ten cykl jest udany, a potem przypomniałam sobie, że to dopiero 7 dc;pZgredek 12, spioch, wszamanka, kania85, AiCha4811 lubią tę wiadomość