Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Wielokrotnie widziałam na forum, że 25 szybciej pokazywały niż 10 i generalnie opinia jest taka, ze z tą czułością to chwyt marketingowy
AiCha. Nie napalaj się po progesteronie, bo on nie służy do diagnozowania ciąży. Były tu kobiety, które też łapały się w wyższy próg a ciąży nie było niestety. Oczywiście trzymam za Ciebie kciuki
Kamelkowo. To jeszcze nie pozytyw, bo testowa jest jednak jaśniejsza od kontrolnej. Jutro powinien już być pozytyw
Annie no to mnie zmartwiłaś,ja dzisiaj pół miasta zjechałam,w końcu w tesco dorwałam pepino 10ki więc z zachłanności kupiłam 8szt...a Ty mi piszesz że to tylko chwyt? ehhhh...czyli na nic moje testowanie poniedziałkowe.... -
Annie1981 wrote:AiCha. Tez sie ciesze, ze mialas piekna owu A objawami sie nie przejmuj. Ja do dzisiaj prawie nic nie mam
-
nick nieaktualnykania85 wrote:Annie no to mnie zmartwiłaś,ja dzisiaj pół miasta zjechałam,w końcu w tesco dorwałam pepino 10ki więc z zachłanności kupiłam 8szt...a Ty mi piszesz że to tylko chwyt? ehhhh...czyli na nic moje testowanie poniedziałkowe....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 22:12
kania85, Lola83 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Ale te pepino chwalą sobie dziewczyny może chodzi tutaj o te allegrowskie 10tki. Ja je właśnie mam, ale jutrochba zużyję mój 3 miesieczny tescik za 4zł ktory moim skromnym zdaniem dobrze pokazuje bo zawsze wychodzi mi jedna kreska a nie byłam w ciąży. (HA HA HA )0:P Pomijając pierwszą 7 lat temu
hej! mamy zatem dzieci w podobnym wieku;-p -
nick nieaktualnykania85 wrote:hej! mamy zatem dzieci w podobnym wieku;-p
mam test easy know 20, niby wykrywa ciąże 4 dni po zapłodnieniu, nie wiem jak mam to rozumiećw każdym badz razie chyba bardziej wiarygodny niz te 10 z allegro, prawda? Bo nie wiem jaki jutro uzyćkania85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny którym się udało Fruska , Gosia jak się czujecie? Kiedy wizyty ? Ja miałam okropne spięcie ze szwagierką i postanowiłam ze resztę ciąży spędzę w rodzinnym domu. Wczoraj zjadłam ze 4 nospy
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja niestety muszę odpuscic. Znów mam infekcje dróg moczowych. Tydzień temu skończyłam brać (po 2 miesiącach) antybiotyk na bakterie i znów sie coś dzieje. Trzeba iść do urologa, wyleczyć się i dopiero działać.
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Dziewczyny którym się udało Fruska , Gosia jak się czujecie? Kiedy wizyty ? Ja miałam okropne spięcie ze szwagierką i postanowiłam ze resztę ciąży spędzę w rodzinnym domu. Wczoraj zjadłam ze 4 nospy
Przykro mi, że akurat teraz musisz się tak denerwować Nospa to dobry krok. A o co wam poszło? Rozumiem że przez szwagierkę chcesz się wyprowadzić z domu?
Tulę wszystkie z @ a ze te bez @ nadal trzymam kciuki, nawet pomimo negatywnych testów. Madziulla, może za wcześnie test? Kiedy powinnaś dostać @?
Swan, szczerze współczuję tej infekcji. Paskudna sprawa, nie dość że bolesna to nieźle potrafi skomplikować życie. Mam nadzieję, że szybko się jej pozbędziesz.
Ja jestem na tygodniowym l4 z powodu przeziębienia. Ciężko mi się oddycha przez zapchany nos i boli mnie gardło. Do tego zaczęło mnie mdlić i chodzę po domu jak zdechlak
-
nick nieaktualny
-
Gosia1989 wrote:Przykro mi, że akurat teraz musisz się tak denerwować Nospa to dobry krok. A o co wam poszło? Rozumiem że przez szwagierkę chcesz się wyprowadzić z domu?
Tulę wszystkie z @ a ze te bez @ nadal trzymam kciuki, nawet pomimo negatywnych testów. Madziulla, może za wcześnie test? Kiedy powinnaś dostać @?
Swan, szczerze współczuję tej infekcji. Paskudna sprawa, nie dość że bolesna to nieźle potrafi skomplikować życie. Mam nadzieję, że szybko się jej pozbędziesz.
Ja jestem na tygodniowym l4 z powodu przeziębienia. Ciężko mi się oddycha przez zapchany nos i boli mnie gardło. Do tego zaczęło mnie mdlić i chodzę po domu jak zdechlak
Współczuję przeziębienia. Ja zawsze miałam na poczatku ciąży.
Jeszcze jest opcja że dupek mi wydłuża cykl. Biorę go tylko do jutra, jak jutro z krwi wyjdzie negatyw to odstawiam -
aria40 wrote:u mnie negatyw, ale wyjątkowo rozciągnął mi sie cykl, zwykle mam 26 dni. Bezowulacyjne trwają tak długo?
u mnie też negatyw(nawet na pepino10ce) dzisiaj odstawiam dupka i czekam na okresaria40 lubi tę wiadomość
-
aria40 wrote:Współczuję przeziębienia. Ja zawsze miałam na poczatku ciąży.
Jeszcze jest opcja że dupek mi wydłuża cykl. Biorę go tylko do jutra, jak jutro z krwi wyjdzie negatyw to odstawiam
który dzień lecisz na dupku?u mnie jest 9ty i chcę odstawić bo obawiam się że z cyklu 28-29 zrobi się 32...zastanawiam się czy suplementacja progesteronem ma na celu wydłużyć fazę lutaelną czy może po prostu skróci fazę folikualarną -
kania85 wrote:który dzień lecisz na dupku?u mnie jest 9ty i chcę odstawić bo obawiam się że z cyklu 28-29 zrobi się 32...zastanawiam się czy suplementacja progesteronem ma na celu wydłużyć fazę lutaelną czy może po prostu skróci fazę folikualarną
Ja wzięłam 1 tabletkę po tym jak 7 DPO wynik progesteronu wynosił 8,17, czyli biorę 5 dni. Obstawiałam późną owulację, lub bezowulacyjny. Dupka biorę na wszelki wypadek. Teraz na ciążę juz raczej nie liczę, chociaż nadzieja zawsze jest.
Słyszałam, że może skrócić folikularną
-
nick nieaktualny
-
Kania. Widzisz, mogłam Ci szybciej napisać Może u Ciebie zadziała, to była opinia kilku dziewczyn, ale każdy organizm przecież jest inny/
Teraz dopiero spojrzałam na czułość moich i okazuje się, że to są 10tki. Specjalnie takich nie zamawiałam, po prostu nie zwróciłam uwagi na to przy zamawianiu/ Ja zrobiłam sikańca dopiero 14dpo, nie wiem jak by się zachował wcześniej.
-Monika-. Ja właśnie też robiłam allegrowymi. Mam całą paczkę i robię codziennie do dziś
Madziulla. Niemożliwe. Przykro mi, chociaż @ jeszcze nie ma to wiesz
Swan. Nie jedna tu zaszła z taką infekcją. Ja miałam bakterie i byłam na antybiotyku (dla kobiet w ciąży) jak zaszłam
aria40. Czemu uważasz, że to za długi cykl? Z tego co widzę to dopiero 13 dpo i wygląda na prawidłową długość.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔