Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Witam się,
malutka przerwa w pracy więc napiszę. Ja nie wiem jak zaznaczać śluz, przed chwilą miałam rozciągliwy, a po chwili jak badałam to biały kremowy.
Jakąś tam owu mam zaznaczoną, ale nie mam żadnej pewności przy tych dziwnych testach, zaznaczyłam pozytyw, a nie wiadomo czy był... teraz kilka dni czekania do pierwszego testu.
ehhh.... -
nick nieaktualny
-
spioch wrote:No właśnie sloneczkowa mama ja sie ucze tych wykresów jeszcze... Dlatego tak często o to pytam
spioch, Pchelkaaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
spioch wrote:Hejka kochane. Ja wczoraj sie nie udzielalam. Zaszalalam w sylwka i wczoraj nie byłam w stanie do was zajrzeć. Czy moglybyscie jeszcze raz zobaczyć mój wykres? Co sądzicie?
Temperatura nadal wysoko, wyżej niz przed owu, wiec ok. Musisz czekac na rozwój sytuacji. Na tym etapie niewiele mozna jeszczez powiedzieć.spioch lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Dobuska, z tego co się orientuje, to zaznacza się najbardziej płodny danego dnia. Ja z reguły miałam przez parę dni rozciągliwy tylko raz dziennie widoczny.
Ja zwykle mam tak samo. Podczas dni płodnych mam jednoroazowy wypływ tego rozciagliwego a reszta to wodnisty. Ale wodnisty jest bardziej płodny od rozciagliwego. -
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Witam się,
malutka przerwa w pracy więc napiszę. Ja nie wiem jak zaznaczać śluz, przed chwilą miałam rozciągliwy, a po chwili jak badałam to biały kremowy.
Jakąś tam owu mam zaznaczoną, ale nie mam żadnej pewności przy tych dziwnych testach, zaznaczyłam pozytyw, a nie wiadomo czy był... teraz kilka dni czekania do pierwszego testu.
ehhh....
Hej. Ten rozciągliwy czytałam jest jednorazowo jak "czop" odblokowuje ujście szyjki choć miesiąc temu myślałam że on tylko w ciąży jest. Ja miałam wczoraj taki też jednorazowo a do owu jeszcze kilka dni zostało.CarPer lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Pchelkaaa wrote:W którym dpo beta wyjdzie dodatnia jeśli jest ciąża? Tak ok 10?
Powinna wyjść . jeśli myślisz o 10dpo. W 10dniu to już testy ciążowe wychodzą choć ja jestem przypadkiem ze w dzień okresu słaba kreska wyszła z córką.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Existenz wrote:Hej. Ten rozciągliwy czytałam jest jednorazowo jak "czop" odblokowuje ujście szyjki choć miesiąc temu myślałam że on tylko w ciąży jest. Ja miałam wczoraj taki też jednorazowo a do owu jeszcze kilka dni zostało.
Zresztą najbardziej płodny i rozciagliwy śluz wystepuje przed sama owulacją więc może już u Ciebie lada chwila:) -
10 dpo może juz wyjść. Tylko jak będzie negatywna to zaczniesz czytać o tym ze zagniezdzenie może być do 12 dpo i dalej będziesz się zastanawiać czy to nie było za wcześnie
dobuska, Existenz, Lady Savage, Gosia1989, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Existenz wrote:Powinna wyjść . jeśli myślisz o 10dpo. W 10dniu to już testy ciążowe wychodzą choć ja jestem przypadkiem ze w dzień okresu słaba kreska wyszła z córką.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Pchelkaaa wrote:W którym dpo beta wyjdzie dodatnia jeśli jest ciąża? Tak ok 10?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
dobuska wrote:No u mnie to na pewno nie, bo ja rozciagliwy śluz miałam już tydzień temu, kilka dni trwał, a ostatniego dnia aż się wystraszyłam tej ilości, potem szyjka się zamknęła i się schowała. Teraz tez już jest taka wysoko i twardawa.
Zresztą najbardziej płodny i rozciagliwy śluz wystepuje przed sama owulacją więc może już u Ciebie lada chwila:)Pchelkaaa lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Dziewczyny help. Po ciazy mam nieregularne cykle, ale.jakos tak do 35dc okres zawsE byl. Przed ciaza 30-32dni. Ostatni okres 19 grudnia i liczac 30-32 dni, owu dzis. Test negatywny. Sluzu nie ogarniam za bardzo bo u mnie jakos marnie zawsze.
Testy mam z allegro. Opakowanie bialo-rozowe, a w srodku niebieska koncowka na pasku. Te test sa ok? Jak ta owulacje szacowac? Jestem glupia w temacie :p
Jeszcze maz wymyslil, ze chce chlopaka i niby w dzien owulki wieksze szanse, ale jak to owulacje wyczaic :p