Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KolorowyBalonik wrote:Hej dziewczyny, u mnie niestety też chyba zaraz przyjdzie @. Niestety już jakieś plamienie mi sie zaczyna, więc już raczej na 99% nic z tego.
A myślałam, że tym razem się uda.
Rano jeszcze zrobie test, ale to raczej bezcelowe, znam swój organizm za dobrze. Wpiszcie mnie na luty.
Witaj w klubie po twojej stopce widzę ze jestesmy w nieco podobnej sytyacji zdrowotnej. Jakies badania juz robiłaś? Cos bierzesz ? -
Kawunia gratuluje i chce Cie uspokoic, ze nie jestes rekordzistka jesli chodzi o ilosc testow. Ja zrobilam juz chyba z 10, a moze wiecej
Nie mam kiedy i nie chce isc na bete. Ale tak uwielbiam te kreski na testach, ze nie moge sie powstrzymac :P
Tez poszlam na lutyPiotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:Kawunia gratuluje i chce Cie uspokoic, ze nie jestes rekordzistka jesli chodzi o ilosc testow. Ja zrobilam juz chyba z 10, a moze wiecej
Nie mam kiedy i nie chce isc na bete. Ale tak uwielbiam te kreski na testach, ze nie moge sie powstrzymac :P
Tez poszlam na lutyLola83 lubi tę wiadomość
-
Spadek temperatury dość znaczny
a dziewczynom z dwiema kreseczkami serdecznie gratulujęurl=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
kaka470 wrote:To ja w tym szczęśliwym cyklu czyli teraz rekord robienia testów ciążowych zakupiłam w sumie 16 a i tak zrobiłam 22 w tym jeden jeszcze jest żeby zrobić tydzień po @ czyli teraz w czwartek i skończy się bo zbankrutuję , zaczęłam testowanie od 6 dp i czasem robiłam na dzień po 4, 5 jak coś tam już się pokazywało . Chore to wszystko ale było to silniejsze ode mnie
kaka ja robilam w pewnym momencie 2 w ciagu dnia :P a teraz robie codziennie. Dzisiaj 15 dpo i skonczyly mi sie testy, chyba sobie juz odpuszczekaka470 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Dzirwczyny gratuluję pozytywów :*
Bardzo mocno tulę z @ i kciukam za następny
A dla tych u których @ nie ma to trzymam kciuki, aby jej nie było przez najbliższych 9 + miesięcy :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ja nie liczylam ile zrobilam testow, ale na pewno bylo ich 20-25 jak nie wiecej Robie codziennie te z allegro przyklejam i patrze jak kreseczka ladnie ciemnieje Do tego kilka porzadniejszych testow. Teraz przestalam, bo juz sie kreski zrownaly, wiec nie ma sensu. W sobote ide na pierwsze usg i do tego odliczam
kaka470, Jedna_z_Wielu, Lola83, wszamanka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Existenz wrote:No i się nawalilam nie ma jak pozytywne nastawienie ze wspomaganiem. Od razu brzuch przestał boleć. Jutro pisze Wam rano ze tempka w gore
No i odbiła dziś jeszcze nie mega ale jutro pójdzie w górę plamienie wczorajsze godzinne tez się skonczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 09:30
Jedna_z_Wielu, dobuska lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:51
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Annie, ale super
Czekam na wieści z usg, wiem, że wszystko okey, ale daj znaćAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny nie byłam wpisana na liście bo za każdym razem jak czekałam na ten dzień to nic z tego nie było mamy z mężem małe problemy zmarły teśc zosytawiła nam długi sprzedajemy mieszkanie teściów i tym samym zapomnielismy o dziecku o staraniach kwas foliowy brałam jak mi się przypomniało i tak ostatni okres miałam 22 grudnia przyszedł skubany po 12 dniach spóźnienia dziś mam 40dc pomyślałam sobie znowu się coś poprzestawiało tym bardziej że jestem przeziębiona bolą mnie kości od tyg boli mnie głowa wieczorami i mdli mnie ale wpierdzielam wszytko co popadnie dziś do jaj zrobiłam test i ..... wyszło to .....więc chyba poprawie wam statystyki
https://zapodaj.net/967ba858a92b2.jpg.htmlGosia1989, marciaa, kaka470, wszamanka, dobuska, kinga1185, anciaa, Fruska, Lola83, Zgredek 12, Migracja lubią tę wiadomość
-
mówią żeby przestać myśleć i zająć się czymś innym i tu jest prawda rok temu w styczniu sie zwolniłam z pracy wcześniej przez pół roku staralismy sie o dziecko nie wychodziło w miesiącu gdzie sie zwolniłam zaszłam w ciąze ale radość trwała krótko bo 14 tyg w kwietniu straciłam maluszka od wrzesnia staralismy sie od nowa a teraz znowu odpuściłam i jest szok boje sie jak cholera
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:mówią żeby przestać myśleć i zająć się czymś innym i tu jest prawda rok temu w styczniu sie zwolniłam z pracy wcześniej przez pół roku staralismy sie o dziecko nie wychodziło w miesiącu gdzie sie zwolniłam zaszłam w ciąze ale radość trwała krótko bo 14 tyg w kwietniu straciłam maluszka od wrzesnia staralismy sie od nowa a teraz znowu odpuściłam i jest szok boje sie jak cholera
mi niestety zajęcie myśli nie pomogło... ale coś w tym na pewno jest -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 12:52
-
Brawo dziewczyny, super ze wam się udało, Karola teraz bedzie dobrze, ponoć często ciążę zaczynają sie chorobą a potem jest ok.
Annie to daj znać jak tam twój fasolinek !Annie1981 lubi tę wiadomość