Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I nie patrz tak do końca na długość cyklu bo ona zależy właśnie od tego kiedy była ovu. Ja mam między 11 a 15 dc a fl mam 15 dni. Czyli jak ovu jest 11dc to cykl ma 26 dni a jak 15 dc to 30.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 10:08
-
CarPer wrote:Cześć, moge dołączyć?
Tez planuje testować w styczniu. Chociaz jeszcze chwilaExistenz, CarPer lubią tę wiadomość
-
CarPer wrote:Kto testuje w najbliższym czasie?
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! -
CarPer wrote:Czyli starania w najbliższym czasie .
-
AnaR wrote:Witam się w Nowym Roku;)
Powiedzcie mi czy są jeszcze szansę na owu bo ja już nic nie rozumiem z tego wykresu:( -
Kochane moje! Na te nowy rok zyczę każdej z Was i sobie, żebyśmy do końca roku trzymały swoje maleństwa. Fajnie jakby każda zaskoczyła w styczniu, ale będę szczęśliwa jak w sylwestra każda będzie miała swojego bąbelka koło siebie.
Kochane moje dziękuję Wam za tamten rok i za wsparcie jakie od Was dostałam.
FreshMm, Gosia1989, Lady Savage, Annie1981, kania85, anciaa, Lola83, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
CarPer wrote:Oj u mnie to jeszcze chwila bo to dopiero 4dpo. Ale mysle ze po przyszłym weekendzie zatestuje.
Chodziło mi o test ciążowy, bo na pierwszej stronie mamy listę która kiedy testuje ciążowym testem -
Witam w nowym roku Jak sobie o nim pomyślę, to jest we mnie ekscytacja, bo w tym roku wszystkie zajdziemy w ciążę i nie ma innej opcji
Wczoraj (14dc) test owu z nowej partii też pokazał pozytyw. Myślę, że to nie jest prawda, bo śluz już kremowy i wrażliwe piersi (15dc), więc musi być po owu.
Test ze starej pokazał pokazał pozytyw dzień wcześniej (13dc). Tak na prawdę ze starej partii mógł wyjść jeszcze dzień wcześniej (12dc), ale nie zrobiłam i teraz mam zagadkę. Ból owulacyjny w 12 dc.
Myślę, że w tym cyklu nieprawidłowo będę miała zaznaczoną owu (za późno) i zastanawiam się czy w przyszłym jednak nie powrócić do mierzenia tempki, żeby owu była bardziej precyzyjnie zaznaczona. Nie chciałabym tego robić, bo będę się stresować a chciałam do starań podejść z większym spokojem. Może tylko w okolicy owu mierzyć, żeby wyłapać skok i tyle? Pomyślę jeszcze.kania85, Lola83, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔