Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ale się nie wyspałam, zmarzłam w nocy, teraz walczę z ziewaniem, a moja córka się bawi, nie śpi od 6, w nocy spadł śnieg, w końcu mamy śnieg , mam nadzieję, że do naszego spacerku nie stopnieje, marzy mi się od kiedy wstałam, i zobaczyłam śnieżek, spacerek po lesie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Nie dziękuję
W ogóle wczoraj napomknelam mężowi że chce zrobić może test ciążowy sikany żebyśmy dziś kupili to powiedział "po co? We wtorek do lekarza idziesz jak będziesz w ciąży to on Ci powie ..." i powiedział że nie będziemy nic testować i sprawdzać no nie wiem..
W wtorek lekarz nie zobaczy czy jesteś w ciąży xD dlatego sę robi betę na pierwszą wizytę, dzidziol jest jeszcze taki mały że na prawdę nic nie zobaczy.
Dziewczyny chodzą na wizyty w 6-8 tyg wtedy widać pęcherzyk a u niektórych nawet serduszko już bije. 4 tydzień to bardzo wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 08:26
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Pchelkaaa wrote:Lady Savage to gdzie Ty mieszkasz że u Ciebie na plusie? U Nas -21 w nocy, a wczoraj w dzień -15
Okolice PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 08:28
-
Klaudiia87 wrote:U mnie test negatywny, temperatura spada i przy wczorajszym badaniu szyjki śluz zabarwiony na różowo więc czekam na @ niestety
a może póżna owulacja, a dziś zagnieźdzenie stąd temperatura i różowy śluz, trzymam kciuki ciągle mocno! -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:W wtorek lekarz nie zobaczy czy jesteś w ciąży xD dlatego sę robi betę na pierwszą wizytę, dzidziol jest jeszcze taki mały że na prawdę nic nie zobaczy.
Dziewczyny chodzą na wizyty w 6-8 tyg wtedy widać pęcherzyk a u niektórych nawet serduszko już bije. 4 tydzień to bardzo wcześnie. -
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Ja to wiem ale mąż to taki trochę tepak
Mój mąż był jeszcze lepszy na poprzedniej wizycie w klinice jak byliśmy to było 5 dpo i mąż się spytał lekarza czy juz teraz może coś powiedzieć czy się udało aż mi się smutno zrobiło bo on tak bardzo czeka na to dziecko...a ja nie mogę mu go dać .. ;( ale wiem ze niedługo się uda
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Mój mąż był jeszcze lepszy na poprzedniej wizycie w klinice jak byliśmy to było 5 dpo i mąż się spytał lekarza czy juz teraz może coś powiedzieć czy się udało aż mi się smutno zrobiło bo on tak bardzo czeka na to dziecko...a ja nie mogę mu go dać .. ;( ale wiem ze niedługo się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny