Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sloneczkowa mama wrote:Nie za tydzień mi chodzi. Chciałabym żeby powiedział czy się już zanosi na okres czy nie i żeby zajrzał w ten wykres a co tam umowie się
ee to tak Ci nie powie, że dostaniesz okres albo nie, mi się kiedyś spóżniał 12 dni, poszłam, a ona że widzi ciałko żółte, że lada dzień powinnien być okres chyba że w ciąży jestem, a ja nie dostałam lada dzień, tylko jeszcze 2 tyg po wizycie musiałam na okres czekać. Więc z wykresu ani z brzucha gin Ci nie powie czy będzie okres czy nie, jeśli tylko po to idziesz, to moim zdaniem strata czasu, Twojego i lekarza.dobuska, _Hope_ lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:Dziewczyny help. Po ciazy mam nieregularne cykle, ale.jakos tak do 35dc okres zawsE byl. Przed ciaza 30-32dni. Ostatni okres 19 grudnia i liczac 30-32 dni, owu dzis. Test negatywny. Sluzu nie ogarniam za bardzo bo u mnie jakos marnie zawsze.
Testy mam z allegro. Opakowanie bialo-rozowe, a w srodku niebieska koncowka na pasku. Te test sa ok? Jak ta owulacje szacowac? Jestem glupia w temacie :p
Jeszcze maz wymyslil, ze chce chlopaka i niby w dzien owulki wieksze szanse, ale jak to owulacje wyczaic :p
-
Lady Savage wrote:ee to tak Ci nie powie, że dostaniesz okres albo nie, mi się kiedyś spóżniał 12 dni, poszłam, a ona że widzi ciałko żółte, że lada dzień powinnien być okres chyba że w ciąży jestem, a ja nie dostałam lada dzień, tylko jeszcze 2 tyg po wizycie musiałam na okres czekać. Więc z wykresu ani z brzucha gin Ci nie powie czy będzie okres czy nie, jeśli tylko po to idziesz, to moim zdaniem strata czasu, Twojego i lekarza.
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Anulka0407 wrote:U mnie dzisiaj spadek Ból podbrzusza i piersi. @ zbliża się wielkimi krokami
dobuska, baassiia lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Niestety te testy nie są najlepsze. Często pokazuja słabe kreski kiedy owulacja już tuż tuż, albo nie pokazują nic. Ja się przejechałam na nich i kilka osób też. Dziewczyny chwalą sobie facelle z rossmana ale ja nie znam.
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:ee to tak Ci nie powie, że dostaniesz okres albo nie, mi się kiedyś spóżniał 12 dni, poszłam, a ona że widzi ciałko żółte, że lada dzień powinnien być okres chyba że w ciąży jestem, a ja nie dostałam lada dzień, tylko jeszcze 2 tyg po wizycie musiałam na okres czekać. Więc z wykresu ani z brzucha gin Ci nie powie czy będzie okres czy nie, jeśli tylko po to idziesz, to moim zdaniem strata czasu, Twojego i lekarza.
-
Przyszły moje testy z allegro i te działają normalnie po tej felernej partii sprawiło mi to mega radoche
spioch, Lady Savage, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam piszę z samolotu
Chciałam ttlko podzielić się tym, ze mialam w tym miesiącu śluz najbardziej rozciagliwy dzień po zaznaczonym ovu i kiedy moja szyjka byla juz zupełnie twarda.
Moze to sperma ktora przetrwala 1,5 doby. Alebyla baaaardzo rozciagliwa w takim razie. Nie czaje kompletnie
Szczesliwi Ci co dni cyklu nie liczą i idą na żywiołExistenz, dobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyJa też jak nie wchodzę na forum to nie mysle. Brzuch mnie od rana boli.
Po konsultacji z mężem umówiłam się do lekarza akurat 10 się udało więc może okres mnie przed wizyta nie zaskoczy . Co będzie to będzie. Ew pójdę z wylewam tylko najwyżej mnie nie zbada -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Dokładnie tak jak ja, będzie to będzie, jeśli nie to w przyszłym się uda
Myślę że jak ktoś ma już jedno dziecko to jakoś łatwiej o takie podejście. Ale jak ktoś stara sie o pierwsze i nie idzie to jednak każdy cykl jest na wagę złotaAnnie1981, kania85 lubią tę wiadomość
-
Tak sobie przeglądałam swoje cykle, i w pierwszą ciążę zaszła w czwartym cyklu. Czasowo to było znacznie więcej niż cztery miesiące bo cykle miałam tasiemcowe, ale ilościowo to był czwarty takich celowych świadomych starań. A teraz jestem też w czwartym cyklu starań, po poronieniu, więc liczę na to że czwórka to moja szczęśliwa liczba
dobuska, JednazWielu, Lady Savage, kania85 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
wszamanka wrote:Tak sobie przeglądałam swoje cykle, i w pierwszą ciążę zaszła w czwartym cyklu. Czasowo to było znacznie więcej niż cztery miesiące bo cykle miałam tasiemcowe, ale ilościowo to był czwarty takich celowych świadomych starań. A teraz jestem też w czwartym cyklu starań, po poronieniu, więc liczę na to że czwórka to moja szczęśliwa liczba
-
Fajnie by bylo jakbyśmy później wszystkie pisały na jednym wątku po fioletowej stronie :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:40
Gosia1989, -Monika-, JednazWielu, Lady Savage, Annie1981, Pchelkaaa, wszamanka, Existenz, Anulka0407, kania85 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa innym forum styczniówek już sie dwie kreseczki sypią, no ale fakt tam na samym początku jest duzo testujących, a tutaj malutko
Mam nadzieje że chodzących dzidziusiów będzię bardzo duzo, że aż się na stronie nie zmieszcząGosia1989, spioch, kania85 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Na innym forum styczniówek już sie dwie kreseczki sypią, no ale fakt tam na samym początku jest duzo testujących, a tutaj malutko
Mam nadzieje że chodzących dzidziusiów będzię bardzo duzo, że aż się na stronie nie zmieszcząGosia1989 lubi tę wiadomość
-
spioch wrote:Myślę że jak ktoś ma już jedno dziecko to jakoś łatwiej o takie podejście. Ale jak ktoś stara sie o pierwsze i nie idzie to jednak każdy cykl jest na wagę złota
prawda, jak się o Zuzię starałam to pierwsze dwa cykle przeryczałam, i co nie myślałam, że to moja wina, potem że partnera, a to były tylko dwa cykle, dlatego podziwiam wszystkie kobiety starające się długo. Bardzo podziwiam, jesteście moimi idolami w dążeniu do celu.
Teraz o 3 cykl i jeszcze żem nie przeryczała okresu . Więc tak masz rację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 16:09
Annie1981 lubi tę wiadomość