Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katis to jest dosyć indywidualne. Jednej wyjdzie test 11 dpo a innej dopiero w 7 tyg najlepiej poczekać do terminu @ i robic testy co 2 dni tak myślę
Ale wydaje mi się ze około 3 dni od zagneizdzenia najwczesniej mzoe coś wyjść, tylko ze nigdy się nie dowiemy kiedy zagniezdzenie bo norma ponoć od 7 do 12 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:17
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
kania85 wrote:Aicha bardzo ładny prog!a jakie normy?
-
AnaR wrote:Hej dziewczyny. Czy luteina zanurzyć wynik progesteronu?
-
Katis trzymam kciuki i nie martw się, moim dwum kolezankom do 8 tygodnia chyba nie wychodzily testy
-
AnaR wrote:Hej dziewczyny. Czy luteina zanurzyć wynik progesteronu?
niby duphaston nie zaburza,ale analizując mój pierwszy wykres na dupku to tempki mam wyższe -
AiCha4811 wrote:Kania niestety jak na 7 dni to wyniki słabe ale pociesze Cię ze męskie sprawy się dosyć szybko naprawia, suplementacja i za pół roku juz będzie dobrze a po drodze może się uda. Poza tym właśnie ciesz sie pociechą która juz masz będzie dobrze
hehehe Aicha dzieki za pocieszenie....te pół roku słabo do mnie przemawia ,myślę że przy wynikach M jednak szybciej coś zaskoczy,a od suplementacji do wytworzenia nowych plemników mijają 3miesiące -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f9e29688b1e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31164ace23cd.jpg
Co myślicie? Pozytyw czy jeszcze nie?
Wydaje mi się, że ta pierwsza kreska testowa nie jest wcale taka mocna. Chyba, że ma być taka
To test owulacyjnyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 16:27
zakocona lubi tę wiadomość
-
kania85 wrote:Katiś u mnie podobnie z tym że u mnie dopiero10dpo,kupuję dziś testy 10ki bo 25ki raczej nie wychodzą tak wcześnie....
AiCha. Nie napalaj się po progesteronie, bo on nie służy do diagnozowania ciąży. Były tu kobiety, które też łapały się w wyższy próg a ciąży nie było niestety. Oczywiście trzymam za Ciebie kciuki
Kamelkowo. To jeszcze nie pozytyw, bo testowa jest jednak jaśniejsza od kontrolnej. Jutro powinien już być pozytyw
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAicha- w tamtym cyklu mialam progestwron ponad 16 ( jakas tam jednostka) i jak widac w ciazy ni jestem. Lady- tule, trzeba dzialac dalej. Dziewczyny po cesarce - czy ktoras z was pobolewa blizna podczas okresu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 18:29
-
No wiem ze były juz dziewczyny które miały i nawet 20 a nie były w ciąży dlatego napisalam ze nie chcę się napalac bo to może nic nie znaczyć a i nie czuje sie ciazowo, ale ciesze się bardzo że ładna owulacja była również ciesze sie ze udaje mi sie od jakiegoś czasu utrzymać bardzo ładne tsh 1,5 a przy tym ft4 w normie, prolaktyna trochę powyżej normy niestety więc będę musiała dorzucić pół tabletki bromka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 20:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny