Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sloneczkowa mama wrote:Jedno całkowicie wpadkowe dziecko 3 latke w ogóle się nie staralismy i jakoś nie wiadomo jakim cudem bo na prawidłowo branych pigulkach anty zaszłam w ciążę.
Moja bratowa też tak zaszła w ciążę przy prawidłowo branych tabletkach
-
nick nieaktualny
-
spioch wrote:Dobra dziewczyny miło się Was tu czyta, ale ja idę się bzykać i do spania!
Dobrej i owocnej nocy dla Was wszystkich. Do jutraaaa hihi -
FreshMm wrote:Moja bratowa też tak zaszła w ciążę przy prawidłowo branych tabletkach
sloneczkowa mama. To Ty pytałaś jak odróżnić spermę od śluzu płodnego? Ja właśnie mam ten sam problem i tak na prawdę od kilku cykli i ciągle nie mogę sobie z tym poradzić
Podobno sperma roztapia się w palcach jak ją potrzesz a płodny nie. Poza tym, jak włożysz śluz do pojemnika z wodą to on powinien zbić się w kuleczkę i opaść na dno a sperma się niby roztapia.
Kiedyś śmiałam się z tych eksperymentów a teraz sama je robię i dalej nie wiem Do czego to dochodzi
U mnie niestety test dziś dalej negatywny a jajniki dość mocno kłują, dziwne. Śluz wygląda w końcu na płodny a nie na spermę, więc może ta owulka się w końcu zbliża. Opóźnienie zrzucam na chorobę na początku cyklu, bo innego pomysłu nie mam
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
dobuska wrote:Ja też mam urlop do końca tygodnia, ale powiem szczerze, że głupieję.
Owulacja niby, ale chyba sobie pozwolimy z mężem na jednego drineczka.... no nie wiemdobuska lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Dziewczyny, ale czasem np. antybiotyk może osłabiać działanie tabletek anty. Dziurawiec z tego co wiem też, więc może tak do końca prawidłowo one nie były brane, bo aż mi się nie chce wierzyć
Ja nie wiem, bo nigdy nie brałam tabletek, to się nie znam 100% skuteczności żaden lekarz ani żadna ulotka przy tabletkach nie daje chyba, prawda? Dlatego myślałam, że przez to zaszła
-
Marlena88 wrote:ładne te kreseczki, 16tego dnia owu? mi to wyglada na owu lada chwila
przyłączę się, miałam testować w styczniu,niestety, @ nadeszła dziś 25 dc ni z gruchy ni z pietruchy:/
byłam u gina 15 dc i widział pęcherzyk 18mm i endo 8mm. powiedział że 1-2 dni będzie owu wiec nakazał przytulanka. skoro owu miała byc około 16-17 dc więc uznałam, że poczekam do końca roku i w styczniu zatestuję. niestety okres przyszedł za wcześnie. nie wiem czym to jest spowodowane, czy jajeczko nie pękło czy druga faza jest za krótka?
czy któraś z Was miała późne owulacje przy tak krótkich cyklach?? już nie wiem co robić
a ilu dniowe masz vykle, ja mam średni 33 dniowe i owu mam w 22 dc
-
Wesolo u Was, ale troche sie pozale.
Faktycznie musiala byc ta ciaza biochemiczna. Bol jaki przezylam dzisiaj w nocy byl nie do ogarniecia. Szczegolnie bol w plecach. Wilam sie jak przy porodzie. Juz chcialam jechac na ip.
Mysle sobie, ze moze mam za niskiego proga. Myslicie, ze lekarz wypisze mi duphaston bez badania poziomu progesteronu? W I ciazy bralam caly I trym.
Ale zaczynam nowy cykl:(Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyJa tak szybko tylko przed wyjściem z pracy. Dzisiaj miałam drugi skok temperatury, jeśli jutro będzie 3 skok to znaczy ze 15dc miałam owulację? To mój drugi cykl z temperaturą więc sie dopiero tego uczę. Będę kochane wdzięczna za odpowiedź.
Poniżej mój wykres:
https://ovufriend.pl/graph/54516a6b34307fd01970f4343a5fce87Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 07:37
-
spioch wrote:Ja tak szybko tylko przed wyjściem z pracy. Dzisiaj miałam drugi skok temperatury, jeśli jutro będzie 3 skok to znaczy ze 15dc miałam owulację? To mój drugi cykl z temperaturą więc sie dopiero tego uczę. Będę kochane wdzięczna za odpowiedź.
Poniżej mój wykres:
https://ovufriend.pl/graph/54516a6b34307fd01970f4343a5fce87spioch lubi tę wiadomość
-
Spioch, myślę że tak, jak jutro też będzie wyższa to program zaznaczy owu.
spioch lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
A pochwalę się że u mnie owu też była, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam dwa cykle pod rząd:) testować powinnam 9 stycznia, ale znając mnie nie wytrzymam tak długo i pewnie zatestuję dużo wcześniej, trzy dni przed @ powinnam odstawić dupka
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:A pochwalę się że u mnie owu też była, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam dwa cykle pod rząd:) testować powinnam 9 stycznia, ale znając mnie nie wytrzymam tak długo i pewnie zatestuję dużo wcześniej, trzy dni przed @ powinnam odstawić dupka
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:Stokrotka też miała córkę chyba nawet w tym samym wieku i też brała wcześniej anty, nie lubiła również seksu. Nie dziw się zatem, że jesteś podejrzewana o bycie stokrotką Stokrotka usunęła konto, a niedługo potem pojawiła się słoneczkowa mama.