Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:A ile było abstynencji seksualnej przed oddaniem nasionek ?
Morfologia aż tak się nie przejmuj, nie wiem czy dobrze pamietam bo najlepiej gdyby lekarz to zobaczył ale wydaje mi się że mówił ze to że plemniki mają wadę główki czy witki to nie znaczy że nie są zdolne do zapłodnienia, jedynie objętości jest trochę mało tu właśnie ma znaczenie ile było dni przerwy między oddaniem nasienia
Aicha mój M podał że 4 ale niestety było to 7dni(moim zdaniem za długo)objętość jest w normie,liczy się zasób żołnierzyków,bo nawet przy tak słabej morfologii obliczaliśmy że jest tych prawidłowych 20mln.Przestałam się tym martwić,do lekarza idę dopiero w marcu bo mam już dość ,jestem wypalona,chcę od tego odpocząć.Planujemy wyjazd w góry na narty,nie chcę myśleć wówczas o staraniach,nie zamierzam popsuć córce ferii:-((skupię się na niej to może moja macica wyluzuje i wtedy coś teges ...zobaczymy
Annie1981, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Aicha mój M podał że 4 ale niestety było to 7dni(moim zdaniem za długo)objętość jest w normie,liczy się zasób żołnierzyków,bo nawet przy tak słabej morfologii obliczaliśmy że jest tych prawidłowych 20mln.Przestałam się tym martwić,do lekarza idę dopiero w marcu bo mam już dość ,jestem wypalona,chcę od tego odpocząć.Planujemy wyjazd w góry na narty,nie chcę myśleć wówczas o staraniach,nie zamierzam popsuć córce ferii:-((skupię się na niej to może moja macica wyluzuje i wtedy coś teges ...zobaczymy
smeg lubi tę wiadomość
-
dzisiaj na teście25 biel wizira więc cóż...powtórzę w poniedziałek z sikańca rano taki o czułości 10...eh chyba nie jestem jednak taka silna w testowaniu...ta wyższa temp.chyba przez duphostan,widać że skacze czyli prog spada...podbrzusze pobolewa na @ i plamienie się rozkręca więc nadzieja umarła...
-
-Monika- wrote:Koleżanko Na drugim forum styczniówek od wyjazdu w gory zachodzą w ciąże Nie wiem czy to te powietrze czy jeszcze coś innego
przynajmniej stłukę sobie tyłek na nartach(tak za tym tęsknie)normalnie po tym wszystkim należy mi się przekonwertowanie myśli,czuję się jak flak,na siłownie przestałam chodzić,bo niby wmówiłam sobie że to zaszkodzi a ćwiczenia podniosą prolaktynę.....gin postukał się w czoło
Więc wracam do starej Mnie,i skupiam się na sobie...bo wątpię że zajdę w ciążę z takim stanem umysłu jak teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykania85 wrote:przynajmniej stłukę sobie tyłek na nartach(tak za tym tęsknie)normalnie po tym wszystkim należy mi się przekonwertowanie myśli,czuję się jak flak,na siłownie przestałam chodzić,bo niby wmówiłam sobie że to zaszkodzi a ćwiczenia podniosą prolaktynę.....gin postukał się w czoło
Więc wracam do starej Mnie,i skupiam się na sobie...bo wątpię że zajdę w ciążę z takim stanem umysłu jak terazWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 13:50
-
Madziulla wrote:Aicha a jaki masz progesteron wg mnie dupek na niego nie wpływa tylko luteina.
Jeny oby u mnie @ nie przyszła...
Moj prog w 9dpo 16,2Annie1981 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Kaniusi, Kaniuniątko Ty moję Nie smuć się. U mnie już 5 cykl dla innych krótko dla inncych długo, ale ja już się też wypaliłam i wszystko mi jedno czy będzie czy nie. Ważne że mam już jedną pociechę i ona mnie podbudowuję.
racja Moniś,mnie zawsze podbudowuje to,że jak jestem w rozsypce,mogę z moją córą coś porobić,dzięki temu resetuje umysł...dzisiaj co prawda dzień babci ale mi też udało się dostać prezent;-DD to chyba na pocieszenie;-p
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Bardzo bardzo bardzo Ci życzę aby nie przyszła.
Moj prog w 9dpo 16,2
Aicha bardzo ładny prog!a jakie normy?AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Czytał ktoś moje pytanie? Plis poradzcie
Katiś ja nie wiem, teoretycznie mówi się by robić test w dniu okresu, to w moim przypadku -> patrząc na zuzi wykres, od zagnieźdzenia do testu minęły 4 dni. -
Katiś wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy od zagniezdzenia zrobić test, tzn ile dni po ewentualnym zagniezdzeniu. Na moim wykresie odnotowała w 12dpo spadek, a potem wzrost i dziś dalej urosła. Wczoraj i dziś biel. Nawet cieni nie ma. Dlatego pytam
-
Kania niestety jak na 7 dni to wyniki słabe ale pociesze Cię ze męskie sprawy się dosyć szybko naprawia, suplementacja i za pół roku juz będzie dobrze a po drodze może się uda. Poza tym właśnie ciesz sie pociechą która juz masz będzie dobrze