Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was moje drogie.
Wczoraj probowalam Was nadrobic ale na koncu zasnelam i nic nie napisalam
Shelby gratuluje ci dwoch kreseczek
Tule te ktore nawiedzil wredny małpiszon. Luty bedzie Wasz! :-*
JednazWielu jesli chodzi o żylki to u mnie nie zauwazylam jak na razie zeby bylo ich wiecej a jestem prawie tydzien po terminie @. Ogolnie ja na tym etapie zadnych objawow ciazowych nie mam. Mysle ze tak jeszcze tydzien. Chociaz ta ciaza moze byc inna niz pierwsza i fajnie jakby mnie mdlosci ominely czasami mnie chwilke zemdli jak za duzo zjem. Nie mam zadnych zachcianek. W pierwszej ciazy nie moglam patrzec na pomidora pamietam choc wczesniej go uwielbialam. Tak w ogole to nie mowilam jeszcze najblizej rodzinie o ciazy. Tak sie zastanawiam czy powiedziec na dzien babci i dziadka.
Pchelkaa trzymam kciuki za bete.
Annie kochana wszystko bedzie dobrze i urodzisz zdrowego bobasa. Szkoda nerwow na zamartwianie sie
Trzymam kciuki za najblizsze testy!!
Przepraszam ze do wszystkich sie nie odnioslam ale po przeczytaniu wszystkiego juz mi sie kreciAnnie1981, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Rzepakowepole. Tak, Pchelka juz mi wytlumaczyla, ze cala ciaze znajdziemy cos do zamartwiania sie a powinnismy sie cieszyc tym stanem. Ma racje i Ty tez masz racje, dzieki.
Musze sprobowac sie znieczulic na takie informacje, chociaz jest to trudne. Chce wrocic do wizualizacji, znalezc jakies ciazowe, zeby uwierzyc, ze z malenstwem wszystko bedzie dobrze.
Na razie jest mi o tyle trudniej, ze polegam na samych testach ciazowych. Nie robilam bety i nie bede robic, bo tu graniczy to z cudem. USG jest bardzo drogie, wiec chce isc jak juz bedzie serduszko. Do tego czasu nie wiem nawet czy ciaza umiejscowiona w macicy i czy jajo nie jest puste. Musze jednak wierzyc, ze wszystko jest w porzadku
JednazWielu. Ja nigdy nie mialam zylek i teraz bedac w ciazy dalej ich nie mam.
Objawow moze wcale nie byc a ciaza moze byc. I odwrotnie, moga byc wszystkie objawy a ciazy brak.
Annie co to te wizualizaje ?możesz coś polecić? -
Czesc dziewczyny zalamalam się dziś psychicznie. Odebrałam swój posiew i czystość pochwy. Wyszły mi dwie bakterie. Bakteria e-coli i enterococcus rzeczpospolita. Obie mają wzrost obfity. Lekarz powiedział,ze mogły już narobić szkód i ze mogę mieć przez to niedrozny jajowod. Nie chcę mi się żyć.
rzepakowepole, aria40 lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
wercia2601 wrote:Czesc dziewczyny zalamalam się dziś psychicznie. Odebrałam swój posiew i czystość pochwy. Wyszły mi dwie bakterie. Bakteria e-coli i enterococcus rzeczpospolita. Obie mają wzrost obfity. Lekarz powiedział,ze mogły już narobić szkód i ze mogę mieć przez to niedrozny jajowod. Nie chcę mi się żyć.
Proszę, nie pisz, że nie chce Ci się żyć z powodu bakterii w pochwie. Masz jakieś dolegliwości? Jakieś inne objawy sugerujące niedrożność jajowodu? Lekarz powiedział, że możesz mieć przez to niedrożny jajowód, czy że te bakterie mogą coś takiego powodować? Żeby wydać taką diagnozę, nie wystarczy badanie czystości pochwy, nie nakręcaj się. Jeśli jednak lekarz Cię straszy, to zmień lekarza.marciaa, Jedna_z_Wielu, kania85 lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Proszę, nie pisz, że nie chce Ci się żyć z powodu bakterii w pochwie. Masz jakieś dolegliwości? Jakieś inne objawy sugerujące niedrożność jajowodu? Lekarz powiedział, że możesz mieć przez to niedrożny jajowód, czy że te bakterie mogą coś takiego powodować? Żeby wydać taką diagnozę, nie wystarczy badanie czystości pochwy, nie nakręcaj się. Jeśli jednak lekarz Cię straszy, to zmień lekarza.03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Swan wrote:Ehhh, chcialam dodac zdjecie dzisiejszego testu bo juz nie wiem czy to moje zwidy czy cos jest... Ale nie mam komputera bo mi sie zepsul. A bez niego chyba sie nie da.
Wejdź na https://zapodaj.net/ na komórce, załaduj zdjęcie i skopiuj link, który Ci się tam pojawi - zupełnie jak na komputerze.Pchelkaaa lubi tę wiadomość
-
Wercia, miałam e.coli kiedyś i leczy to się normalnie antybiotykami dopochwowymi. Jezu co to za gin ci takie klepie rzeczy. Bakteria jak każda inna, a na dodatek nasza fizjologiczna również! Przestań się załamywać taką pierdołą. Mało to kobiet ma zapalenia pochwy? Przecież to nie koniec świata!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:31
-
E.coli i enterococcus w pochwie to aż taka tragedia? Przecież to bakterie, które bardzo często powodują zakażenie układu moczowego, bardzo typowe. One w ogóle stanowią naszą florę, tylko czasem narastją i wtedy jest infekcja. I znalezienie ich w pochwie to od razu zrosty? Zasięgnij innej opinii, bo coś mi tu nie pasuje....
przyznam, że uśmiechnęłam się na tę rzeczpospolitąAiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
wercia2601 wrote:Powiedział,ze u jednej pacjentki bakterie już zrobiły swoje i ma niedrozny jajowod przez to. Powiedział,ze sa to strasznie groźne bakterie i ze u mnie mogły już spowodować to samo. Jestem zalamana
-
Swan wrote:Ehhh, chcialam dodac zdjecie dzisiejszego testu bo juz nie wiem czy to moje zwidy czy cos jest... Ale nie mam komputera bo mi sie zepsul. A bez niego chyba sie nie da.