Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Możesz próbować, ale lepiej rano, po południu i wieczorem to chyba sensu już nie miałoby, ale mogę się mylić
Bardzo dziękuję, póki co to się nie zanosi aby miał zamiar przestać boleć, więc zobaczę jak będzie rano ostatnio, tak chyba już 3 cykl mnie boli jeden dzeń w cyklu przez dobrych parenaście godzin, że sprawia mi ból nawet chodzenie.
Ciekawi mnie czym to może być spowodowane?
Edit: Nawet jeżeli nie ma sensu wieczorem to ewentualnie nie zaszkodzi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 22:28
-
My dziś zaczęliśmy urlop, tydzień w górach na snowboardzie, więc przynajmniej nie będę się zastanawiać i zadręczać "czy to już" czas na testowanie Ale z drugiej strony boję się trochę, czy wysiłek nie przeszkodzi w zagnieżdżeniu...
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:My dziś zaczęliśmy urlop, tydzień w górach na snowboardzie, więc przynajmniej nie będę się zastanawiać i zadręczać "czy to już" czas na testowanie Ale z drugiej strony boję się trochę, czy wysiłek nie przeszkodzi w zagnieżdżeniu...
Smeg, nie zaszkodzi, ja popierdzielałam w mc donalds 12 godzin przy zagnieżdzeniu
Nadia83 lubi tę wiadomość
-
Fruska wrote:Gosia1989 serdecznie gratuluje dwoch kreseczek, poprawilo mi to humor:*
Ja chyba jutro tez robie test. Łapie od zaciazonych wiruski.
Lady ja tez mialam na polnej rodzic ale na koncu urodzilam w raszei
U mnie odwrotnie, miałam na Raszei rodzić oglądalismy sale, gadaliśmy z położną, a tu bach wyszła mi cukrzyca i ryzyko utraty wzroku przy wysiłku "wypychania" dziecka na świat i skierowanie do szpitala na Polną. -
smeg wrote:My dziś zaczęliśmy urlop, tydzień w górach na snowboardzie, więc przynajmniej nie będę się zastanawiać i zadręczać "czy to już" czas na testowanie Ale z drugiej strony boję się trochę, czy wysiłek nie przeszkodzi w zagnieżdżeniu...
Ale u Ciebie skoku temperatury nawet nie bylo . Owu raczej nie wystąpiła.
Także korzystaj ze śniegu ile sie da. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się nie wyspałam, zmarzłam w nocy, teraz walczę z ziewaniem, a moja córka się bawi, nie śpi od 6, w nocy spadł śnieg, w końcu mamy śnieg , mam nadzieję, że do naszego spacerku nie stopnieje, marzy mi się od kiedy wstałam, i zobaczyłam śnieżek, spacerek po lesie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka90 wrote:To super:) trzymam mocno kciuki :*
W ogóle wczoraj napomknelam mężowi że chce zrobić może test ciążowy sikany żebyśmy dziś kupili to powiedział "po co? We wtorek do lekarza idziesz jak będziesz w ciąży to on Ci powie ..." i powiedział że nie będziemy nic testować i sprawdzać no nie wiem.. -
sloneczkowa mama wrote:Nie dziękuję
W ogóle wczoraj napomknelam mężowi że chce zrobić może test ciążowy sikany żebyśmy dziś kupili to powiedział "po co? We wtorek do lekarza idziesz jak będziesz w ciąży to on Ci powie ..." i powiedział że nie będziemy nic testować i sprawdzać no nie wiem..
Lekarz raczej jeszcze nic nie zobaczy bo jest za wcześnie, moja gin kazała mi się najwcześniej zgłosić w 6 tyg ewentualnej ciąży a najlepiej 7-8 tydzień a więc powinnaś zrobić test jak najszybciej. Nie pytaj męża tylko do dzieła -
nick nieaktualnyEwka90 wrote:Lekarz raczej jeszcze nic nie zobaczy bo jest za wcześnie, moja gin kazała mi się najwcześniej zgłosić w 6 tyg ewentualnej ciąży a najlepiej 7-8 tydzień a więc powinnaś zrobić test jak najszybciej. Nie pytaj męża tylko do dzieła
No nic jak jutro temperatura jakoś nie spadnie to przy okazji badań krwi zrobię bete