Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla. Nie wiem co powiedzieć, bardzo mi jest smutno, bardzo wierzyłam w ten wasz cykl. Lekarz coś mówił czemu sie nie udało? Mam nadzieję ze do trzech (maks trzech!) razy sztuka , jeszcze dwie inseminki przed wami więc nie puszczam kciuków
-
kaka470 wrote:AAA jak mi powiesz jak taki filmik wysłać oczywiście jak uda mi się nakręcić to wyślę
kaka470 lubi tę wiadomość
-
U mnie jakieś 1-3 dni do (nie)spodziewanej @ i naszło mnie sprawdzic szyjke a szyjka lekko otwarta więc no.. Trzymam się nadziei kurczowo
-
Kaka ponoc pink test jest 'super czuły' to może ten wyjdzie ładnie, kup kilka , albo hue hue są na necie takie oszukane podobno z dwoma kreskami hahaha nie no żart
-
Kaka gratuluje i trzymam kciuki za bete
Kochane przykro mi z powodu @.
Ja dzisiaj oczywiscie juz sobie ubzduralam ze cos nie tak jest. Poczulam ze wylecialo ze mnie wiecej sluzu i patrze na papierze taki sluz w kolorze jasnym brazowym lub takim ciemnym kremowym nie wiem jak to okreslic. I sie wystraszylam ze cos nie tak. Brzuch mnie nie boli ani nic.teraz mam czysto na papierze. I tak se mysle moze to od seksow? Bo wczoraj zaliczylam jak myslicie? Juz myslalam moze se bete zrobie znowu ale co to mi da. Przepraszam za nie smaczny opis.
-
Kaka gratuluję już oficjalnie;-)rodzeństwo to najwspanialszy prezent jaki możemy dać naszym dzieciom<3
Madziulla tulę a tak trzymałam kciuki że się uda
Lola czekam na wyniki proga,około 10ng potwierdzi owulkęLola83, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Hej! Jestem tu na forum nowa i od razu mam pytanie... Zrobiłam dziś test (po południu), niby negatywny, ale jak się w niego wpatruję to mam złudzenia, że "coś" tam jest. Zdjęcie nie jest pierwszej jakości, ale pomóżcie mi ocenić, proszę!
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/a75d9262d17354866e40e739e89401ed.jpg
Wiem, że najlepiej odczekać 2 dni i zrobić rano, ale same wiecie jakie trudne jest takie czekanie -
Fruska, a byłaś już u gina? Może się wstrzymać z serduszkowianiem do wizyty. Ja nie miałam brązowych plamien w ciąży, nie chcę cię straszyć, ale w niektórych przypadkach seks w pierwszych tyg jest zakazany, z tego powodu że pleminiki wywołują naturalnie skurcze macicy.
Pchelkaaa lubi tę wiadomość
-
Lady to chyba nie plemniki, raczej to oksytocyna wydzielana podczas pobudzenia szyjki lub piersi powoduje jej skurcze, ale fakt jest taki ze moze to byc niebezpieczne, frusko wybierz sie do lekarza i spokoj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 17:03
marciaa lubi tę wiadomość