WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola83 wrote:
    Hahahahha dobre!!! Kto dotrzymuje do terminu @ chyle czola ;)

ja tez mam zamiar wytrzymac do @. nie chce sie nakrecac i stresowac szybciej bo u mnie po zastrzyku ovitrelle moze byc przez min 10 dni falszywie pozytywny test ciazowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:06

Gosia1989, Annie1981 lubią tę wiadomość

• Pchelkaaa Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :* to jeśli do jutra mi nie wyznaczy to sama zaznaczę bo była 6.01.

km5s4z17bhx29iyi.png
    zud3ugpj1x4j4oxc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wracamy z zakupów . Kupiłam test nie wiem po co :)

• CarPer Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Jeszcze jest za wcześnie na testowanie, nie wiesz, kiedy zarodek postanowi się zagnieździć, może to zrobić 6 dni po zapłodnieniu, ale może też i 12.

A co do pracy - z jednej strony rozumiem, że czułabys się źle wobec pracodawcy (sama mam tak samo), a z drugiej - nigdy nie ma obiektywnie dobrego momentu na ciążę. Też zmieniłam pracę w październiku i trochę się bałam, co to będzie, jeśli zaraz zajdę w ciążę, ale potem sobie pomyślałam, że nie mogę czekać w nieskończoność. Z każdym rokiem szanse na dziecko maleją, niestety.

Dobuska, Gosia dzieki za wsparcie!!! Ale chyba nie mam sie co łudzić. :(. Miałam patyk ClearBlue ktory wykrywa ciaze 6 dni przed spodziewana @ prawidłowo w 80%. A zrobiłam 5 dni przed i z porannego moczu wiec nadzieji juz chyba nie ma.
    No nic, wracam do roboty ;).

Anna Sresia masz całkowicie racje! Niegdy nie ma odpowiedniego momentu. I oczywiscie pozostawiam decyzje z rękach losu :). U mnie juz 35 wiec czas mi ucieka z prędkością swiatla. i u mnie nie ma juz możliwości odłożenia tego na pozniej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malo fasolek w tym miesiacu, w poprzednim duzo bylo ma poczatku-pozniej mniej, teraz moze bedzie na odwrot. Ja juz nie wierze w objawy, miesiac temu mialam bardzo ciazowe i jak widac nic z tego. W tym miesiacu czuje ze sie nie udalo, powoli obojetnieje. Dziewczyny, zycze wam powodzenia. Klaudia- szczerze wspolczuje smutnych przezyc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:46

spioch lubi tę wiadomość

• Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Macham z uczelni... juz ni sie nie chce a do 18.30 mam zajecia...
    Za @ czekam do czwartku i zaczne pewnie nowy cykl i skończę już na luty... wytrzymam te pare dni i zobaczymy jak pójdzie mi przygoda z mierzeniem temp i sprawdzaniem czy mam ovu hehe. Strach sie bac :-P

😇😁😇😇😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli Bóg obdarowałby mnie jeszcze córeczką to mam dla niej imię (wczoraj przyszło mi do głowy, dzisiaj się upewniłam): Miriam - piękne....

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve, Miriam to mi się tylko kojarzy z tym programem "Walka o Miriam" :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona - nie znam, nie oglądam tv (oprocz kanałów dzieciecych), a skojarzenia mam bardziej biblijne :) Także mnie osobiscie nie przeszkadza :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Evve przemyśl to ;) bardzo ładne, rzadkie imię, ale mała nie będzie miała łatwo, będzie się wiele osób z niej nabijać, że ma takie imię, dzieci w szkole są okrutne.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie facet wkurwił, i dziecka nie będzie ;/ idę na luty ;/ Uszczelniał okno i stanął na łóżko, swoje chłop waży ;/ i złamał stelaż ;/ i powiedział że w tym miechu nie kupi, a on nigdzie indziej bzykać się nie chce i cholera ... ;/

Uparciuszek lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    a mnie facet wkurwił, i dziecka nie będzie ;/ idę na luty ;/ Uszczelniał okno i stanął na łóżko, swoje chłop waży ;/ i złamał stelaż ;/ i powiedział że w tym miechu nie kupi, a on nigdzie indziej bzykać się nie chce i cholera ... ;/
    Nie wiem czy mam się razem z tobą złościć czy się śmiać. Wiem że pewnie jesteś wkurzona ale przyznaj że cała sytuacja jest zabawna ;-)

sloneczkowa mama, wszamanka, marciaa lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia1989 wrote:
    Nie wiem czy mam się razem z tobą złościć czy się śmiać. Wiem że pewnie jesteś wkurzona ale przyznaj że cała sytuacja jest zabawna ;-)

no jest, przyznaję, i pewnie bym się śmiała, jakby to mnie nie dotyczyło xD

Gosia1989, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    No nie wierzę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na złość rozkraczylo mi się auto i nie mam czym jutro jechać na bete :( zostaje mi tylko ten test ciazowy

• Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Hahaha, przepraszam, wyobraziłam to sobie, nieźle to musiało wyglądać ;) No a łóżka szkoda wiadomo, ale na pocieszenie będzie nowe i może nowe życie ;)
    A dopóki nie kupi nowego-na podłogę ;)

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Jak na złość rozkraczylo mi się auto i nie mam czym jutro jechać na bete :( zostaje mi tylko ten test ciazowy

Współczuję...
    Ale mocno trzymam kciuki za dwie piękne krechy :)

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie miesiąc temu też były objawy Ciążowe i nic z tego. W tym miesiącu powtórka z rozrywki ale progesteron który zrobiłam nie daje mi żadnych złudzeń i też przechodze na luty. Ale tak was polubilam ze aż szkoda mi stąd uciekać. Szkoda ze nie można tego ciągnąć tutaj ;-)

Gosia1989, Anna Stesia, Annie1981 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam żadnych objawów :) nie wiem kiedy testowac w takim razie :/ jeszcze mam test 25 bo 10 w aptece nie mieli

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śpioch, a jaki masz progesteron?

Anulka no nie da rady na podłogę :P bo jemu zimo i milion innych argumentów. Ale zostawmy to, jakoś go zbałamucę za tydzień xD

Anulka0407, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ