Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak tam samopoczucia dziewczyny , u Mnie wszystko wskazuje na to że prezent na jutro dla męża będzie w postaci testu ciążowego , dziś już widoczna kreseczka ale nie krecha !!!!! te cholerne testy Qixx po jakimś czasie robią się żółte mimo że leżały , i tak się zastanawiam czy test o czułości 10 już wyjdzie ?????? Jaki test zrobić żeby ładne kreseczki wyszły?????
smeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:hejjj, ja tylko szybko napisze że @ się rozkręciła jednak.Jak Was nadrobie z czytaniem po weekendzie to napisze coś więcej.
Lady czyli idziemy na listę lutową?! tule resztę dziewczyn z @
ja już sie przeniosłam, ale z racji prowadzenia listy czytam ten post również i kibicueje dziewczynom testujacym w tym ostatnim tygodniu.
Existenz lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Zerknijcie na moj wykres, jakaś dziwna ta I faza...
-
kaka470 wrote:Jak tam samopoczucia dziewczyny , u Mnie wszystko wskazuje na to że prezent na jutro dla męża będzie w postaci testu ciążowego , dziś już widoczna kreseczka ale nie krecha !!!!! te cholerne testy Qixx po jakimś czasie robią się żółte mimo że leżały , i tak się zastanawiam czy test o czułości 10 już wyjdzie ?????? Jaki test zrobić żeby ładne kreseczki wyszły?????
To mąż jeszcze nie wie ?! ja bym chyba nie wytrzymała ale super prezent urodzinowy, koniecznie nakrec filmik i wyślij mi na priv, uwielbiam ogladac obwieszczanie ciąży xD -
nick nieaktualny
-
AiCha4811 wrote:To mąż jeszcze nie wie ?! ja bym chyba nie wytrzymała ale super prezent urodzinowy, koniecznie nakrec filmik i wyślij mi na priv, uwielbiam ogladac obwieszczanie ciąży xD
Zawsze z byle cieniem którego nie było wołałam go i pokazywałam ale on na ziemię mnie postawił szybko . Generalnie czuje się zupełnie inaczej więc mam nadzieje że jutrzejsza beta to potwierdzi , sama w to nie wierzę że jeszcze mu nie pokazałam !!!!!!!1spioch, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:To mąż jeszcze nie wie ?! ja bym chyba nie wytrzymała ale super prezent urodzinowy, koniecznie nakrec filmik i wyślij mi na priv, uwielbiam ogladac obwieszczanie ciąży xD