Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola83 wrote:Hahahahha dobre!!! Kto dotrzymuje do terminu @ chyle czola
ja tez mam zamiar wytrzymac do @. nie chce sie nakrecac i stresowac szybciej bo u mnie po zastrzyku ovitrelle moze byc przez min 10 dni falszywie pozytywny test ciazowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:06
Gosia1989, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Jeszcze jest za wcześnie na testowanie, nie wiesz, kiedy zarodek postanowi się zagnieździć, może to zrobić 6 dni po zapłodnieniu, ale może też i 12.
A co do pracy - z jednej strony rozumiem, że czułabys się źle wobec pracodawcy (sama mam tak samo), a z drugiej - nigdy nie ma obiektywnie dobrego momentu na ciążę. Też zmieniłam pracę w październiku i trochę się bałam, co to będzie, jeśli zaraz zajdę w ciążę, ale potem sobie pomyślałam, że nie mogę czekać w nieskończoność. Z każdym rokiem szanse na dziecko maleją, niestety.
Dobuska, Gosia dzieki za wsparcie!!! Ale chyba nie mam sie co łudzić. . Miałam patyk ClearBlue ktory wykrywa ciaze 6 dni przed spodziewana @ prawidłowo w 80%. A zrobiłam 5 dni przed i z porannego moczu wiec nadzieji juz chyba nie ma.
No nic, wracam do roboty .
Anna Sresia masz całkowicie racje! Niegdy nie ma odpowiedniego momentu. I oczywiscie pozostawiam decyzje z rękach losu . U mnie juz 35 wiec czas mi ucieka z prędkością swiatla. i u mnie nie ma juz możliwości odłożenia tego na pozniej... -
nick nieaktualnyMalo fasolek w tym miesiacu, w poprzednim duzo bylo ma poczatku-pozniej mniej, teraz moze bedzie na odwrot. Ja juz nie wierze w objawy, miesiac temu mialam bardzo ciazowe i jak widac nic z tego. W tym miesiacu czuje ze sie nie udalo, powoli obojetnieje. Dziewczyny, zycze wam powodzenia. Klaudia- szczerze wspolczuje smutnych przezyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:46
spioch lubi tę wiadomość
-
Czesc. Macham z uczelni... juz ni sie nie chce a do 18.30 mam zajecia...
Za @ czekam do czwartku i zaczne pewnie nowy cykl i skończę już na luty... wytrzymam te pare dni i zobaczymy jak pójdzie mi przygoda z mierzeniem temp i sprawdzaniem czy mam ovu hehe. Strach sie bac😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie facet wkurwił, i dziecka nie będzie ;/ idę na luty ;/ Uszczelniał okno i stanął na łóżko, swoje chłop waży ;/ i złamał stelaż ;/ i powiedział że w tym miechu nie kupi, a on nigdzie indziej bzykać się nie chce i cholera ... ;/
Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:a mnie facet wkurwił, i dziecka nie będzie ;/ idę na luty ;/ Uszczelniał okno i stanął na łóżko, swoje chłop waży ;/ i złamał stelaż ;/ i powiedział że w tym miechu nie kupi, a on nigdzie indziej bzykać się nie chce i cholera ... ;/
sloneczkowa mama, wszamanka, marciaa lubią tę wiadomość
-
Gosia1989 wrote:Nie wiem czy mam się razem z tobą złościć czy się śmiać. Wiem że pewnie jesteś wkurzona ale przyznaj że cała sytuacja jest zabawna
no jest, przyznaję, i pewnie bym się śmiała, jakby to mnie nie dotyczyło xDGosia1989, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:a mnie facet wkurwił, i dziecka nie będzie ;/ idę na luty ;/ Uszczelniał okno i stanął na łóżko, swoje chłop waży ;/ i złamał stelaż ;/ i powiedział że w tym miechu nie kupi, a on nigdzie indziej bzykać się nie chce i cholera ... ;/
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:a mnie facet wkurwił, i dziecka nie będzie ;/ idę na luty ;/ Uszczelniał okno i stanął na łóżko, swoje chłop waży ;/ i złamał stelaż ;/ i powiedział że w tym miechu nie kupi, a on nigdzie indziej bzykać się nie chce i cholera ... ;/
Hahaha, przepraszam, wyobraziłam to sobie, nieźle to musiało wyglądać No a łóżka szkoda wiadomo, ale na pocieszenie będzie nowe i może nowe życie
A dopóki nie kupi nowego-na podłogę -
sloneczkowa mama wrote:Jak na złość rozkraczylo mi się auto i nie mam czym jutro jechać na bete zostaje mi tylko ten test ciazowy
Współczuję...
Ale mocno trzymam kciuki za dwie piękne krechysloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie miesiąc temu też były objawy Ciążowe i nic z tego. W tym miesiącu powtórka z rozrywki ale progesteron który zrobiłam nie daje mi żadnych złudzeń i też przechodze na luty. Ale tak was polubilam ze aż szkoda mi stąd uciekać. Szkoda ze nie można tego ciągnąć tutaj
Gosia1989, Anna Stesia, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
śpioch, a jaki masz progesteron?
Anulka no nie da rady na podłogę bo jemu zimo i milion innych argumentów. Ale zostawmy to, jakoś go zbałamucę za tydzień xDAnulka0407, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość