Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia1989 wrote:Przykro mi że nie wyszedł ci dzisiaj test następny test na pewno będzie pozytywny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A ja właśnie dostałam sms od kuzynki 3 lata się starali o bobo i wczoraj o 23 urodziła się Antosia
-
nick nieaktualnyExistenz wrote:Testy owu neg. A program juz wyznaczył ovu. Nie wiem co myśleć i jak to liczyć
-
nick nieaktualnyKlaudiia87 wrote:W końcu pewnie będzie pozytywny. W tym cyklu nie nastawilam się jakoś specjalnie. Wczoraj tak sobie myślałam i daje sobie czas do końca czerwca jak nic nie wyjdzie to odpuszczam
-
Gosia1989 wrote:Dlaczego chcesz odpuścić? Masz już bobo i starania o następne jest zbyt stresujące? Wiesz ze mówi się że jak ktoś sobie odpuszcza to od razu zachodzi?
-
nick nieaktualnyKlaudiia87 wrote:Kochana ja mam już dwójkę. Syna 7 lat i córkę 2 lata. Moim marzeniem było zawsze mieć 3 dzieci. Między synem a córka poroniłam 3 razy (pierwsze ciąża w drugie urodziny syna w 15 tygodniu, drugą w 14 tygodniu i trzecia w 12 tygodniu. Po córce poroniłam jeszcze raz w 11 tygodniu. Mam wykryty zespół antyfosfolipidowy i cała ciążę biorę zastrzyki z heparyny i acard. Do tego jeszcze od 19 lat choruje na cukrzycę.
Klaudiia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis negatyw. 9dpo ale mysle ze gdyby miało wyjsć to by wyszło juz teraz.
Powtórzę ale mysle ze juz tak zostanie.
Zreszta 3 stycznia rozpoczęłam nowa prace także gdyby teraz sie zdarzyło to miałabym spory kłopot jak sie wytłumaczyć tym bardziej ze opóźniłam rozpoczęcie o 2 miesiace. -
sloneczkowa mama wrote:Jaka ja rozkojarzona dzisiaj jestem. Rany. Nie mogę się na niczym skupić z resztą wczoraj przytulanki były i mój mąż się w pewnym momencie pyta co mnie męczy bo rozkojarzona jestem bardzo nie wiem co się dzieje.
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CarPer wrote:U mnie dzis negatyw. 9dpo ale mysle ze gdyby miało wyjsć to by wyszło juz teraz.
Powtórzę ale mysle ze juz tak zostanie.
Zreszta 3 stycznia rozpoczęłam nowa prace także gdyby teraz sie zdarzyło to miałabym spory kłopot jak sie wytłumaczyć tym bardziej ze opóźniłam rozpoczęcie o 2 miesiace.