Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spojrzałam na listę i nie mam wiadomości od Meginki, Marty95, sierpniowych nadziei, kania85, dziewczyny co u Was?
na lutówkach ich nie widzę, a na fioletowej stronie?
A jutro testuje kokardka! Trzymam kciuki! -
Lady Savage wrote:Spojrzałam na listę i nie mam wiadomości od Meginki, Marty95, sierpniowych nadziei, kania85, dziewczyny co u Was?
A jutro testuje kokardka! Trzymam kciuki!
Ja już testowałam dzisiaj i biel wizira...ale przez ten spadek późny zatestuję za 3dni(jeśli @ nie nadejdzie)dziś zeszłam do zera z duphostanu,ryzyk fizyk,brałam 10 dni,nie mogę dłużej bo rozreguluję cykl
-
zakocona wrote:Katiś, wysyłam podwójne karmiące wirusy
Madziulla, jutro będzie krecha!
Ja się czuję ok, wczoraj znajomym i babciom + prababciom powiedzieliśmy o ciąży. Wczoraj z rana dopadł mnie znowu nerwoból międzyżebrowy (promieniuje mi z kręgosłupa). O 7 rano się obudziłam z koszmarnym bólem, nic nie mogąc zrobić, miałam mega skurcze mięśni klatki piersiowej, aż mnie zatykało i wyłam z bólu. Wzięłam apapy i no-spy, po godzinie skurcze ustały, ale mięsnie spięte i boli jak 150. Jutro przychodzi mnie masować kolega fizjoterapeuta. Pod koniec ciąży z T miałam to samo
Zakocona na twoim wykresiku widać że testowałaś dwa razy przed pozytywem ,była wówczas biel absolutna?czy coś było widać.Jeśli w 11dpo wychodzi biel vizira to jest sens testować dalej?
-
kania85 wrote:Zakocona na twoim wykresiku widać że testowałaś dwa razy przed pozytywem ,była wówczas biel absolutna?czy coś było widać.Jeśli w 11dpo wychodzi biel vizira to jest sens testować dalej?
kania85 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Madziulla.. Nie wierzę mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie i będziesz powtarzać test.
Ja się dziś pozarlam z mężem kurde mol akurat w niedzielę, nie znoszę. Boli mnie brzuch i w ogóle chce już wiosnę.
Dziewczyny nie dajmy sie chandrze. Padam na pysk . do jutra ! -
nick nieaktualny
-
Trzymam za Wszystkie kciuki, pomimo , że Was nie znam to nie raz myślę co i jak.
Kaźdej z Was życzę fasolki i miłości jaką daje dziecko - za to że poprostu jest.
Trzymajcie się ciepło.
Buziaki :*
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 03:51
Lola83, Lady Savage, AiCha4811, anciaa lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Cześć dziewczyny.. Jak tam poranek? I mnie coś nerwowo, czuje ze to nie mój dzień, obudziłam się z bólem jelit i szybko na kibelek w busie zjebka od kierowcy, chłopak ma zły dzień a na ludziach się wyzywa, nie lubię...
-
Hej
Lady Savage - niestety nie mogę podać terminu testowania, bo chce poczekać czy pojawi się @. Myślałam, że będzie to 3 lutego bo ostatnio cykle miałam 34 dni, ale OF wyznaczył mi, że owulację mialam ok 13 stycznia..?, więc okres w tym tygodniu?
Na dodatek wczoraj pojawiły się grzybki nie wiem czy to przekresla szanse?
Już sama nie wiem
https://ovufriend.pl/graph/dedacd2b22b1cd86eaedb2f9444aef56
A niech się dzieje co chce. Zobaczymy.
P.S. Również tulę wszystkie kobietki które czekaja na swój moment :* :*
AiCha4811 - głowa do góry, w poniedziałki większość ludzi ma nerwówkę
Miłego Dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 07:27
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Spojrzałam na listę i nie mam wiadomości od Meginki, Marty95, sierpniowych nadziei, kania85, dziewczyny co u Was?
A jutro testuje kokardka! Trzymam kciuki!
Hej Lady Savage,
Mi ovu przesunęło termin ovu i ewentualnej @ na środę.. Także testowanie (jeśli będzie, to dopiero w czwartek)...
Choć raczej się nie nastawiam.. Na twarzy pojawił mi się trądzik, co u mnie jest ewidentnie oznaką zbliżającej się @
Wczoraj miałam doła, jak stąd do wieczności.. ;(sierpniowe_nadzieje -
kania85 wrote:Zakocona na twoim wykresiku widać że testowałaś dwa razy przed pozytywem ,była wówczas biel absolutna?czy coś było widać.Jeśli w 11dpo wychodzi biel vizira to jest sens testować dalej?
AiCha4811 lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Testowałam 12 I 14dpo I było biało. Ale u mnie chyba owu się przesunęła.
Madziulla, jak tam? Testowałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 08:23
-
srebrzysta wrote:hejjj, ja tylko szybko napisze że @ się rozkręciła jednak.Jak Was nadrobie z czytaniem po weekendzie to napisze coś więcej.
Lady czyli idziemy na listę lutową?! tule resztę dziewczyn z @
Tule i do zobaczenia na lutówkach