Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Musze myslec pozytywnie
Ja mialam owu przewaznie w 11-12 dc, a w szczesliwym cyklu w 13 dc.
U mnie o ciazy wie moja przyjaciolka, ktora bardzo mnie wspierala i trzymala kciuki. Powiedziala, ze teraz razem sie cieszymy a jak cos sie stanie to bedziemy razem plakac, wiec mam sie nie przejmowac, ze tak szybko jej powiedzialam
Aria. Sluz u mnie taki sam jak w II fazie czyli kremowy. Moze troszke go wiecej, ale nieznacznie.
Kania85. Linki do wizualizacji juz wklejalam. Polecam. Teraz nie mam czasu szukac, ale postaram sie zapamietac.
Wercia. Ja w szczesliwym cyklu mialam w pochwie bakterie coliforms i jak widac w niczym to nie przeszkodzilo
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
wercia2601 wrote:Powiedział,ze u jednej pacjentki bakterie już zrobiły swoje i ma niedrozny jajowod przez to. Powiedział,ze sa to strasznie groźne bakterie i ze u mnie mogły już spowodować to samo. Jestem zalamana
Boszsz, jak ja nienawidzę lekarzy, którzy straszą pacjentki. Czy to jakieś kompleksy wyłażą czy co?
Wercia spokojnie, najpierw zmień lekarza, potem antybiogram, antybiotyk, przelecz i spokojnie zrób badania
-
wercia, mi kiedyś jedna lekarka powiedziała że przez moje jajniki nigdy nie będę w ciąży zmieniłam lekarza, jamniki się poprawiły i w ciąży byłam, więc głowa do góry:)
Annie1981 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
aria40 wrote:Boszsz, jak ja nienawidzę lekarzy, którzy straszą pacjentki. Czy to jakieś kompleksy wyłażą czy co?
Wercia spokojnie, najpierw zmień lekarza, potem antybiogram, antybiotyk, przelecz i spokojnie zrób badania -
wszamanka wrote:wercia, mi kiedyś jedna lekarka powiedziała że przez moje jajniki nigdy nie będę w ciąży zmieniłam lekarza, jamniki się poprawiły i w ciąży byłam, więc głowa do góry:)
Najpierw mnie rozwaliła Rzeczpospolita a potem to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi_lejdi wrote:Uparciuszku nie jestem ginekologiem ale clomifen ma za zadanie postymulować jajniki. może zdaniem dr rosną za wolno albo za małe? na niedomogę ciałka- duphaston. musisz dopytać swojego lekarza, dlaczego wydał takie zalecenia.11 cykl starań