Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Dziewczyny u mnie nie ma już nadziei? Waginalne a w ustach temp. rożni się o 0,2 stopnie. Mam może ktoś udostępnione wykresy ciążowe i zobaczć czy któraś miała dwudniowy spadek? Z gory dziękuję
Monia ja widziałam takie spadki dwudniowe na zagnieżdżenie w galerii wykresów ciążowych,ale nie mogę ich skopiować w żaden sposób
dodatkowo jest tam tyle dziwacznych wykresów zakończonych kropasem że stwierdzam iż porównywanie do książkowych trendów wzrosto-spadkowych to pomyłka.Jest tam wiele ciążowych gdzie wzrost tempki był ciut powyżej lini poziomej,taki wykres każda z nas spisałaby na straty..a jednak była to ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 12:54
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle chyba nic z tego bo piersi przestają boleć, więc za dwa dni max, bedzie jakże utęskniony okres
Kania i powiedz jaki sens w mierzeniu temp. po owulacji, człowiek sie tylko stresuję, ale ja chyba mam krótką faze lutealną, zaobserwuję jeszcze ze dwa cykle czy tak rzeczywiscie jest i jesli się to sprawdzi to do ginekologa niech naprawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 13:00
Annie1981, kania85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Umowilam sie wlasnie na pierwsze USG do polskiej kliniki na 4 lutego!
To bedzie tydzien przed slubem i mam nadzieje, ze juz zobacze serduszko (bedzie 6 +6) i bede mogla oglosic dobra nowine mamie i siostrze, ktore przylatuja z PL na slub
AiCha4811, evve, dobuska, spioch lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwan wrote:Monika to cykl po poronieniu z ktorego mam corcie:-). Jak wroce do domu to uruchomie kompa i wysle Ci. Chyba ze wysle zaproszenoe do przyjaciolek i wtedy bedziesz mogla ogladac.
-
mam dość
własnie dowiedziałam sie że była mojego M. jest w ciąży. Dopiero co slub wzieła latem, pewnie sie starać nie musiała wcale. Nic mnie dawno tak nie dobiło- jestem rozwalona na milion kawałków.W dodatku mysle że on o tym wie i mi specjalnie nic nie powiedział.Dziewczyny w robocie plotkowały a pode mna ugieły się kolana......Może gdyby ją wybrał wtedy...... wiecie ;(